Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 86 126 176  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
大覺屋師真 11:35 AM 12-22-15
作者: martinnitram:
請問 Next 22 日本係唔係返出過修正版?
見近期蛋場有 Next 22 扭, 手痕扭o左隻 (照到係隻 MK-II), 個面相正常又無錯件
記憶中當時2ch啲人提過下, 應該係有修正版
我就算喇,mk2, zeta依啲喺Dash一定會再出
bbdaishogun 09:04 PM 12-22-15
SDX 黃金神Superior Kaiser 商品化決定
(成型色Version 23,000Yen / Full Plating 60,000Yen)
上色要2,3倍價錢...
自己上色好過?

亍 ◣ 09:20 PM 12-22-15
普通色都比唔起
fmptsrhk 10:08 PM 12-22-15
死笨大,4萬隻羊我實比
6萬過左條底線啦
但係好似好正咁
大覺屋師真 10:35 PM 12-22-15
窮人乜版都買吾起
柚原このみ 11:57 PM 12-22-15
60000真係過曬火位…
小嘉 12:26 AM 12-23-15
有病睇醫生啦
小晶晶 08:30 AM 12-23-15
隻屎黃色你出模型算啦
亍 ◣ 08:35 AM 12-23-15
模型我想佢出騎士咁耐都冇出過啦....仲想要呢隻
martinnitram 09:15 AM 12-23-15
作者: J+1:
粒旦有幾粒點??如果修正了會唔會4粒變3粒..?
由手機版發出
蛋殼頂個四個 'loan'? 都係四個唔係三個

作者: 大覺屋師真:
記憶中當時2ch啲人提過下, 應該係有修正版
我就算喇,mk2, zeta依啲喺Dash一定會再出
睇個款, Dash 可能仲短命過 Next 系...
martinnitram 09:16 AM 12-23-15
作者: fmptsrhk:
死笨大,4萬隻羊我實比
6萬過左條底線啦
但係好似好正咁
睇個樣係電鍍?
小嘉 09:57 AM 12-23-15
6皮yen 係電鍍
不過電鍍下就貴多成40000 yen
J+1 10:17 AM 12-23-15
作者: martinnitram:
蛋殼頂個四個 'loan'? 都係四個唔係三個

睇個款, Dash 可能仲短命過 Next 系...

隻人型身上某個陰暗位,通常喺腳板/背脊/後腦位...成棱形的四點....第一版4粒,再版小一粒,再再版就再小一粒...

由手機版發出
魔璃 12:35 PM 12-23-15
去魂show睇過實物, 勁靚
你地買開SDX既點可以唔買
nicwii 01:24 PM 12-23-15
人地根本唔係想賣八萬.....

成本計定價
全鍍80000,唔鍍23000,佢地想預定30000-35000,所以仲研究緊點樣可以平衡到個成本控制
下期先會公開詳情
J+1 01:28 PM 12-23-15
作者: 魔璃:
去魂show睇過實物, 勁靚
你地買開SDX既點可以唔買
所以一隻超龍都冇買過
由手機版發出
martinnitram 03:02 PM 12-23-15
隻人型身上某個陰暗位,通常喺腳板/背脊/後腦位...成棱形的四點....第一版4粒,再版小一粒,再再版就再小一粒...
由手機版發出
反轉下半身個件, 見到個四粒星... (原來可咁睇)
不過睇返張蛋紙寫 2014 MIV, 睇怕都係舊貨
fmptsrhk 07:06 PM 12-23-15
作者: nicwii:
人地根本唔係想賣八萬.....

成本計定價
全鍍80000,唔鍍23000,佢地想預定30000-35000,所以仲研究緊點樣可以平衡到個成本控制
下期先會公開詳情
如果咁計法,可能會出隻半電鍍成品
J+1 09:37 AM 12-24-15
膠餅套...

http://p-bandai.jp/item/item-1000101693/
由手機版發出
hiyoko 10:50 AM 12-24-15
膠餅套...

http://p-bandai.jp/item/item-1000101693/
由手機版發出
請問咩叫機力...
J+1 02:15 PM 12-24-15
海外應該冇意義....
http://www.bandai.co.jp/candy/gundam/special/20151224/

作者: hiyoko:
請問咩叫機力...
Hehe 嘅野上面高層唔識架
由手機版發出
J+1 10:13 AM 12-25-15
到web game 卡簿.....

http://p-bandai.jp/item/item-1000101692/
由手機版發出
J+1 08:21 PM 12-25-15
井01 有舖番左..?...no竟然跟converge 排由120開始.....
由手機版發出
大覺屋師真 01:18 AM 12-26-15
井01 有舖番左..?...no竟然跟converge 排由120開始.....
由手機版發出
yes.信和某店打左黎叫我拎
竟然又跟番no.排......
亍 ◣ 01:44 PM 12-26-15
tryon 3

http://gundam-bf.net/hhib/pdf/hhib12.pdf
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 26 66 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 86 126 176  ... 最後

返回主題版面