Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電視遊戲討論版>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 | PS4, XB1, PC |
風間鈴木仁 12:45 PM 08-13-15
期待已久!超級太好了!
期待十年了
traveller 02:00 PM 08-13-15
作者: 草薙さん:
既然肯remake唔再係remaster 好應該改改個操作方式跟返上而家主流既玩法

同埋...係可以mix埋第3集一次過搞remake
梗係唔會mix, capcom woo... 梗係一集一集出黎cap la..
david 02:11 PM 08-13-15
作者: traveller:
梗係唔會mix, capcom woo... 梗係一集一集出黎cap la..
幫CAPCOIN改名O既根本就係神來之筆
pakchi70 07:40 PM 08-13-15
如果nemesis 都可以同時重製就好了⋯
可以兩集一齊出
rapperjohnny 07:42 PM 08-13-15
最緊要有返hunk同豆腐
作者: pakchi70:
如果nemesis 都可以同時重製就好了⋯
可以兩集一齊出
如果一齊整既話可以考慮加埋以前港漫嗰幕Nemesis vs G:,雖然一定冇可能
GateHacker 09:47 PM 08-13-15
真心覺2麻麻
個人喜愛3=1>2
mario0606 10:07 PM 08-13-15
作者: GateHacker:
真心覺2麻麻
個人喜愛3=1>2
3只係執2代既水尾再出,個人唔多中意3
シェンムー 10:10 PM 08-13-15
2裡版正
3追擊者好深刻
希望有jill姐玩
mario0606 10:12 PM 08-13-15
作者: シェンムー:
2裡版正
3追擊者好深刻
希望有jill姐玩
有Jill姐玩要重制3啦
シェンムー 10:15 PM 08-13-15
作者: mario0606:
有Jill姐玩要重制3啦
DLC 傭兵MODE登場
八仙果 10:16 PM 08-13-15
我自己就 2>1>3,
因為當年覺得佢個 concept 好好,
兩個人,同一故事軸,兩雙碟。
而且都可以選 Leon,Claire 先後,
又多有趣的隱藏元素,好似豆腐咁。
izumo 10:36 PM 08-13-15
作者: 八仙果:
我自己就 2>1>3,
因為當年覺得佢個 concept 好好,
兩個人,同一故事軸,兩雙碟。
而且都可以選 Leon,Claire 先後,
又多有趣的隱藏元素,好似豆腐咁。
有幾多朋友當年曾經 浪費晒d手槍子彈 麥林蛋去打條鱷魚
Sgodkyo 10:40 PM 08-13-15
根本0期望
睇死GAPCOM用返早死年隻槍GAME o既料翻炒多轉
加上一貫o既玩法,加多少少料就自然有一大班FANS進貢
作為BIO FANS 都係冇期望冇失望
fantasy俊仔 10:44 PM 08-13-15
咁睇返當年GC隻remake1質素
我又覺得remake2應該唔會點頹既...
槍game兩代就算吧啦
GateHacker 10:50 PM 08-13-15
主要唔喜佢2好似夾硬拖長個故仔係甘出G123456
個感覺好港漫
Sgodkyo 10:52 PM 08-13-15
作者: fantasy俊仔:
咁睇返當年GC隻remake1質素
我又覺得remake2應該唔會點頹既...
槍game兩代就算吧啦
ニンテンドーゲームキューブ版

ディレクター:三上真司

GC 版製作人 - 三上真司

語而不笑
華倫君島陽平 12:21 AM 08-14-15
係Remake 就唔該還原番第三身視點,TPS視點好憎
mario0606 09:00 AM 08-14-15
作者: Sgodkyo:
根本0期望
睇死GAPCOM用返早死年隻槍GAME o既料翻炒多轉
加上一貫o既玩法,加多少少料就自然有一大班FANS進貢
作為BIO FANS 都係冇期望冇失望
如果用近代BH玩法,的確WII版隻槍GAME好多素材(雖然其實即係OUTBREAK既素材)
由手機版發出
Sgodkyo 04:20 PM 08-14-15
http://p.mcap.jp/g/bhorc/

其實我講緊嘅槍game係呢隻
根本唔使remake
成個現成浣熊市係度
神名レオ 04:37 PM 08-14-15
唔期待
已經搵條唔知乜水嚟發報
隻game只係用現成資源再做
我覺得fan made個隻未必比下去
分分鐘唔少位仲好過正貨
歌絲˙暮斯 04:38 PM 08-14-15
其實呢隻意念唔錯,我玩左 online 唔少時間
TPS 對戰同時要兼顧 B.O.W 其實幾有趣

不過太多 bug

作者: Sgodkyo:
http://p.mcap.jp/g/bhorc/

其實我講緊嘅槍game係呢隻
根本唔使remake
成個現成浣熊市係度

由手機版發出
豪傑公子 04:42 PM 08-14-15
我只有一個要求, 搵返Alyson Court返嚟配Claire唔該~~
Freddy 06:46 PM 08-14-15
有預感會用返Bio6個engine...
如果用TPS咁玩又唔係話唔好既
改變下玩法有D新鮮感都唔錯

觀望下先
sugihara 11:33 AM 08-15-15
咁如果佢整到ada篇頭兩章個質素就非常ok
chris篇就..........
赤兵尉SETH 05:19 PM 08-15-15
呢個係Cospaly...

http://www.c-lab.link/nettrend/44554

1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面