Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-14, 12:33 PM   #26
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
妖后咁就死左, 佢出黎之後做過咩?
俾小虎踢到豬頭, 石鐵都殺唔到, 亂倫又俾神武父子阻住, 最後連普陀法王都打輸埋........好慘
咩呀, 阿妖后殺左A貨鐵縱橫-武當誅邪架!
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-14, 02:07 PM   #27
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: pierrekwok 查看文章
咩呀, 阿妖后殺左A貨鐵縱橫-武當誅邪架!
你唔提我都唔記得
好似仲有馬青武同係七重塔俾小虎SM個件垃圾

舊 07-03-14, 02:12 PM   #28
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
牛佬秒左隻姣虎

舊 07-03-14, 02:21 PM   #29
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
黑仔唔死, 很好,
但點解我唔覺南哥咁有2氣既

搭上世彰
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-14, 02:22 PM   #30
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
話說,獨尊用左十幾年去慢慢吸冰,
我仲以為蕭半天吸完之後都要一段時間消化,
點知佢竟然可以即吸即用......
武功既野, 你識乜
由手機版發出
舊 07-03-14, 02:40 PM   #31
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
黑仔唔死, 很好,
但點解我唔覺南哥咁有2氣既

搭上世彰
由手機版發出
牛佬講過話5虎冇一隻可以留低

舊 07-03-14, 03:32 PM   #32
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
武功既野, 你識乜
由手機版發出
人地練幾十年先九陽, 王小貓比人扑幾棍就練上九陽神功陽世奇經ver

舊 07-03-14, 08:36 PM   #33
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
人地練幾十年先九陽, 王小貓比人扑幾棍就練上九陽神功陽世奇經ver
佢袓先小勝就用交合奇功
小貓就無限既奇遇
玉記既野,不嬲主角以外既先真係會去練功架啦
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-14, 09:04 PM   #34
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
你唔提我都唔記得
好似仲有馬青武同係七重塔俾小虎SM個件垃圾
嗰個㗎仔係自己跳橋俾車撞死,唔關妖后事。
舊 07-03-14, 09:22 PM   #35
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
妖后戰績
xx道長(馬青武同伴)、馬青武、辟邪&一大堆大漢採陽而死,仲打贏容後再表既日本武聖僕人
都幾彪炳架

又成日俾人破嶺,算出眾角色

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 07-03-14 09:24 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-14, 10:20 PM   #36
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: T.K. 查看文章
妖后戰績
xx道長(馬青武同伴)、馬青武、辟邪&一大堆大漢採陽而死,仲打贏容後再表既日本武聖僕人
都幾彪炳架

又成日俾人破嶺,算出眾角色
但我最深印象都係佢次次出招前都要講"妖妖妖妖妖"...
舊 07-03-14, 10:31 PM   #37
pierrekwok
Crazy Gamer

雷祖用埋呢次第8式應該力盡, 但係都俾天南地北吸功破招. 就黎全家一鑊熟既時候火祖終於趕到救晒全部人.
最後雷祖知道自己用得第8式太多而命不久矣, 為報答火祖救左自己全家, 決定俾佢晌天下人前擊殺自己, 等佢攞番天下第一呢個榮譽, 亦令自己死晌一個值得尊重既宿敵手上.
舊 07-03-14, 11:02 PM   #38
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
雷祖用埋呢次第8式應該力盡, 但係都俾天南地北吸功破招. 就黎全家一鑊熟既時候火祖終於趕到救晒全部人.
最後雷祖知道自己用得第8式太多而命不久矣, 為報答火祖救左自己全家, 決定俾佢晌天下人前擊殺自己, 等佢攞番天下第一呢個榮譽, 亦令自己死晌一個值得尊重既宿敵手上.
合理

