Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  ... 最後
日本動漫畫討論版>一拳超人
Iro 08:25 AM 12-21-15
光頭認真個樣一樣咁好笑
Slush 11:36 AM 12-21-15
最終話:劇場版One Punch Man

相比起龍珠超...
Eking 11:36 AM 12-21-15
新一話鐵棍對餓狼係咪原作冇?好似唔覺原作有呢段
亍 ◣ 12:01 PM 12-21-15
光頭:讓你十招都只係比我認真了一下......
ko121314 07:28 PM 12-21-15
今集D作畫真係用左幾多條人命先畫得完
死者蘇生放很大
驚天地且泣鬼神 08:09 PM 12-21-15
作者: Eking:
新一話鐵棍對餓狼係咪原作冇?好似唔覺原作有呢段
原作冇的
應該係為左展現球棒實力
T.K. 08:52 PM 12-21-15
結果都係無吹雪出場
yeah yeah 09:07 PM 12-21-15
作者: 驚天地且泣鬼神:
原作冇的
應該係為左展現球棒實力
但睇到有D悶.......
原著個邊希望快D出新....
埃及使者 10:28 PM 12-21-15
神最終回
呢集完左製作組有幾多人要吊鹽水
買BD支持!!

埼玉想同強者挑戰,但未有夠料挑戰者出現

原作最近球棒拖好悶
細路翔 08:33 AM 12-22-15
就第有二期都唔會超越到依段

因為二期LAST BOSS係死屁孩
s2001154 11:12 AM 12-22-15
其實再係咁無敵落去會悶
係時候解釋下點解埼玉會咁勁
風音 11:33 AM 12-22-15
主角光頭
能力指標機械人失蹤
二季點做餓狼篇sosad
神風@AMD 11:36 AM 12-22-15
作者: s2001154:
其實再係咁無敵落去會悶
係時候解釋下點解埼玉會咁勁
所以套野係睇配角同大義
主角只係負責出黎收尾

one原作,而家都無解釋點解光頭咁勁,甚至應該唔會解釋
不過唔難估到帶出既意義

不過真係要講,佢打阿修羅果陣已經解釋過wwww
風音 11:39 AM 12-22-15
阿修羅應該係波羅斯之外見過最強既怪人
ALEX CHOW 11:39 AM 12-22-15
作者: 細路翔:

Who??
神風@AMD 11:44 AM 12-22-15
作者: 風音:
阿修羅應該係波羅斯之外見過最強既怪人
人類你唔計

深海王,最強兄弟同疫苗人應該都係癲勁果批…
鈴蘭 12:23 PM 12-22-15
作者: 細路翔:

死屁孩虐其他英雄果時應該會有接近既作畫既
只係光頭虐死屁街就一定超越唔到打船長.....
鈴蘭 12:25 PM 12-22-15
作者: 神風@AMD:
人類你唔計

照村田版既畫面描寫 最強兄弟同疫苗人根本一定勁過深海王.....起碼係攻擊力上係
鈴蘭 12:28 PM 12-22-15
所以套野係睇配角同大義
主角只係負責出黎收尾

不過唔難估到帶出既意義

其實講餓狼進化做神級果時已經當解釋左啦......
我諗其實係一樣 只係爭在光頭當年突破果一瞬間無比「神(?)」入侵到心靈
要留意既係英雄協會高層一直用「有神寄宿在裡面的拳頭」去形容光頭
而「神」呢個概念其實係呢套書入面其實唔單單係一個形容詞
stcdavidhk 12:42 PM 12-22-15
作者: 鈴蘭:
其實講餓狼進化做神級果時已經當解釋左啦......
我諗其實係一樣 只係爭在光頭當年突破果一瞬間無比「神(?)」入侵到心靈
要留意既係英雄協會高層一直用「有神寄宿在裡面的拳頭」去形容光頭
而「神」呢個概念其實係呢套書入面其實唔單單係一個形容詞
我想起怪人協會有個自稱比神賜神力的亞叔
s2001154 12:45 PM 12-22-15
所以套野係睇配角同大義
主角只係負責出黎收尾

不過唔難估到帶出既意義

的確已經唔使再解釋
目前只有宇宙霸主算是同埼玉打過交
其他是送死
鈴蘭 12:51 PM 12-22-15
作者: stcdavidhk:
我想起怪人協會有個自稱比神賜神力的亞叔
咪就係餓狼進化成怪人前一刻個Neet之神身上既神離開左去左岩岩打開左人類極限之門既餓狼度
只係光頭覺得佢變左怪人反而弱左之嘛
目前最大既謎題就係呢個「神」究竟係咩黎,同寄宿係光頭體內既神力有無關係
ahleung 02:16 PM 12-22-15
12話最終回? 我以為而家D動畫通常做一季13話? (近年好少睇動)
風音 02:29 PM 12-22-15
人類你唔計

同阿修羅比肯定只係垃圾
分別於阿修羅明白光頭超幹爆強
Eking 04:16 PM 12-22-15
唔覺宇宙人好強,覺醒後餓狼應該係主角50%左右, 宇宙人大概40%左右.....
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  ... 最後

返回主題版面