Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
大覺屋師真 05:20 PM 04-11-14
作者: seed:
想問下Converge Ex02 邊度搵得到...度度都賣晒
我星期三左右先喺皆旺地庫買. 應該仲有
普通人一個 11:40 PM 04-11-14
作者: 大覺屋師真:
我星期三左右先喺皆旺地庫買. 應該仲有
今日行過地庫,見佢重有成盒未開,$168一隻
martinnitram 10:30 AM 04-12-14
作者: 普通人一個:
今日行過地庫,見佢重有成盒未開,$168一隻
果然無貨就貴哂...
普通人一個 09:05 PM 04-12-14
零食都返左fw gundam converge 14,不過00Q好難買,周圍都無,我都行左好多間同好多次先買左兩隻,旺角皆x個到普遍都要$48-60
seed 12:23 AM 04-13-14
唔該晒...已經入手了
普通人一個 12:37 AM 04-13-14
作者: seed:
唔該晒...已經入手了
之前零食賣得最平,不過好快賣晒,但見到有D分店折左兩隻出黎做display,唔同mode各一隻,真係幾浪費
martinnitram 09:41 AM 04-13-14
零食都返左fw gundam converge 14,不過00Q好難買,周圍都無,我都行左好多間同好多次先買左兩隻,旺角皆x個到普遍都要$48-60
第一日見姑扭賣 $49 隻, 第二日兩隻都已經唔見o左...
martinnitram 09:45 AM 04-13-14
之前零食賣得最平,不過好快賣晒,但見到有D分店折左兩隻出黎做display,唔同mode各一隻,真係幾浪費
竟然拆出o黎 display? 之前都係見有店舖原盒 display
見貓店第一水返賣成 $185 都賣哂, 零食平賣 $144 都估唔到咁鬼快賣哂...
亍 ◣ 10:14 AM 04-13-14
拆兩盒display元朗廣場我見過
普通人一個 06:03 PM 04-13-14
作者: 亍 ◣:
拆兩盒display元朗廣場我見過
就係元朗廣場,佢hi nu個set都成set拆晒出黎display
cancerman 10:39 PM 04-13-14
呢個幾好玩咁

破幻のジスタチョコ

http://www.bandai.co.jp/candy/zista/weapons/

martinnitram 11:43 AM 04-14-14
作者: J+1:
Lucky, 二抽中底座

由手機版發出
新個隻水母蛋? 個座係燈定係成個容器比隻水母浮?
martinnitram 11:44 AM 04-14-14
就係元朗廣場,佢hi nu個set都成set拆晒出黎display
最後 display o個兩隻有無比人買埋?
J+1 12:06 PM 04-14-14
作者: martinnitram:
新個隻水母蛋? 個座係燈定係成個容器比隻水母浮?
底座only,放支500ml重嘅水會先壓到粒掣著燈
由手機版發出
普通人一個 05:53 PM 04-14-14
最後 display o個兩隻有無比人買埋?
星期六重見到係到,其實佢地會唔會賣左佢???
:bface: 07:30 PM 04-14-14
作者: cancerman:
呢個幾好玩咁

破幻のジスタチョコ

http://www.bandai.co.jp/candy/zista/weapons/
呢SET正呀 請問邊度有得訂?
martinnitram 09:59 PM 04-14-14
作者: 呂鳳仙:
搞乜鬼去左網上賣o既……
http://p-bandai.jp/candytoy/item-1000086301/
見貓店同精品已返, 八掛問過零食姐姐話會返, 似乎都係 10 算 $50.
martinnitram 09:59 PM 04-14-14
作者: J+1:
底座only,放支500ml重嘅水會先壓到粒掣著燈
由手機版發出
睇返蛋紙係用 500 ml 水樽壓到著燈? 隻水母係塞o左入去?
亍 ◣ 10:13 PM 04-14-14
睇片易明d

q&a///

TCS_disable 10:44 PM 04-15-14
見貓店同精品已返, 八掛問過零食姐姐話會返, 似乎都係 10 算 $50.
無野食嘅食玩
0001 12:49 AM 04-16-14
作者: :bface::
呢SET正呀 請問邊度有得訂?
我都好有興趣買呀~~~
年輕所犯下的錯誤 01:38 AM 04-16-14
作者: 0001:
我都好有興趣買呀~~~
好有趣關節唔錯既話就好
亍 ◣ 09:42 PM 04-16-14
黑渣1
http://www.gundam.info/topic/10615
0001 03:16 AM 04-17-14
作者: 年輕所犯下的錯誤:
好有趣關節唔錯既話就好
5月5先出=_=|||
希望0食勿乳有入啦~~
呂鳳仙 03:29 PM 04-18-14
作者: 年輕所犯下的錯誤:
好有趣關節唔錯既話就好
唔好太大期望

第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後

返回主題版面