舊 07-03-14, 11:08 PM   #39
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
合理
大路既劇情, 希望鍾編晌細節上花下心思啦.
另今期春秋, 勝公子竟未能成功食咖哩, 深感可惜.
舊 07-04-14, 11:00 AM   #40
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: Sar8 查看文章
牛佬講過話5虎冇一隻可以留低
1.係人世
2.係東英
3.係香港
地中牛請隨便自取

不過黑仔唔駛死係好事,希望唔會從此變做失蹤人口
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 11:37 AM   #41
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
隻公廁虎咁就被人秒殺, 可惜冇得睇爽哥兌現承諾

之前又話要報志高報仇 帶埋志高兩個近身去
黑仔竟然咁都唔洗死, 真係
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 12:56 PM   #42
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
話說,獨尊用左十幾年去慢慢吸冰,
我仲以為蕭半天吸完之後都要一段時間消化,
點知佢竟然可以即吸即用......
好似獨尊吸果舊大雪花都係一陣咋喎,
而且 冰>內力 和 內力>內力 是兩回事吧, 反正任佢解釋
另一解釋可以係火祖/雷祖都係即吸(火/電)即用, 你用內力又係可以即吸即用囉

引用:
火祖同雷祖其實無仇, 火祖又係武痴性格, 唔好話殺半殘的雷祖, 應該連打都費事...

-----

今期路人成期企係度睇戲, 明明得佢唔怕毒; 柴榮/滅絕王頂唔順d毒係走開, 但路人唔去幫手又唔係走
而另一面的赤殺王連跳都跳唔起, 但竟然仲未被毒死
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 03:26 PM   #43
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
東英胭脂虎終於收皮……

黑仔暫時不蒲頭,

依家到梁小東和白老虎果邊……

p.s:我諗牛佬應該差不多講東英的豹子健和南哥之間的關係吧
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 04:38 PM   #44
T.K.
很黃很暴力

今期東方真龍
買完九陽神劍版,再見到另一封面版,便感到後悔矣
很久沒有見過如此正氣的王小虎了

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 07-04-14, 05:45 PM   #45
惡多巴斯
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
我睇唔明點解南神要放過黑仔,
理由係咩?

其實而家呢part 戲係唔係叫「五虎歸天」?

惡多巴斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 08:14 PM   #46
T.K.
很黃很暴力

黑仔地頭便有天水圍,故無誤矣

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-04-14, 08:22 PM   #47
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: gingq7 查看文章
好似獨尊吸果舊大雪花都係一陣咋喎,
而且 冰>內力 和 內力>內力 是兩回事吧, 反正任佢解釋
另一解釋可以係火祖/雷祖都係即吸(火/電)即用, 你用內力又係可以即吸即用囉

火祖同雷祖其實無仇, 火祖又係武痴性格, 唔好話殺半殘的雷祖, 應該連打都費事...

-----

今期路人成期企係度睇戲, 明明得佢唔怕毒; 柴榮/滅絕王頂唔順d毒係走開, 但路人唔去幫手又唔係走
而另一面的赤殺王連跳都跳唔起, 但竟然仲未被毒死
可能雷祖力盡後毒發,火祖為左幫呢位宿敵(朋友?)解脫而出手。
邊段故事講過路鐵唔怕毒?
舊 07-05-14, 07:11 PM   #48
T.K.
很黃很暴力

之前有講過火勁可辟某程度的毒力

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-05-14, 07:16 PM   #49
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
照而家咁睇,其侖娘同召喚獸應該係最後boss
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-14, 05:01 PM   #50
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 惡多巴斯 查看文章
我睇唔明點解南神要放過黑仔,
理由係咩?
連南哥自己都唔會明啦

想幫至高上位,
轉身就走,
至高就比人打到爬响度,
又要幫至高報仇,
見到面又2氣上身,

南哥, 好明顯比北哥上身, 陳浩BUG
最后出咗個群腳仔,
你話佢老豆矮所以自悲唔覺得自己好打
佢個仔, 就完全唔好打, 你就要撲佢上天

由手機版發出

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 06:32 PM

手機版 | APP版