Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-15, 08:18 PM   #601
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: minekaoru 查看文章
我放棄真ending了
riddler最後果個孖寶賽車打到第3個lap,玩左成晚都過唔到
請問你指的係咪要左轉右轉,跟著中途重要避綠色格仔個個比賽??掟係後面重有更難的??

PS:但我20分鐘內已過左,係第3圈要D技巧!(我平時有玩開Mario Kart的

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 08:46 PM   #602
古鐵.巨人
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDterryho_PSNJP
引用:
有d riddle仲要橫島限時飛車去攞
我真係玩唔過...
有d限時race既盃飛過去快過揸車
古鐵.巨人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 10:01 PM   #603
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:
作者: mrk 查看文章
請問你指的係咪要左轉右轉,跟著中途重要避綠色格仔個個比賽??掟係後面重有更難的??

PS:但我20分鐘內已過左,係第3圈要D技巧!(我平時有玩開Mario Kart的
我懂了!(原來最難個個係最後面!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
舊 08-02-15, 10:08 PM   #604
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
見大家講謎語人講到咁開心
放假都試下打下先,雖然為左個加長爆機打幾日係唔值
但真心呢隻game做得好好,應該完美完成遊戲
唯一缺點(亦係最大)真係太多車戰
反而打人嘅大佬兒戲得好緊要,
特別小小及令我有印象嘅得豬頭人戰

舊 08-03-15, 09:24 AM   #605
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
唯一缺點(亦係最大)真係太多車戰
呢樣我都明白.

因為上兩集冇車, 今集先加上去, developer當然想玩呢個元素玩盡d, 唔想架車只係由a點去b點的交通工具.

但..... 我真係唔多like

舊 08-03-15, 10:33 AM   #606
九點半
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: 信長 查看文章
平時見有綠光的卒,唔好KO佢,走近佢,有指令可審佢
當然佢會走,同身邊好多嘍囉
引用:
要拷問街上的綠色發光人
先會加d riddles去地圖
thx~~

我而家街d ?杯拎晒,但仲差室內果d,請問室內地圖d ?杯位置又係問街d綠色人?但我問左好多個綠人,室內地都無顯示?杯位置
同埋地圖果d綠色正方形括號要點做?唔理得唔得?益或要做埋先打到迷語人?
九點半 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 10:44 AM   #607
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
反而打人嘅大佬兒戲得好緊要,
特別小小及令我有印象嘅得豬頭人戰
打Two Face真係流到爆
攞支干擾槍射佢兩野 係佢面前Invert Takedown之後自爆...

引用:
作者: wing 查看文章
呢樣我都明白.

因為上兩集冇車, 今集先加上去, developer當然想玩呢個元素玩盡d, 唔想架車只係由a點去b點的交通工具.

但..... 我真係唔多like

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 03:51 PM   #608
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: reiyaw 查看文章
打Two Face真係流到爆
攞支干擾槍射佢兩野 係佢面前Invert Takedown之後自爆...
我果時佢係電梯碌落去就死左
我清哂d人 仲周圍搵佢,以為之後仲要1on1....
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 03:52 PM   #609
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:
作者: ZOMA 查看文章
你指bomb rioters?
係呀
個頭俾riddler裝左炸彈果d
地圖顯示x0...
舊 08-03-15, 04:13 PM   #610
wing
格鬥低手

引用:
作者: reiyaw 查看文章

game內嘍囉吹水, 係咁話batman部車屈機, "情報又係佢果部係車? 其實係坦克車!"

舊 08-03-15, 06:16 PM   #611
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:
game內嘍囉吹水, 係咁話batman部車屈機, "情報又係佢果部係車? 其實係坦克車!"
打完主線後d嘍囉對話都好搞笑

「如果batman係bruce wayne,咁一直邊個扮緊bruce wayne?」
「如果batman係bruce wayne,咁邊個係joker?」
「nightwing同robin係咪同一個人?」「你咪傻啦」
「我成日覺得batman係自然界既神秘力量,但係宜家bruce wayne呢單野搞到我好冇癮」
舊 08-03-15, 11:06 PM   #612
mrk

引用:
打完主線後d嘍囉對話都好搞笑

「如果batman係bruce wayne,咁一直邊個扮緊bruce wayne?」
「如果batman係bruce wayne,咁邊個係joker?」
「nightwing同robin係咪同一個人?」「你咪傻啦」
「我成日覺得batman係自然界既神秘力量,但係宜家bruce wayne呢單野搞到我好冇癮」

PS:試下去差館行轉,裡面重有大把人吋緊佢呀!
PS2: Red XXXX DLC 1個鐘內就爆左,好鬼短呀!

舊 08-03-15, 11:16 PM   #613
mrk

引用:
我懂了!(原來最難個個係最後面!)
琴日用左2-3Hrs過左最後個Mario Kart 8比實第3圈啦!

