Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade X『ゼノブレイドクロス』| 惑星ミラ探索心得交流討論區 vol.1 [劇透請spoil]
歌絲˙暮斯 04:17 PM 05-16-15
doll license 欠收益 5000, 應該點 set
由手機版發出
ZOMA 04:18 PM 05-16-15
我都係全隊45lv打贏獅子獸
DOLL戰 我4架lv30 doll 好輕鬆
對人戰難d リン同イリーナ 陣亡
淨番主角同エルマ...但都贏到
都係靠 崩し>転倒>流星COMBO !
ZOMA 04:20 PM 05-16-15
作者: 歌絲˙暮斯:
doll license 欠收益 5000, 應該點 set
由手機版發出
有絕景的插リサーチプローブ
收益力高都係
隔離插枝強化プローブ 應該就OK
fortel 04:50 PM 05-16-15
由手機版發出
係夜光之森中間果到用リサーチプローブ連埋晒佢就OK,我果陣卡左成日
歌絲˙暮斯 04:53 PM 05-16-15
作者: ZOMA:
有絕景的插リサーチプローブ
收益力高都係
隔離插枝強化プローブ 應該就OK
仲係唔明,有 d data probe ( e.g. FN 102 point )
FN SPOT 情報 秘景絕景: --
但 data probe情報寫有觀光資源,秘境絕景 point

我set G5 research probe 收益變成 400%
由手機版發出
wang2009hk 04:54 PM 05-16-15
打到今天..終於把主線通了._.

4台50doll
2~3把50級銀河級火鳥..
4把4萬攻重力劍..

最終戰全程輕鬆打XDD
ZOMA 05:32 PM 05-16-15
仲係唔明,有 d data probe ( e.g. FN 102 point )
FN SPOT 情報 秘景絕景: --
但 data probe情報寫有觀光資源,秘境絕景 point

我set G5 research probe 收益變成 400%
由手機版發出
插research probe 佢會寫有絕景就加錢
但個點冇秘景絕景咪唔加囉
所以research probe要放係有絕景點

收益變400%係因為你果枝係G5啊
果點如果收益力低400%應該都冇好處
歌絲˙暮斯 06:10 PM 05-16-15
插research probe 佢會寫有絕景就加錢
但個點冇秘景絕景咪唔加囉
所以research probe要放係有絕景點

收益變400%係因為你果枝係G5啊
果點如果收益力低400%應該都冇好處
thx
開到
有個低 b 問題
部機俾左 Lin, 點先改得返俾自己人仔用
由手機版發出
will1223 06:21 PM 05-16-15
thx
開到
有個低 b 問題
部機俾左 Lin, 點先改得返俾自己人仔用
由手機版發出
blade home入面doll garage
擇番部機再my doll registration
W!LL 06:30 PM 05-16-15
作者: fortel:
我想知正常係點打姐

打完之後要DOLL戰,又輸左

點解一個35LV玩人打班29LV既怪會打我咁辛苦 到底係唔係我唔識玩
我都click住左一陣試左幾次
執返啲skill同轉倒乜乜乜嘅art後, 40LV一入去開OC清卒先, 再集中打獅子, 最後搞掂貓女
反而doll輕鬆得多, 一入doll戰5秒就秒左貓女隻doll
Gashapon™ 09:49 PM 05-16-15
其實斷左線點reconnect?
fantasy俊仔 10:20 PM 05-16-15
作者: Gashapon™:
其實斷左線點reconnect?
我save 按home關game再開...

問:有冇攻略係比較齊搵素材位置?
歌絲˙暮斯 10:30 PM 05-16-15
作者: fantasy俊仔:

WIIU 個 NETWORK 同 INTERFACE 真係差 D D
kowloon 11:26 PM 05-16-15
沙漠個隻無頭皇帝 LV71 係咪9千9百9十9萬血....
打左15分鐘一唔留神死左....
我扣左佢4分2都冇....
will1223 11:28 PM 05-16-15
作者: kowloon:
沙漠個隻無頭皇帝 LV71 係咪9千9百9十9萬血....
打左15分鐘一唔留神死左....
我扣左佢4分2都冇....
應該係
我岩岩試洗左半條左右都係5千萬左右
好彩隻野唔使用黎開格
機械式換art
kowloon 11:33 PM 05-16-15
作者: will1223:
應該係
我岩岩試洗左半條左右都係5千萬左右
好彩隻野唔使用黎開格
機械式換art
咁打佢會好易打到訓著
希望佢會出好野
will1223 11:37 PM 05-16-15
作者: kowloon:
咁打佢會好易打到訓著
希望佢會出好野
成日冇左個ghost walker效果而死
最多個次打左6千萬左右
死到灰
fortel 02:27 AM 05-17-15
借問一下doll同item果d空slot邊到插野入去既

搵到而家都仲未搵到
ZOMA 03:21 AM 05-17-15
LV50 DOLL 最貴果隻抵唔抵買?
因為兩隻Heavy Type外型我都幾鍾意
但價錢有別

作者: fortel:
借問一下doll同item果d空slot邊到插野入去既

搵到而家都仲未搵到
X > DEVICE SET
wang2009hk 07:55 AM 05-17-15
LV50 DOLL 最貴果隻抵唔抵買?
因為兩隻Heavy Type外型我都幾鍾意
但價錢有別

X > DEVICE SET
最貴那隻50 DOLL很值得買~
HP厚,油多
在探索很有用

同樣是沒插件的情況下..生存力比輕甲回避型還要高-_-
wang2009hk 07:56 AM 05-17-15
作者: fantasy俊仔:

收集圖鑑的話
http://kamikouryaku.xsrv.jp/xenobladex/
這個
ist 10:59 AM 05-17-15
剛50lv買左最貴果部
之後下一部點入手同要幾lv?
武器都係22500把劍,有無更勁?
wang2009hk 11:51 AM 05-17-15
作者: ist:
剛50lv買左最貴果部
之後下一部點入手同要幾lv?
武器都係22500把劍,有無更勁?
60 doll要破關用素材作(血尿)

50 doll武
刷50級
Phoenix(Ga級7496攻)
G-BUSTER(ga級35000攻)

白樹407西南方的小營地可輕鬆刷

但先建議在409基本先刷一隻Phoenix才去

有Phoenix後到407西南營地,中間位一發Phoenix收工
之後利用下doll,用選單回doll的方法原地刷

單是這兩樣就級打到破主線+一堆地圖王
fantasy俊仔 12:11 PM 05-17-15
作者: wang2009hk:
收集圖鑑的話
http://kamikouryaku.xsrv.jp/xenobladex/
這個
我就係睇呢個都冇寫改良水着個任
見えないおしゃれ 要3粒素なハーブ...

不過已經查到係晌ノースモウストの入江有
W!LL 12:33 PM 05-17-15
十章LV43, 38, 38, 35
爆埋自己部doll先過, 好險
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面