Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[iOS/AN] Pokemon Go | 寶可夢黑/白 不日登場
Tano 11:16 PM 07-25-16
作者: 尼路:
捉寵跟唔跟LV的?明明見到附近有大岩石但行極都無……同會唔會搶到怪?
"感覺"會有搶怪

即就算同怪CP會有分別?

首日29隻

今次體驗到課金不只在遊戲內
enishi 11:34 PM 07-25-16
作者: GimGim:
I hope they will release Apple watch feature soon
好多人試緊 capture 個 notification, 暫時 An 版要 root 先得, iOS 版相信都要 j 先搞得掂

Pokemon Go Plus 係好搵錢既玩意
pet3 11:35 PM 07-25-16
良景藍球場由5點到現在一直用緊課金道具......

但我家剛好點不到那區

看到吃不到
anyone 12:04 AM 07-26-16
12lv開始先有superball
kircheis 12:25 AM 07-26-16
作者: anyone:
lv同cp掛釦
越高LV越能捉到高CP值pokemon! 所以我暫時沒有升pokemon, 只有捉!
同一隻應該升邊隻好呢?
小昭Teddy 12:34 AM 07-26-16
12點放工, 夜媽媽行返屋企, 見到好多平時冇人既路, 公園都有人拎住部手機行黎行去....最恐怖係已經冇晒車既巴士站都有人
pet3 12:42 AM 07-26-16
作者: 小昭Teddy:
12點放工, 夜媽媽行返屋企, 見到好多平時冇人既路, 公園都有人拎住部手機行黎行去....最恐怖係已經冇曬車既巴士站都有人
增加香港經濟是好事

不知持續到幾耐
kircheis 12:44 AM 07-26-16
作者: pet3:
增加香港經濟是好事

不知持續到幾耐
要香港人四周圍行,我想頂唔到好耐!
kircheis 12:47 AM 07-26-16
作者: 小昭Teddy:
12點放工, 夜媽媽行返屋企, 見到好多平時冇人既路, 公園都有人拎住部手機行黎行去....最恐怖係已經冇晒車既巴士站都有人
多咗人係街度玩, 其實全港在玩野外定向, 係D checkpoint 見到好多人, 大家又走去下一個checkpoint
qwe 12:58 AM 07-26-16
作者: GimGim:
I hope they will release Apple watch feature soon
老任:我俾你SMART WATCH有, 我隻GO PLUS點賣呀? 我賣$270一隻, 成本廿蚊都俾多, 點解我唔賺?
IDGAF 01:31 AM 07-26-16
首日試玩,玩到LV6左右,捉咗好似約50約幾隻小精靈,最高果隻好似CP 14x左右。

暫時遇到最難捉的圈圈好似係橙色的,同一地點其他玩家都好似用十個左右的精靈球先收到了隻小精靈…

其實d pokestop名係點改的?我見有d個中文名都改到幾搞笑吓~!
由手機版發出
knight-philip 01:46 AM 07-26-16
作者: pet3:
進化會不會把強化清0

強化進化的道具是否捉東西就會有?
1.不會
但最好進化左嚴選技能先,因為進化會再抽技
https://pokemongo.gamewith.jp/article/show/26775
按入去每隻有推薦的技能組合

2.yes
還有孵蛋和賣走(送博士

另外提一下打GYM防衛成功可以有課金coin

作者: LEGOCAPTOR:
其實d pokestop名係點改的?我見有d個中文名都改到幾搞笑吓~!
由手機版發出
同公司之前隻GAME "INGRESS"的資料來的
由當時INGRESS玩家開拓+改名
Akira 明 01:57 AM 07-26-16
hihi都係自己抵死
但有時候捉怪SPOT拎野
企係度阻住人有D唔好意思
尤其D尷尬位,好似扶手電梯咁

不過一街都係訓練員
我諗尿袋會多人用咗
到時真係一街都係炸彈
大覺屋師真 01:58 AM 07-26-16
北區中央公園有咁勁?早知落去睇下
Tano 08:56 AM 07-26-16
作者: kircheis:
如果系統真的要鬥快搶怪的話

步兵相信只能中市中心出沒

罕見的應該大分東西南北
會唔會去到角位就未明
Tano 09:11 AM 07-26-16
首日試玩,玩到LV6左右,捉咗好似約50約幾隻小精靈,最高果隻好似CP 14x左右。

暫時遇到最難捉的圈圈好似係橙色的,同一地點其他玩家都好似用十個左右的精靈球先收到了隻小精靈…

由手機版發出
暫時見有四色圈

紅(要課金球至捉到?)

david 09:13 AM 07-26-16
作者: :
係手遊都會OK
GreenTea 09:15 AM 07-26-16
依家覺得搭巴士返工 遇怪 pokestop 補給 真係唔錯 XD
HON HON 09:19 AM 07-26-16
駛鬼行住黎捉...

今朝坐巴士返工, 沿途車程捉左20隻.
sunhikari 09:25 AM 07-26-16
作者: GreenTea:
依家覺得搭巴士返工 遇怪 pokestop 補給 真係唔錯 XD
我昨日放工撘車都捉左10幾隻
Eking 09:40 AM 07-26-16
作者: kircheis:
andorid / PC 有CHEATING APP..... 唔一定要出街... (俾人BAN AC 唔好話我....我冇用)
Eking 09:42 AM 07-26-16

由手機版發出
入去MON INFO CLICK個名就可以改
Tano 10:01 AM 07-26-16
作者: GreenTea:
咁搭叮叮肯定收穫豐富
但會否不斷重複出現相同?
pet3 10:47 AM 07-26-16
作者: HON HON:
駛鬼行住黎捉...

今朝坐巴士返工, 沿途車程捉左20隻.
要勁的話
要同種拿進化道具

車路過無得屈同物種
大覺屋師真 11:00 AM 07-26-16
作者: 埃及使者:
不斷捉CP值高、TRAN走CP值低
不停捉不停升LV
又要睇埋技靚唔靚

我開始唔識玩依家D GAME
正統pokemon咪仲煩
依隻已經好易搞架喇
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面