Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
鐵之侍 12:19 PM 07-27-14
下回要停播一次,可惡

應一半是夢吧?但傻橙不再做人類恐怕不遠了
ALEX CHOW 04:37 PM 07-27-14
作者: 鐵之侍:
下回要停播一次,可惡

又停
鐵之侍 05:56 PM 07-27-14
轉自KOMICA

提子的最強形態

GN00508771 07:00 PM 07-27-14
上面張圖
滅治件野點睇都係綠色條OVERLOAD俾佢(或者係殺左佢再入手力量)

蕉爺...唔好做傻事呀

ALEX CHOW 11:23 PM 07-27-14
提子最強形態補圖

恐怖龍玄真名————黃泉武裝

光實變身而成,會損耗使用者的生命,武器有葡萄龍炮,奇異果擊輪以及overlord的武器

the fool 03:19 AM 07-28-14
Zack:連小舞也被捉了,不能再忍了
晶姐:那我呢?!
睇上集以為黑提已經克服左阿哥,原來仲未
唔怪得教授咁好揪,原來腰帶都有度身訂造
用得多鎖匙真係會變OL...

作者: 鐵之侍:
下回要停播一次,可惡

如果係夢就好,不過睇小舞知道真相(?)個反應又唔似
反而真係似D人估係loop多D(黑提最強Mode成個綠OL咁)
預告果個係咪裕也
leungky1 03:49 PM 07-28-14
下集係最後的秘密了吧?
幻覺? 輪迴?
0001 08:33 PM 07-28-14
作者: HONDA:
提子最強形態補圖

恐怖龍玄真名————黃泉武裝

光實變身而成,會損耗使用者的生命,武器有葡萄龍炮,奇異果擊輪以及overlord的武器

仲有新鎖@_@!!!!
死啦...我依家D鎖...

唔知DX幾時出
pierrekwok 09:42 PM 07-28-14
睇光實最強型態既缺點, 佢應該唔係FINAL BOSS, 白亞更加唔似(佢似升級包); 唔通FINAL BOSS係DJ?
尼路 10:25 PM 07-28-14
白髮條友係新人?傻橙唔做人對佢比較好。
axe1292 10:46 PM 07-28-14
我估係上一個輪迴,
上個輪迴是裕也用橙,
否則裕也就是吐便當,
相信老虛唔會用呢種咁低級的方式吐便當
次期Cekehe 12:38 PM 07-29-14
其實上一次輪迴係唔係同今次D人生得一模一樣?
即係白亞變OL之前可能係貴虎,綠OL以前可能係光實?
Irwin 01:39 PM 07-29-14
作者: axe1292:
我估係上一個輪迴,
上個輪迴是裕也用橙,
否則裕也就是吐便當,
相信老虛唔會用呢種咁低級的方式吐便當
A用橙 = B便當,B用橙 = A便當?

咁可能第三次出個W鎖就可以解決問題了?
money 07:21 PM 07-31-14
仮面ライダーBLACK Blu-ray BOX 1
税込価格:23,760円
発売日:2014/12/05

BOX2,3 2015年発売予定
Dangerous-boy 03:30 PM 08-10-14
昭和贏結局仲衰個平成贏嗰個....
leungky1 08:52 PM 08-10-14
幾時先捨得換編劇?
Irwin 08:55 PM 08-10-14
笑左

橙唔識得救人,到蕉爺去到果時係咁意一腳就攪掂…

亍 ◣ 09:16 PM 08-10-14
預告個大橙鎖爛了???之後點變身....
casio 09:33 PM 08-10-14
DJ搞咁多嘢,竟然真係完全為咗食花生
我一直以為佢其實仲另有目的
exiazero 11:55 PM 08-10-14
作者: Dangerous-boy:
昭和贏結局仲衰個平成贏嗰個....
我睇完完全唔知昭和果個想點
同埋點解要認輸
根本完全無言

作者: 亍 ◣:
預告個大橙鎖爛了???之後點變身....
我估現在傻橙過左今集可以自己修復個LOCKSEED了吧?
the fool 01:55 AM 08-11-14
唔知點解今集我覺得好好笑
最好笑係蕉爺一腳就攪掂左部"高科技儀器"
作者: casio:
我開始覺得佢係再上一代王...

睇預告小舞好似會食禁果,之後係咪會變起始之女
(我最初仲以為佢係王妃tim...)
leungky1 02:27 PM 08-11-14
看來新鎖頭要換入新世界戰場先正式出現

連森林植物都可以自己出了~
尼路 08:18 PM 08-11-14
作者: casio:
我個一刻只覺得佢係qb大叔版……
pierrekwok 12:51 PM 08-12-14
作者: 尼路:
我個一刻只覺得佢係qb大叔版……
我覺得DJ都仲係有野隱瞞...
leungky1 01:42 PM 08-12-14
作者: pierrekwok:
我覺得DJ都仲係有野隱瞞...
應該只剩皇妃復活同起始之女嘅事

按虛淵套路
森林淘汰嘅系統多數會運作落去
估計最終係inves同人類兩側勉強共存
rider成為中性立場吧
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71 121  ... 最後

返回主題版面