Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 137 537 587 627 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 647 687 737 1137 1637  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
大破人間 04:31 PM 05-31-16
作者: 蛋撻王子:
我睇各位師兄POST出黎
都好想試下打
但其實經過咁多位師兄既經驗

應該打左兩隻手先
定放置PLAY令茨木童子活動數量限制得一次好D?

(成個腦都諗緊點打 都唔知點做野好 )
我覺得上級可以直接殺茨木, 反正前後排九成都裝滿金時和牛若丸, 無石抽禮葫蘆自然不會多.

葫蘆還是回中級刷吧, 我見你連良妻禮裝都突爆, 肯定滿手石抽活動禮裝
蛋撻王子 04:50 PM 05-31-16
作者: 大破人間:
我覺得上級可以直接殺茨木, 反正前後排九成都裝滿金時和牛若丸, 無石抽禮葫蘆自然不會多.

葫蘆還是回中級刷吧, 我見你連良妻禮裝都突爆, 肯定滿手石抽活動禮裝
今朝抽既時候
我有一pack半係無出過新禮裝
然後比人彈左出game
話有野更新左
(無野要再load 即刻再開apps就入到game)
(好似有另一個師兄都有咁既情況)

真係好唔抵
但更新完之後d禮裝倒水咁出

不過童子依舊勁遲都未見

點解無一次庄司好d對我
heyman774 04:53 PM 05-31-16
更新果下好似話修正番牛肉禮裝個TEXT 100%>200%
newb 05:45 PM 05-31-16
作者: stcdavidhk:
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=15333&tnum=1

唔知post左未
轉自巴哈
絆3禮效果

金閃閃禮睇落好勁,但點解我唔用天之杯(唔計3回加爆擊)
王律鍵變左禮裝
飛哥仲係無龍甲
樹靈DRYAD 06:16 PM 05-31-16
2 Pack 好彩都中到酒吞.......
終於所有職都有齊5星.....
gingq7 06:55 PM 05-31-16
有無人試左2隻酒吞上一排debuff後再用綠茶種樹 ?
stcdavidhk 07:16 PM 05-31-16
1pack中5,4星event禮
すまない,アタランテ同亞周那...我果然係弓職命
gingq7 07:17 PM 05-31-16
小號試水,十抽中一張虫老,無EV禮
鐵之侍 07:50 PM 05-31-16
作者: 樹靈DRYAD:
2 Pack 好彩都中到酒吞.......
終於所有職都有齊5星.....
祝賀,我慘烈到不行才中到。。。。。

只有1 個五星其他都是已有4星(b 叔滿寶具了), 禮裝全齊但清姬真是超愛我的說。。。。。

好在酒吞能力值回票價,攻擊力未必強,但補助和寶具的異常能力真是超可怕

最重要夠騷(不過攻擊招式就好狠毒了)
鈴蘭 07:54 PM 05-31-16
我睇各位師兄POST出黎
都好想試下打
但其實經過咁多位師兄既經驗

應該打左兩隻手先
定放置PLAY令茨木童子活動數量限制得一次好D?

(成個腦都諗緊點打 都唔知點做野好 )
其實唔留得 右邊唔知,左邊果隻個技大力得黎仲會stan
係呢個限15T既關入面stan一T太大獲
由手機版發出
蛋撻王子 08:05 PM 05-31-16
作者: 鐵之侍:

只有1 個五星其他都是已有4星(b 叔滿寶具了), 禮裝全齊但清姬真是超愛我的說。。。。。

好在酒吞能力值回票價,攻擊力未必強,但補助和寶具的異常能力真是超可怕

我都係好慘烈

但ex掏心音效好正
Cv都好正
造型都好エロい
gingq7 08:15 PM 05-31-16
40抽,
3張清姬禮,1張芬恩
鈴蘭 08:16 PM 05-31-16
雙孔明jack既弱點
無咁多滿技孔明
由手機版發出
蒼穹的天空 08:31 PM 05-31-16
不夠心臟升技

3BP打掉那雙手, 我自己易被滅團.
先去打中級 拎酒壺...
gingq7 08:40 PM 05-31-16
作者: 鈴蘭:
雙孔明jack既弱點
無咁多滿技孔明
由手機版發出
其實我覺得孔明+雙師匠又快又安全,殺完2隻手後標槍可以停佢1回合

另外今次AP/BP分開,遇唔倒大腿可以去打3AP換過批
蛋撻王子 08:45 PM 05-31-16
儲葫蘆咩難度最好?
gingq7 08:52 PM 05-31-16
儲葫蘆咩難度最好?
爆石儲葫蘆可以睇定d先..
而家只係打緊擊退戰,打完後仲有追撃戰和繼續戰,跟住再滿血復活入第2週回
6078 10:05 PM 05-31-16

鐵大今次幾多PACK

今次全體寶具殺真係有D吸引
heyman774 10:11 PM 05-31-16
儲葫蘆咩難度最好?
2BP 帶一張倍攻, 其他加葫蘆應該最好刷
3BP一個唔覺意就炒車
鈴蘭 10:22 PM 05-31-16
作者: gingq7:
其實我覺得孔明+雙師匠又快又安全,殺完2隻手後標槍可以停佢1回合

那有師匠,______
AP已經去左打火比悠木碧

我諗之後幾日隻手會轉Class
Dor 10:24 PM 05-31-16
作者: gingq7:

不過jack 有女姓特攻喎

鐵大又重課
鈴蘭 10:30 PM 05-31-16
基本上裝左張遮那王之外 雙孔明Buff之下全體強化lv6既Jack一定寶具一下就打死隻童子
反而係你要比時間隻jack斬死兩隻手
我諗搞多幾張之後比埋孔明同黑狗可以挑戰打600萬sosad
axe1292 10:57 PM 05-31-16
作者: 鈴蘭:
基本上裝左張遮那王之外 雙孔明Buff之下全體強化lv6既Jack一定寶具一下就打死隻童子
反而係你要比時間隻jack斬死兩隻手
我諗搞多幾張之後比埋孔明同黑狗可以挑戰打600萬sosad
點解要用狂打狂?
gingq7 11:05 PM 05-31-16
作者: Dor:
不過jack 有女姓特攻喎
jack女性特攻50%, 但師匠神性特攻100%,
寶具jack 1400%, 師匠1600%仲要打暈一回合,
槍職又剋住兩隻手弓職

不過以上都係無乜意思, 因為只要有一張遮那王, 2隻都一樣輕鬆

------

BP3好似捱得過15回合就可以拎走d酒壺, 諗緊好唔好用磨隊磨死2隻手後就死守
蒼穹的天空 11:32 PM 05-31-16
師匠神性係勁,
但如果打3BP技能有CD, 唔係太方便....
果對手, 我真係唔敢打爆佢...

另, 大家用咩野Master裝打?

標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 137 537 587 627 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 647 687 737 1137 1637  ... 最後

返回主題版面