Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-19-14, 01:43 PM   #351
Chitose1987
God of Gamer
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
支持傻呼嚕

我呢d又廢又無朋友 要靠洗牌呃 win

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 02:03 PM   #352
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
就算唔係$8 蚊鋪, 有好多人寧願龜GSD都唔去玩新game

結果同當年GVGN一樣

舊 03-19-14, 02:07 PM   #353
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 阿魚 查看文章
就算唔係$8 蚊鋪, 有好多人寧願龜GSD都唔去玩新game

結果同當年GVGN一樣
睇隻GAME 點GA姐

你SETM5DAM6 DAM 8 + 隻GAME 糞 真係好難落場GA WOW

雖然我暫時覺得FB 好過呢隻

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 02:15 PM   #354
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

結果同當年GVGN一樣
講來講去 唔想重新學過既佔大多數

好似拳皇咁

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 02:15 PM   #355
GUSTAV
The One
poor

基本上隻NEXT + 大DAM 真係OK糞

舊 03-19-14, 02:18 PM   #356
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
創聲唔係list入面不過有4部set緊

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 02:19 PM   #357
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
街鋪文化差異都係一個大因素

日本 每兩三日check制

點樣SET時間 傷害全部列哂出來

香港? 冇樣有

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 02:19 PM   #358
阿魚

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
睇隻GAME 點GA姐

你SETM5DAM6 DAM 8 + 隻GAME 糞 真係好難落場GA WOW

雖然我暫時覺得FB 好過呢隻
我最擔心都係機鋪老闆Set到DMG 6+黎挑機....

舊 03-19-14, 02:21 PM   #359
阿魚

引用:
作者: GN00508771 查看文章
講來講去 唔想重新學過既佔大多數

好似拳皇咁
例子:
我seed d仲可以贏番1~3wins, 再唔夠抽可以食修正

MB我比$8 仲要唔知自己點解死, 試問邊有咁多人做死士

舊 03-19-14, 02:22 PM   #360
阿魚

引用:
作者: GN00508771 查看文章
街鋪文化差異都係一個大因素

日本 每兩三日check制

點樣SET時間 傷害全部列哂出來

香港? 冇樣有
如果佢跟online setting, 一定好多人歡迎

舊 03-19-14, 02:23 PM   #361
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
$8 打 60 秒真係好貴
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 02:26 PM   #362
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
例子:
我seed d仲可以贏番1~3wins, 再唔夠抽可以食修正

MB我比$8 仲要唔知自己點解死, 試問邊有咁多人做死士
機鋪度見到你都可能無人想做死士

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 02:29 PM   #363
阿魚

引用:
作者: mario0606 查看文章
我呢D RUBBISH好易殺,
見到KAM 蕉哥真係玩毛毛

舊 03-19-14, 02:31 PM   #364
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
我最擔心都係機鋪老闆Set到DMG 6+黎挑機....
唔洗擔心WOR
引用:
我呢D RUBBISH好易殺,
見到KAM 蕉哥真係玩毛毛
講呢D
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 02:38 PM   #365
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: mario0606 查看文章
前日ARM ARM 去完日本玩得太多MAXI 攬左你好多場 WWW

舊 03-19-14, 03:01 PM   #366
kowloon
Insane Gamer
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
引用:
作者: kimtch 查看文章
今次都係安定睇住堆機鋪再一次蝕到入晒
唔買機又比人呻無買機變賭場,
買左又食花生睇機鋪蝕。
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 03:12 PM   #367
YKNULL
Senior Gamer

註冊日期: May 2008
PSN  IDLYK_89
唔係去到exvs開始對戰已經固定dam?

*無野了原來係機舖自重

此篇文章於 03-19-14 03:15 PM 被 YKNULL 編輯。
YKNULL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 03:17 PM   #368
kimtch

引用:
作者: kowloon 查看文章
唔買機又比人呻無買機變賭場,
買左又食花生睇機鋪蝕。
係咁架啦 好出奇呀(誤
起碼你唔好部部都8dam 120秒 1line 固定隊囉,
但係香港, 你懂的p
舊 03-19-14, 03:24 PM   #369
GUSTAV
The One
poor

今集最少都150秒好似

舊 03-19-14, 03:24 PM   #370
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: kimtch 查看文章
係咁架啦 好出奇呀(誤
起碼你唔好部部都8dam 120秒 1line 固定隊囉,
但係香港, 你懂的p
香港機鋪很短視,最大問題老闆們不是機友,不知道玩家需要什麼
只懂set到最快要你再入錢的設定,無人入錢就覺得隻game吾受歡迎,完全無想過是因為setting問題

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 03:37 PM   #371
kimtch

引用:
今集最少都150秒好似
arent u thankful
舊 03-19-14, 03:38 PM   #372
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
前日ARM ARM 去完日本玩得太多MAXI 攬左你好多場 WWW
我果晚試緊機,尤其Destiny仲試緊點玩

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 03:51 PM   #373
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
魚大講呢d呃得邊個
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 04:17 PM   #374
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
街機緊係睇人入錢最開心架啦

舊 03-19-14, 04:37 PM   #375
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
睇人誤射開心d

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:10 PM

手機版 | APP版