Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-15-16, 08:08 AM   #1
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Lamsze 查看文章
到底係咩呢?
玩左試玩,一d生化既感覺都無,槍都無把,係行動甘細既環境,而且鏡頭同步速移動甘慢,完全唔適合開槍,所以有槍反而唔好使用,似解迷原素會多好多,而且變化大
角色完成無感覺,主角似無對白,睇住件事發生既第三者,有種似死魂曲3甘,但係甘樣的確係增加左緊張、恐懼感
出現果隻唔似喪屍,真係似鬼多d
照佢甘樣出,我呢個死忠都放棄,4變為槍game某程度無計,而且吸引到其他客源,但今次為左VR而改成甘,我接受唔到
你覺得差是因為你無VR咋

有應該就好好多
鏡頭速度用上VR就不會慢

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 09:21 AM   #2
一一
God of Gamer
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: pet3 查看文章

有應該就好好多
我反而想知如果單靠VR market, 可以賣到幾多?

capcom真係對VR咁有信心? 我自己對VR真係麻麻 (屋企細)
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 09:26 AM   #3
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 一一 查看文章

capcom真係對VR咁有信心? 我自己對VR真係麻麻 (屋企細)
咁佢對應vr又唔係專用
只係出隻第一身bio配合vr玩法啫
始終vr正式開賣,梗係參一腳先啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 09:34 AM   #4
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
氣氛唔差,不過唔望TITLE真係以為自己玩緊CUT晒既HEAVY RAIN…

舊 06-15-16, 09:35 AM   #5
pet3
The One

引用:
作者: 一一 查看文章

psvr 果種

唔洗你全身動的

你坐係道玩用上半身就ok
1.5米空間咩都夠

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 06-15-16, 10:34 AM   #6
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: pet3 查看文章

有應該就好好多
但如果照你甘講,10月出VR,1月出bh7,而VR又甘貴,大概好多人都唔買住,甘呢隻就難令人覺得好玩
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 11:57 AM   #7
pet3
The One

引用:
作者: Lamsze 查看文章
但如果照你甘講,10月出VR,1月出bh7,而VR又甘貴,大概好多人都唔買住,甘呢隻就難令人覺得好玩
psvr 訂單現在全部一出爆訂

而vr玩家 需要一隻vr 去試機

買開既人會買7
未玩開既人會想試

可能會比之前更好賣

FGO 目標預算
舊 06-15-16, 12:28 PM   #8
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
甘呢隻又吾系vr專用game,如果內容好無vr一樣玩得開心,又吾使甘快下結論,講左demo系體驗bio新方向,系統人物故事等方面都未講的

P.s.點都會買 :-P

舊 06-15-16, 12:50 PM   #9
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
引用:
作者: TSZ 查看文章
甘呢隻又吾系vr專用game,如果內容好無vr一樣玩得開心,又吾使甘快下結論,講左demo系體驗bio新方向,系統人物故事等方面都未講的

P.s.點都會買 :-P
咪就係,好懷疑正式版有無試玩版呢部份
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 12:54 PM   #10
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Alpha 查看文章
咪就係,好懷疑正式版有無試玩版呢部份
或者可能係 Prologue 黎既,之後先接返歷代既角色出場?

標籤
Biohazard 7, Resident Evil 7, バイオハザード 7, 惡靈古堡7, 生化危機7

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Biohazard 攻略書 arceela 買賣專區 5 03-12-13 12:48 AM
收 ps 3 game - biohazard orc , chronicle hd selection, biohazard 4+cv, dragon's dogma gameky2012 買賣專區 4 01-05-13 11:37 AM
Biohazard: Miami ahleung ~清談館~ 101 11-26-12 04:12 PM
biohazard outbreak 村雨末子 電視遊戲討論版 1 12-14-03 04:45 PM

現在的時間是 07:04 PM

手機版 | APP版