Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 424 474 514 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 534 574 624 1024 1524  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鐵之侍 03:08 PM 03-31-16
作者: 樹靈DRYAD:
食左幾多果先打完^^"?(好似有22節)
我有80多粒(無記錯官方之後送2粒),最後還有83粒(沒有連續打有休息了數個鐘的)

順便一說最後一戰有伯爵和CASTER請帶上,很有用的
大破人間 03:18 PM 03-31-16
作者: 樹靈DRYAD:
食左幾多果先打完^^"?(好似有22節)
粗略計計打完第五章要1200AP

就算唔計自然回復, 應該點都10粒果內打完
T.K. 03:41 PM 03-31-16
最後一章,師匠無雙
最後一場之外,都係boss你好,boss再見
蛋撻王子 04:10 PM 03-31-16
http://www.kadokawa.co.jp/fair/typemoonace/

Fate/Grand Order 特集
・「Fate/Grand Order」特大スクープ!
待望の第五章実装に加え、驚愕のスクープ情報をお届け!
ファン待望の「あのサーヴァント」が自身にふさわしい大舞台に立つ!
Kaori Yae 04:21 PM 03-31-16
作者: T.K.:
最後一章,師匠無雙
最後一場之外,都係boss你好,boss再見
頭3場師匠一個人玩哂
雖然話係故事需要師匠冇可能會輸比槍哥
鐵之侍 04:38 PM 03-31-16
作者: Kaori Yae:
頭3場師匠一個人玩哂
雖然話係故事需要師匠冇可能會輸比槍哥
黑狗的實力可不是一般的說(有金手指聖杯作後援),師父敗北也是合理的

考慮槍哥不論原作或動畫之類都是幸運E,今次給他威一次也算合理啦
樹靈DRYAD 04:40 PM 03-31-16
作者: 蛋撻王子:
http://www.kadokawa.co.jp/fair/typemoonace/

ファン待望の「あのサーヴァント」が自身にふさわしい大舞台に立つ!
亞提拉的眼.......畫細了(Typemoon style化)
T.K. 05:06 PM 03-31-16
今章英靈,梵天王子重要度上五星都得
反而印度勢力就完坐唔得
gingq7 05:19 PM 03-31-16

剩係本附錄都不能不買了
蛋撻王子 08:14 PM 03-31-16
作者: gingq7:
剩係本附錄都不能不買了
係喎 個本附錄拎黎收藏下都抵
psidef 08:30 PM 03-31-16
如果FGO都出居禮夫人應該好打得
http://super.abril.com.br/jogo-science-kombat
T.K. 09:05 PM 03-31-16

係有新模組喎

黑j德唔入池架勒??
因為唔係本人???

難j 2a喎,講3b時都令人奇怪
gingq7 09:59 PM 03-31-16
黑貞德有晒絆劇情+my room語音,唔會唔出掛,
我估係拎左去重製動作模組先唔出住

另外,

竟然會出男主角?!

提起男主角,順便貼埋

GN00508771 10:00 PM 03-31-16
閒話:
Support 可以較哂全部職後 友情點多左好多
蛋撻王子 10:07 PM 03-31-16

係有新模組喎

黑j德唔入池架勒??
因為唔係本人???

難j 2a喎,講3b時都令人奇怪
係呀 佢2B咋
所以佢就算二技特攻幾高攻都好
三技都淨係食到兩張攻擊卡

呢個位其實有少少可惜
注定係要輔助D強b人士
蛋撻王子 10:08 PM 03-31-16
作者: GN00508771:
閒話:
Support 可以較哂全部職後 友情點多左好多
只係證明閣下大腿夠粗

我正常運転中
T.K. 10:30 PM 03-31-16
難J三技,開落自己果度做咩???
蛋撻王子 10:34 PM 03-31-16
難J三技,開落自己果度做咩???
就係因為自己得2張B
所以正常情況連放比自己既機會都無左囉
最好都係放落d強b用

如果自己有3B
真係無打手既時候都可以自己硬上食晒成套BUFF嘛~
heyman774 10:46 PM 03-31-16
最後10分鐘, 都係換左一張蒙羅麗沙
蛋撻王子 10:47 PM 03-31-16
作者: heyman774:
最後10分鐘, 都係換左一張蒙羅麗沙
其實唔知為咩
但我覺得都係換左好D
總好過無換之後後悔
rfdingo 10:48 PM 03-31-16
我都只係換左1張
叫做有咁囉

打錢多d 點都好過無用既
digiharuka 10:49 PM 03-31-16
其實唔知為咩
但我覺得都係換左好D
總好過無換之後後悔
+1
換了總覺沒壞...
heyman774 10:49 PM 03-31-16
當儲個張圖, 下張盾子都係依個價位的話, 應該會換爆
T.K. 10:57 PM 03-31-16
盾子換爆,效果不如放三張後排坐掛??
rfdingo 11:00 PM 03-31-16
所以應該換5張放哂黎用(同哂(大誤
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 24 424 474 514 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 534 574 624 1024 1524  ... 最後

返回主題版面