Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
影音館>播放器討論區 (06)
石原夏織 10:40 AM 05-12-14
個外形…又唔方會平
シェンムー 04:50 PM 05-12-14
睇黎最後都係買DX90 加兩張64GB MICRO SD卡算(>﹏<)
最慘係部ZX1 , 聽落去同部F880 真係……堅失望
teamkiller 10:51 PM 05-12-14
作者: 山內 一典:
睇黎最後都係買DX90 加兩張64GB MICRO SD卡算(>﹏<)
64GB咭唔好聲架....
買32GB toshiba exceria好聲好多
シェンムー 10:56 PM 05-12-14
作者: teamkiller:
64GB咭唔好聲架....
買32GB toshiba exceria好聲好多
真的嗎 ?????(>﹏<)
點解會有分別呢 ???
HAKAIDER 11:59 PM 05-12-14
真的嗎 ?????(>﹏<)
點解會有分別呢 ???
製作物料的分別會導引讀取質素有異

正如MD 金碟/彩碟/ES 聲底都有一點分別

不過你係街邊行邊聽係分唔出的
シェンムー 12:14 AM 05-13-14
原來係甘
不過32GB又太少 , 128GB成千蚊一張又唔捨得><
可以試試一張64+32聽住先 XD
應該過一星期入手(・ω・)
部A910 可以退役了
teamkiller 12:36 AM 05-14-14
原來係甘
不過32GB又太少 , 128GB成千蚊一張又唔捨得><
可以試試一張64+32聽住先 XD
應該過一星期入手(・ω・)
部A910 可以退役了
你有雙插其實都夠既...
你係聽歌唔係聽容量架嘛.....
再唔係咪買多幾張抽插lor....

我都係比D毒朋友餵毒架 ja....
AB test完之後已經即刻入左兩張......
シェンムー 01:00 AM 05-14-14
你有雙插其實都夠既...
你係聽歌唔係聽容量架嘛.....
再唔係咪買多幾張抽插lor....

我都係比D毒朋友餵毒架 ja....
AB test完之後已經即刻入左兩張......
係呀,其實可以换micro sd 卡都真係ok 方便
張野甘細放係銀包都ok lol

想問下c hing , 雖然我都係主要cd 轉wav算
但hk 邊度有得買/dl d 所謂Hi-Res (24bit /192kHz) (DSD) file 多 ?
都想真係聽下聽唔聽到分別 (・㉦・), thx
HI_Ricky 01:03 AM 05-14-14
係呀,其實可以换micro sd 卡都真係ok 方便
張野甘細放係銀包都ok lol

想問下c hing , 雖然我都係主要cd 轉wav算
但hk 邊度有得買/dl d 所謂Hi-Res (24bit /192kHz) (DSD) file 多 ?
都想真係聽下聽唔聽到分別 (・㉦・), thx
自己RIP SACD ....
kawai 09:01 AM 05-14-14
ZX1同F880差幾遠?點失望法?
anyone 04:04 PM 05-14-14
正有打算買ihifi 760 ge時間話出770
忍者 04:28 PM 05-14-14
作者: HI_Ricky:
自己RIP SACD ....
有部行得走得可食SACD O既PS3但係update左....
HI_Ricky 09:28 PM 05-18-14
作者: 忍者:
有部行得走得可食SACD O既PS3但係update左....
我可以幫忙sacd轉format,如果你唔介意分享比我 DSD成果 XD
HAKAIDER 10:18 PM 05-18-14
作者: anyone:
正有打算買ihifi 760 ge時間話出770
買啦~~依d 野有得等架咩

好在我從來唔洗諗換機, 望住部EH1 個價都己經死心
anyone 11:43 PM 05-18-14
見話月尾到貨睇埋先囉
HAKAIDER 07:16 PM 05-19-14
RH1 個價有病無.................

http://page7.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/g133691666

NH1 都開始升價.................

http://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h186152056
teamkiller 07:32 PM 05-19-14
作者: HAKAIDER:

http://page7.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/g133691666

http://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h186152056
想要就即決啦
同埋.....有心玩炒既就擺明開分身抬價架啦
kawai 08:47 PM 05-19-14

我部RH1仲保養得好好

話時話,依家香港邊度仲有MD碟賣?
HAKAIDER 08:53 PM 05-19-14
想要就即決啦
同埋.....有心玩炒既就擺明開分身抬價架啦
兩部新品NH1 未用, 再買就無位放了.................\/

HAKAIDER 08:57 PM 05-19-14
作者: kawai:

我部RH1仲保養得好好

話時話,依家香港邊度仲有MD碟賣?
金碟, HiMD 碟唔難買

ES 就放棄吧啦
シェンムー 09:10 PM 05-19-14
RH1因為有回傳同最後一部所以比人炒上天, 真可怕
日本重有d RH1 租用服務添
之前見amazon jp 個價over ¥130000 ………

其實SONY D MD 機邊部最好聲 ?
HAKAIDER 09:21 PM 05-19-14
RH1因為有回傳同最後一部所以比人炒上天, 真可怕
日本重有d RH1 租用服務添
之前見amazon jp 個價over ¥130000 ………

其實SONY D MD 機邊部最好聲 ?
我兩部RH1 都開始有小小問題, 想買多部後備

如果唔計舊代磚頭combo 機/ 録播機..................

QUALIA 017..........189,000円

http://www.sony.jp/CorporateCruise/P...0404/04-0421B/
kawai 09:35 PM 05-19-14
金碟, HiMD 碟唔難買

ES 就放棄吧啦
就係無用過ES碟
HAKAIDER 10:59 PM 05-19-14
作者: kawai:
就係無用過ES碟
算把啦.........留返d 錢買部靚枱機録碟好過
シェンムー 01:20 AM 05-20-14
年資十分淺,真係完全唔知Sony 有條甘嘅Premium Line
個價錢重要甘Hardcore (>﹏<)
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面