PS:初頭覺得好難,後來掌握到個重點就好快過到啦!!(絕對唔係學Youtube的人兄係咁亂咁加速+運氣!)

舊 08-05-15, 12:31 PM   #614
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:

PS:試下去差館行轉,裡面重有大把人吋緊佢呀!
PS2: Red XXXX DLC 1個鐘內就爆左,好鬼短呀!
岩岩聽到有個都好笑
解riddle控制d機械人
完成後riddler會出黎寸你
叫你顧下佢感受,「如果比著我控制robin你會唔會唔高興?」
舊 10-05-15, 05:41 PM   #615
knob
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
Nintendo Switch IDSW-5440-9442-2919
PSN  IDKnob_SW
XBox Live Gamertag4k blu-ray only
今日玩完Nightwing個DLC GCPD Lockdown
但爆左都係得90%同先前既DLC唔同
知唔知點樣先拎到100%?
knob 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-15, 05:46 PM   #616
wing
格鬥低手

唔知最後果個6大罪犯聯手DLC會唔會好d.

舊 12-23-15, 02:35 PM   #617
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
[XBOX ONE免費DLC]Batman:Arkham Knight|2016 Batman v Superman Batmobile都有份

Batman: Arkham Knight一系列SKIN類的DLC,
估唔到未上果套電影Batman v Superman都有份~!

Rocksteady Themed Batmobile Skin

https://store.xbox.com/en-HK/Xbox-On...8-8324c21371be

2008 Movie Batman Skin

https://store.xbox.com/en-HK/Xbox-On...0-1902fdfab16f

Batman: Noel Skin

https://store.xbox.com/en-HK/Xbox-On...5-726cfcd5e415

2016 Batman v Superman Batmobile Pack
https://store.xbox.com/en-HK/Xbox-On...d-132b7dc241b8

Original Arkham Batman Skin
https://store.xbox.com/en-HK/Xbox-On...5-f4e25a31d754

New 52 Skins Pack
https://store.xbox.com/en-HK/Xbox-On...9-37414a839868

此篇文章於 12-23-15 06:42 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-15, 03:38 PM   #618
半熟くん
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code0645 5951 8148
尋日開PS STORE都仲未見DARK KNIGHT SKIN上架

半熟くん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-15, 04:55 PM   #619
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
10 月refund左 PC 版﹐Steam Winter sale 買返.
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-16, 11:53 AM   #620
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
其實香港有無得買呢隻Batman: Arkham Knight Game of the Year Edition?
略睇5月的新聞都好似講到唔係由官方公佈先咁款的,
其實外國出咗未架?略睇有D消息係話8月5日先出,究竟係點?
雖然上集我買咗GOTY版都未玩…

http://www.gamespot.com/articles/bat.../1100-6440302/

舊 08-03-16, 03:25 PM   #621
david
The One

註冊日期: Mar 2002
樓上隻GOTY我呢邊今個禮拜出,但我會等佢值崩兼有閒錢先會考慮,俾RS埋門跣一鑊O既怨念仲未消除

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-16, 05:42 PM   #622
wing
格鬥低手

香港同台灣有呢隻的代理的,果時公布埋xb同ps4售價係399,7月廿幾號出,有冇延期就唔知了.

舊 08-03-16, 05:50 PM   #623
jasmin
Crazy Gamer

引用:
香港同台灣有呢隻的代理的,果時公布埋xb同ps4售價係399,7月廿幾號出,有冇延期就唔知了.
我見英文報道只講德版,英版美版冇消息

同一情形,Arkham Origins GOTY至今只有德版
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 01:06 AM   #624
david
The One

註冊日期: Mar 2002
如果真係急住玩又要實體版O既就上網買啦,反正XBOX ONE版都無鎖區。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 08:22 AM   #625
wing
格鬥低手

引用:
作者: jasmin 查看文章
我見英文報道只講德版,英版美版冇消息

同一情形,Arkham Origins GOTY至今只有德版
咪睇果D喇, 鬼佬唔會講香港.

睇巴哈喇
http://gnn.gamer.com.tw/9/134419.html

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵求] PS3 Batman Arkham Origins leochan1986 買賣專區 0 03-07-14 11:15 AM
SELL 360 batman arkham origins DC 97 買賣專區 2 11-26-13 10:05 PM
[WiiU] Batman Arkham City Armored Edition Netnet 電視遊戲討論版 5 06-06-12 10:33 PM
Batman Arkham Asylum [已售] imgahou 電視遊戲討論版 601 08-05-11 08:53 PM
Batman: Arkham Asylum 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 3 12-17-08 02:48 AM

現在的時間是 06:27 AM

手機版 | APP版