Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
~清談館~>I ♥ 屯門 (我真係好撚鐘意屯門)
david 11:04 AM 02-29-16
新墟附近咁多中學,吉仔一定有得做,唔知爭鮮俾貴佐幾多租去搶原本吉仔個位...
Squall-Lucifer 06:19 PM 03-01-16
今日Unwire說的那間不在良景的"良景美食",有沒人寫過?
J+1 07:08 PM 03-01-16
工廠區嗰間?
由手機版發出
Squall-Lucifer 08:07 PM 03-01-16
作者: J+1:
工廠區嗰間?
由手機版發出
是,Ref:
pet3 11:47 AM 03-02-16
作者: Squall-Lucifer:
是,Ref:
找日去試
順便去寶達買三文魚
david 01:32 PM 03-02-16
樓上間O野我屋企人食過,平民價錢平民質素,唔好諗住會有咩驚喜食材,但求SET BUDGET可以任飲任食係OK的。

去開飯睇原來有魚煲:http://www.openrice.com/zh/hongkong/.../photos/433800

另外,有無大大去過前身係醉雞棧O既景峰棧食過?年頭O係香港無去到試...
J+1 09:34 AM 03-04-16
Birds

由手機版發出
pet3 10:05 AM 03-04-16
作者: J+1:
Birds

由手機版發出
我以為果天裂開了
david 07:25 AM 03-30-16

david 07:34 AM 03-30-16
BEFORE:

AFTER:

亍 ◣ 08:16 AM 03-30-16
一定唔關隔離事
david 10:57 AM 03-30-16
作者: 亍 ◣:
一定唔關隔離事
其實起緊咩?龍門三期?
Squall-Lucifer 10:51 AM 04-04-16
新墟間吉野家在4月6日起一星期內會有任食火鍋,但沒說一位多少錢......
亍 ◣ 11:32 AM 04-04-16
新墟間吉野家在4月6日起一星期內會有任食火鍋,但沒說一位多少錢......
任食都冇用...目測入面都唔知唔知有十張台
Squall-Lucifer 02:59 PM 04-04-16
任食都冇用...目測入面都唔知唔知有十張台
那是舊7-11的鋪位吧?那還差過外賣店......
david 03:03 PM 04-04-16
O下?原來係7仔個位重開吉仔,個鋪好細O下喎,應該擺唔到屯市一半O既枱...

咁間7仔去佐邊?
Squall-Lucifer 03:09 PM 04-04-16
作者: david:
O下?原來係7仔個位重開吉仔,個鋪好細O下喎,應該擺唔到屯市一半O既枱...

咁間7仔去佐邊?
大約旁邊兩三個鋪位左右
亍 ◣ 07:14 PM 04-04-16
之前影....最左邊一排直入加門口一排打橫.....(好似

大約旁邊兩三個鋪位左右
仲要縮剩1/3都唔知有冇
Squall-Lucifer 07:20 PM 04-04-16
(圖略)

仲要縮剩1/3都唔知有冇
還要間鋪好淺,好像打PSO2入面在東京街頭見到D 7-11咁,薄薄的一間
Squall-Lucifer 05:12 PM 04-10-16
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...60410/54968859
作者: :
中電發言人今早回應傳媒查詢時,早上約9時38分,中電40萬伏特供電網絡曾出現短暫電壓驟降,歷時少於0.1秒,期間電力供應並沒有中斷。當時本港正受黃色暴雨及雷暴警告影響,龍鼓灘發電廠的40萬伏特供電設備亦同時出現故障。中電正在調查電壓驟降的原因。有中電員工向本報提供照片,顯示重約半噸的變壓器零件及碎片散落在地上,發電廠主要通道受波及,該機組要即時停機。

該名中電員工指,當時龍鼓灘7號機組變壓器被雷電擊中,員工形容,平時該通道人來人往,車來車往,由於今日是週日,較少人上班,幸運地未有釀成意外,「如果係平日就大鑊」,他續指過往都試過雷劈機組,但未試過劈爛及冒煙,並要即時停機。據員工提供的相片顯示,在雷雨下,除了變壓器零件被擊中跌落地面,7號機組亦一度冒煙。
原來今日屯門眾多事故都是原自這件事

可惜老天爺沒Lock-on 689
pet3 09:18 AM 04-11-16
128元 1位
如果你有2-3人超唔抵

因為你3個人叫4-5份佢平時50-60元的火鍋仲好
Squall-Lucifer 01:10 PM 04-11-16
今早屯門公路封路,塞車塞到
T.K. 04:40 PM 04-11-16
特別交通消息 - 11/04/2016 08:25

因車輛著火,屯門公路往九龍方向近青龍頭的全線現已封閉。
現時上址交通擠塞。

成架旅遊巴燒
ゆり 04:43 PM 04-11-16
作者: T.K.:
特別交通消息 - 11/04/2016 08:25

因車輛著火,屯門公路往九龍方向近青龍頭的全線現已封閉。
現時上址交通擠塞。

成架旅遊巴燒
今朝同事慘塞左成粒鐘,出九龍封晒
捲毛老爺 07:05 PM 04-11-16
剛剛做完gym 見到吉野家最少2x 人排隊食火鍋
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面