Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
ヨコ男 12:44 AM 03-06-16
作者: 小昭Teddy:
多謝格神教訓左一晚
格神防禦真係好強, 好難打得入
平時打RANK好少見到呢類打法, 都係死攻既多(雖然我遇到既都係低RANK人士)
你蹲左係度唔知想點喎

印度佬好難用
搵你黎試先知實戰好難對空
小昭Teddy 12:50 AM 03-06-16
作者: ヨコ男:
你蹲左係度唔知想點喎

印度佬好難用
搵你黎試先知實戰好難對空
忍手唔跳
地上戰真係好弱, 未搵到方向

加上....認真講....你用果幾隻除左ken, 我係第一次對上....連有乜招都唔知
heyman774 02:02 PM 03-06-16
玩左一排, 個training mode係幾好玩
有得set沙包起上/block之後reversal動作
ヨコ男 09:23 PM 03-09-16
https://youtu.be/mdmVGLpq7X8
newb 12:19 AM 03-10-16
格神無雙
ヨコ男 01:34 AM 03-10-16
O藤勁多MISS囉, 雖然我都唔少....
wing 01:02 PM 03-10-16
作者: newb:
官方開始捉緊
暫時捉左30個到
捉完只係扣分又唔係ban account, 有鬼用
TerryS 07:46 PM 03-10-16
>https://youtu.be/mdmVGLpq7X8

睇住鈴蘭隻KARIN
覺得我自己果隻好廢
Dyhalt Rushifar 11:21 PM 03-10-16
試咗幾局jo,今次真係好難斷唔到尾
不過插火 mf 放霧同超必都改晒指令好鬼煩
鈴蘭 11:40 PM 03-10-16
作者: TerryS:
>https://youtu.be/mdmVGLpq7X8

睇住鈴蘭隻KARIN
覺得我自己果隻好廢
下,我係PE一場都嬴唔到
ヨコ男 12:03 AM 03-11-16
Me2 Pe 一場都贏唔到

Karin 真係練過都唔識用
[KIT] 10:02 AM 03-11-16
作者: 鈴蘭:
下,我係PE一場都嬴唔到
過黎練多D
今晚又有聚
吸下西沙Karin
tenkafubu 04:21 PM 03-11-16
Me2 Pe 一場都贏唔到

Karin 真係練過都唔識用
Karin冇想像中咁難用呀......不過係易學難精
鈴蘭 10:33 PM 03-11-16
作者: [KIT]:
過黎練多D
今晚又有聚
吸下西沙Karin
得星期三同六/日可以上 令人絕望:o)

其實用Karin最大既不滿就係我心目中果隻係Zero3 呢隻點玩都これじゃない
赤兵尉SETH 07:39 PM 03-13-16
春麗招低空百烈腳應該點出?
2369k好難先出到一下,9236k低空出到都無用
ヨコ男 08:34 PM 03-13-16
2369K太快唔得
23692K剛剛好
直跳無得偷8236K
RS 200 01:22 PM 03-14-16
23692k有時會變2mk,236963最易
直跳236863咁出,同上面跳前一樣原理

ヨコ男 12:22 AM 03-15-16
斷完線之後, 赤兵尉好似無晒士氣
終於FT10贏左次佢隻mika喇
赤兵尉SETH 01:15 AM 03-15-16
唔知點解斷完線後就無晒你計,又甩combo又勁多MISS
之後次次起攻都好似比格神讀心,完全無位入

2369K太快唔得
23692K剛剛好
直跳無得偷8236K
作者: RS 200:
23692k有時會變2mk,236963最易
直跳236863咁出,同上面跳前一樣原理
Thx~
endand 11:05 AM 03-15-16
等多過玩
冇多人廳除左同朋友約戰外,根本打唔到幾多埸
好悶
newb 12:28 PM 03-15-16
等可能3/31先出既3月大更新
小昭Teddy 04:45 PM 03-15-16
尋晚開始打返故事同生存mode儲錢....等update
ヨコ男 05:39 PM 03-15-16
作者: 小昭Teddy:
尋晚開始打返故事同生存mode儲錢....等update
無打過CPU咁濟, 得3萬幾
月尾先UPDTAE都唔荒買得起ALEX
赤兵尉SETH 09:00 PM 03-15-16
清晒故事,用埋昇龍Ken破地獄
依家37萬
小昭Teddy 09:05 PM 03-15-16
無打過CPU咁濟, 得3萬幾
月尾先UPDTAE都唔荒買得起ALEX
暫時故事打晒, 生存得CAMMY同龍打左頭兩個難度....得十幾萬, 買juri算

作者: 赤兵尉SETH:
清晒故事,用埋昇龍Ken破地獄
依家37萬
100關真係有得屈都好辛苦.....
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面