Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
日本動漫畫討論版>◆ 港漫雜談-- 第拾回 ◆
sunnypigdog 02:50 PM 08-26-14
作者: FREDDY@o@:
睇過少少UFC, 騎乘係連手都夾住, 唔會有機會用手推開:-)

另外蛇貓門幾時先肯出王小鷹, 好悶呀
蚩尤都幾好笑丫
呢排仲有個銀狐, 都尚算好笑既

當然小鷹係最好笑
凍檸茶 03:17 PM 08-26-14
睇過少少UFC, 騎乘係連手都夾住, 唔會有機會用手推開:-)
算把啦, 正如睇2集神之水滴就以為自己係專家:-)
由手機版發出
FREDDY@o@ 03:31 PM 08-26-14
作者: sunnypigdog:
蚩尤都幾好笑丫
呢排仲有個銀狐, 都尚算好笑既

當然小鷹係最好笑
(LOOP)
蚩尤: 石黑龍你要咁咁咁.....
石: NO!
蚩尤: 契弟!:-)
(LOOP)
sunnypigdog 04:46 PM 08-26-14
(LOOP)
蚩尤: 石黑龍你要咁咁咁.....
石: NO!
蚩尤: 契弟!:-)
(LOOP)
上星期四個期都好正丫

銀鈴 : 石黑龍你一定要娶我!!
黑龍 : 好! 我娶!!
蚩尤 : 妹, 等我同佢講!!
蚩尤 : 石黑龍你一定要娶我個妹!!
黑龍 : 我仲未同你計殺白仇條數!!

明明講得好地地, 佢一黎就壞事:-)
凍檸茶 05:14 PM 08-26-14
上星期四個期都好正丫

銀鈴 : 石黑龍虎你一定要娶我!!
黑龍 : 好! 我娶!!
蚩尤 : 妹, 等我同佢講!!
蚩尤 : 石黑龍你一定要娶我個妹!!
黑龍 : 我仲未同你計殺白仇條數!!

明明講得好地地, 佢一黎就壞事:-)
頂, 搞到我想睇添, 係真傳定東方真龍?
由手機版發出
T.K. 05:15 PM 08-26-14
真龍白仇死左幾十年
T.K. 02:12 PM 08-28-14
叔叔都係美食家,知道蜜桃成熟左先好味道
sunnypigdog 02:56 PM 08-28-14
作者: 凍檸茶:
頂, 搞到我想睇添, 係真傳定東方真龍?
由手機版發出
正傳, 上期:-)
yeah yeah 12:14 AM 08-29-14
古惑仔今篇故事應該真係地中海最後出埸了....
T.K. 01:07 AM 08-29-14
佢最唔最後一篇我無所謂,但不要事後貶低對手以抬高地中海
亞克連番受創,導致狀態極不穩定<<除左開局快慢調節蝕俾地中海,中後段明顯亞克先係主動者

禍不及妻兒,上次已搞櫻子,今次再搞亞霞,南先生就真係老__
唔好再創佢人格既下限了,記下細細粒點死吧
yeah yeah 07:05 AM 08-29-14
作者: T.K.:
亞克連番受創,導致狀態極不穩定<<除左開局快慢調節蝕俾地中海,中後段明顯亞克先係主動者

如果真係好似預告咁...南先生真係垃圾都不如...:-)....
凍檸茶 03:39 PM 09-05-14

我都唔知佢做乜:-)
你話陶杰做呢d 我覺得ok,
禽獸期既車仔都ok.

南神, 你好飄忽 定你真係忽嫁?
我覺得仲衰過執雞武

叔叔都係美食家,知道蜜桃成熟左先好味道
我真係以為係下期預告既title :-)

由手機版發出
D.K. 04:44 PM 09-05-14
叔叔好慘, 十幾期連門口都未出過就....:-)
佢咁好戲, 影帝應該係佢先o岩
龍寶寶 09:50 PM 09-18-14
門小虎應該將下期篇者話錯放落今期上,所以今期篇者話變成劇透:-)
sunnypigdog 10:23 PM 09-18-14
作者: 龍寶寶:
門小虎應該將下期篇者話錯放落今期上,所以今期篇者話變成劇透:-)
有咩?
除左TARGET係方丈之外都無咩劇透, 如果係指呢點我接受到, 因為目標係邊個並唔重要
:-)
Dangerous-boy 10:54 PM 09-18-14
性公子真係死性不改,還返D功力俾人都要:-)

有咩?
除左TARGET係方丈之外都無咩劇透, 如果係指呢點我接受到, 因為目標係邊個並唔重要
:-)
正傳少林寺的人和物,完全接唔到前傳:-)
sunnypigdog 11:10 PM 09-18-14
作者: Dangerous-boy:

正傳呢班死哂, 前傳個班人咪出得場:-)
前傳係永遠的兩年後:-):-)
FREDDY@o@ 08:25 PM 09-19-14
作者: Dangerous-boy:

:-)就唔係春宮性雄了:-)
T.K. 01:20 PM 09-23-14
地中海d攻擊有暈眩特效??
你中大梵一肘就無事,大梵中你一肘就你叫糊
牛佬你快d摺書寫熱少啦,你真係寫得好廢
Sar8 01:23 PM 09-23-14
上次就話地中海專登認輸,大梵去到屙血尿
呢鋪就直頭話地中海本死,大梵開始縮

地中海你快Q D死,成日有作者光環既你真係好嘔心:-)
T.K. 01:25 PM 09-23-14
我覺得成本書摺比較好,反正無一個角色討好
Sar8 02:16 PM 09-23-14
睇到地中海比大梵應應兜心口果一腳
除左表現出大力到踢爛個場之外,地中海話都冇咁快就跳返入去
呢段真係嘔血,又話大梵果腳幾Q好力,又話體能差異,結果食左一腳同打機HP-10係冇分別:-)
FREDDY@o@ 02:17 PM 09-23-14
我覺得成本書摺比較好,反正無一個角色討好
大B仔幾好, 真漢子:-)
凍檸茶 02:34 PM 09-23-14
大B仔幾好, 真漢子:-)
人地呀歡喜哥都似黑社會過南神啦
由手機版發出
~Sau~ 02:41 PM 09-23-14
地中海話晒係牛佬分身
話就話死梗, 不過今輯話晒佢做主角, 邊有得輸/死得咁快 :-)

福田個次洪興
死個D 有D就俾人斬開兩邊, 地中海今輯就算死都保得住全屍 完完整整

就知牛佬幾重視佢分身:-)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面