Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 77  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
ALEX CHOW 11:38 PM 04-15-14
作者: AkaIITO:
OK, 已申請
Thx!!
聽晚有冇局??
rapperjohnny 12:14 AM 04-16-14
聽晚我唔得
ゆり 01:01 AM 04-16-14
作者: HONDA:
Thx!!:ybdance::ybdance:
聽晚有冇局??:g19::g19:
sorry我係ps3打唔到中文

依家65,仲差10先loop到屋頂 :mask_mk2:
ALEX CHOW 02:20 AM 04-16-14
作者: ゆり:
sorry我係ps3打唔到中文

依家65,仲差10先loop到屋頂

我係用PS APP send message架
AkaIITO 09:04 AM 04-16-14
一日儲存唔到我都唔知點玩好....
Chris Redfield 12:54 PM 04-16-14
唯有o係game度等到Save成功
有時係會出現依種情況
AkaIITO 02:37 PM 04-16-14
作者: Chris Redfield:
唯有o係game度等到Save成功
有時係會出現依種情況
我係KEEP住幾個字係咁彈SAVE唔到...
開頭玩畢陣都冇事...個SERVER越玩越廢?
AkaIITO 08:23 PM 04-16-14
作者: rapperjohnny:
聽晚我唔得
THX, 我可以叫直昇機, 我試試先
ALEX CHOW 08:30 PM 04-16-14
THX, 我可以叫直昇機, 我試試先
預理我,thx!!!
AkaIITO 08:33 PM 04-16-14
預理我,thx!!!
等我一陣, 我沖涼先...BTW...直情唔記得點玩咁濟
ALEX CHOW 08:41 PM 04-16-14
等我一陣, 我沖涼先...BTW...直情唔記得點玩咁濟
我沖涼先+1
AkaIITO 08:49 PM 04-16-14
又開始儲存失敗WTF
我OK喇, 你得就SEND訊息比我啦
ALEX CHOW 08:51 PM 04-16-14
又開始儲存失敗WTF
我OK喇, 你得就SEND訊息比我啦
我去沖涼
等我
AkaIITO 09:07 PM 04-16-14
我去沖涼
等我
突然有野做...SORRY, 我都唔玩得XD
ALEX CHOW 09:56 PM 04-16-14
咁聽晚有冇人得??
sunnypigdog 12:56 AM 04-17-14
係咁彈冇法儲存...唔想玩了XD
BTW個任點做? 我可以單人試試大概做咩先
儲存失敗的話, 你可以試試OFFLINE再ON, 我遇過好多次, 基本上ON返都無少到錢 OR EXP

屋頂個任係去停車場地下殺人, 有前後兩邊門, 但其實係前門的右手邊有花槽, 企上去射1分鐘唔洗就清場, 人多就正面衝都得, 得一個人殺唔切電腦可能開車走, 係花槽打就無呢個問題。清場後送公事包去終點, 直昇機又好車又好, 反正電腦點都追唔到你
AkaIITO 01:05 AM 04-17-14
作者: sunnypigdog:
儲存失敗的話, 你可以試試OFFLINE再ON, 我遇過好多次, 基本上ON返都無少到錢 OR EXP

屋頂個任係去停車場地下殺人, 有前後兩邊門, 但其實係前門的右手邊有花槽, 企上去射1分鐘唔洗就清場, 人多就正面衝都得, 得一個人殺唔切電腦可能開車走, 係花槽打就無呢個問題。清場後送公事包去終點, 直昇機又好車又好, 反正電腦點都追唔到你
已有C兄帶過, 基本上都知點玩...問題係太耐冇玩完全生疏晒XD
連咩掣打咩掣都唔記得XD
ALEX CHOW 01:59 AM 04-17-14
已有C兄帶過, 基本上都知點玩...問題係太耐冇玩完全生疏晒XD
連咩掣打咩掣都唔記得XD
聽晚OK??
b303 01:15 PM 04-17-14
有無人今晚想升,長開屋頂鬥毆
ALEX CHOW 02:03 PM 04-17-14
作者: b303:
有無人今晚想升,長開屋頂鬥毆
我!!!不過要早瞓
AkaIITO 03:29 PM 04-17-14
完左一次任務後, 投票選下一任務畫面果度去唔到重玩果格, 正常嗎?
ALEX CHOW 03:38 PM 04-17-14
完左一次任務後, 投票選下一任務畫面果度去唔到重玩果格, 正常嗎?
正常
b303 05:09 PM 04-17-14
我!!!不過要早瞓
我大約9點on psn: PVC-R
ALEX CHOW 07:55 PM 04-17-14
作者: b303:
我大約9點on psn: PVC-R
Added
ALEX CHOW 08:51 PM 04-17-14
b303,我等你
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 77  ... 最後

返回主題版面