Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-19-14, 11:32 AM   #326
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: STRIFE 查看文章
有冇板友收到風機鋪點SET LINK? 洗牌定固定
到時諗住用FLAG雷人
你廚殺人渣下

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 11:33 AM   #327
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
有冇板友收到風機鋪點SET LINK? 洗牌定固定
到時諗住用FLAG雷人
正常都係固定架啦....
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 11:36 AM   #328
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
正常都係固定架啦....
新之12部,俾4部黎玩洗牌唔好喎

舊 03-19-14, 11:38 AM   #329
GUSTAV
The One
poor

8部洗 4部固定先係最好 OR 12部固定SHUFFLE 都唔錯

舊 03-19-14, 11:39 AM   #330
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

引用:
新之12部,俾4部黎玩洗牌唔好喎
有呢個可能性既...但我諗機會唔大

但洗牌的確冇固定Partner既時候 唔錯既選擇
舊 03-19-14, 11:39 AM   #331
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
你廚殺人渣下
對上打根用街制都係NEXT
屋企都有但懶唔想拎出黎,用手制多
所以要PICK UP番街制

舊 03-19-14, 11:42 AM   #332
STRIFE

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
8部洗 4部固定先係最好 OR 12部固定SHUFFLE 都唔錯
以香港情況黎講,洗牌應該會多D人玩,固定既話各位就會打電腦架喇

舊 03-19-14, 11:44 AM   #333
STRIFE

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
有呢個可能性既...但我諗機會唔大

但洗牌的確冇固定Partner既時候 唔錯既選擇
固定既話,到時只會一大班人係後面食花生睇住大大們打電腦

舊 03-19-14, 11:46 AM   #334
森羅
God of Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
望住部固定m@s的確唔想打機
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 11:55 AM   #335
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

引用:
固定既話,到時只會一大班人係後面食花生睇住大大們打電腦
固定

基本上可以係後面企定定睇住 Kam大/蕉大/魚大 佢地盡情屠殺對面\/
舊 03-19-14, 11:56 AM   #336
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 森羅 查看文章
望住部固定m@s的確唔想打機
你可以用新安J

舊 03-19-14, 12:00 PM   #337
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
今次都係安定睇住堆機鋪再一次蝕到入晒
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 12:02 PM   #338
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: kimtch 查看文章
今次都係安定睇住堆機鋪再一次蝕到入晒
掉轉講,如果呢舖都唔入,香港機舖真係可以正式玩完了...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 12:20 PM   #339
kimtch

引用:
作者: J+1 查看文章
掉轉講,如果呢舖都唔入,香港機舖真係可以正式玩完了...
由手機版發出
用家角度 8蚊鋪, 玩都唔識玩 打60秒比人秒. 你估NEWCOMERS會唔會入

機鋪角度 百幾萬一台 老虎蟹都1LINE 唔貴D 點夠皮回本?
相信唔會搵到2LINE/SHUFFLE台..

根本係機鋪文化問題
人類劣根性

就好似好幾年前我都唔識打KOF02, 諗住入1蚊打電腦 (而家都唔識
咁都要死比人挑 老老豆豆 你打開都知條友識打定唔識打 咁堅要挑走人地.

你覺得呢
舊 03-19-14, 12:22 PM   #340
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
好似日本咁set初中級者專用會好d

可惜冇咁多機俾佢地舞⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 12:24 PM   #341
kimtch

引用:
作者: GN00508771 查看文章
好似日本咁set初中級者專用會好d

可惜冇咁多機俾佢地舞⋯⋯
所以我話機鋪文化問題
舊 03-19-14, 12:31 PM   #342
STRIFE

睇個老闆點諗啦
對上NEXT冇洗牌,令唔少獨行玩家卻步,數量唔少,佢地唔係唔識打,可能打得仲要係OK既,只係冇PARTER,想落場都唔得,洗牌絕對係佢地優先選擇,會玩得更多
今次SET洗牌既話我個人認為收入反而會好左..

舊 03-19-14, 12:35 PM   #343
kimtch

起碼洗牌你可以FORCE 到D 比如話係GVG既七強組合唔可以比佢唔入錢.(o:
舊 03-19-14, 12:40 PM   #344
STRIFE

PART到地雷既,D"愛"機廚都係要入錢

舊 03-19-14, 12:43 PM   #345
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
最有機會濕浮應該得新之啦?

8+4

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 12:52 PM   #346
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
知吾知鑽荷有幾多部機?
G Sir俾你電話號碼我約打機

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 01:01 PM   #347
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
8洗4固定應該係最好, 以前NEXT舖舖V2/W0/吞A ガンダムO既日子唔想再過
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 01:05 PM   #348
STRIFE

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
知吾知鑽荷有幾多部機?
G Sir俾你電話號碼我約打機

~~~~

舊 03-19-14, 01:15 PM   #349
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
睇個老闆點諗啦
對上NEXT冇洗牌,令唔少獨行玩家卻步,數量唔少,佢地唔係唔識打,可能打得仲要係OK既,只係冇PARTER,想落場都唔得,洗牌絕對係佢地優先選擇,會玩得更多
今次SET洗牌既話我個人認為收入反而會好左..
next新之有洗牌,結果好多時無人打

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 01:22 PM   #350
STRIFE

引用:
作者: T.K. 查看文章
next新之有洗牌,結果好多時無人打
NEXT有冇洗牌都少人玩
個個GSD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:41 PM

手機版 | APP版