Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-14-14, 03:29 PM   #301
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: windart 查看文章
GSC全一限
由手機版發出
一般人仕吧

我買高達都係寫限一,但見到有人兩隻咁買
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 03:39 PM   #302
野良猫
肥倫

福袋一年貴過一年www
舊 03-14-14, 04:16 PM   #303
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
排到咁上下已經同後面講賣晒。sosad

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 04:21 PM   #304
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
主舞台表演 特別通告

人氣動漫歌手石川智晶因身體突然不適,未能如期於出席今晚7時的Ani-son Animating HK 2014 1st Night及明晚8時的MAJESTIC PRINCE SPECIAL STAGE IN C3HK2014,敬請原諒。雖然石川缺席,但上述兩項節目將按照原定時間繼續舉行,而其他演出嘉賓亦會如常演出。持有該兩項主舞台入場券的粉絲們,記得準時入場!

舊 03-14-14, 04:40 PM   #305
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Kewellma 查看文章
排到咁上下已經同後面講賣晒。sosad
邊間????
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 04:46 PM   #306
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
緊係gsc啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 04:47 PM   #307
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
好微笑4點左右就全滅
好似話之後都冇貨

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 04:50 PM   #308
野良猫
肥倫

奸笑條隊排極都仲有
舊 03-14-14, 04:51 PM   #309
ouki
戸松控

引用:
作者: 小嘉 查看文章
緊係gsc啦
你TODAY入去嗎
舊 03-14-14, 04:53 PM   #310
小嘉
The One

都話唔入場
舊 03-14-14, 04:55 PM   #311
ouki
戸松控

引用:
作者: 小嘉 查看文章
都話唔入場
明天入去有野要我幫你去買?
舊 03-14-14, 05:00 PM   #312
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
作者: ouki 查看文章
明天入去有野要我幫你去買?
佢聽日唔係要睇SHOW咩?
由手機版發出
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 05:19 PM   #313
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: keijoey 查看文章
佢聽日唔係要睇SHOW咩?
由手機版發出
傲驕mode:LOVE LIVE我都冇興趣

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 05:20 PM   #314
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: GN00508771 查看文章
傲驕mode:LOVE LIVE我都冇興趣
咁我賣左張飛先

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 05:26 PM   #315
keijoey
桐乃 x MIX

聽日你係咪要叫生日快樂
由手機版發出
舊 03-14-14, 05:52 PM   #316
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
主舞台飛果d記得print out定張收據。否則就算你有id card都係唔受理
咁緊要既野呢埋係下面水蛇春咁大行細字入面。叫人唔好炒賣就鬼那咁大隻紅字。主次不分

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 06:01 PM   #317
小嘉
The One

del..

此篇文章於 03-14-14 06:18 PM 被 小嘉 編輯。
舊 03-14-14, 06:15 PM   #318
野良猫
肥倫

樓下有$2500汽水出售
舊 03-14-14, 06:35 PM   #319
keijoey
桐乃 x MIX

今次玩show前check証?

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
舊 03-14-14, 06:40 PM   #320
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: keijoey 查看文章
今次玩show前check証?
你Del番2500汽水貼戈句野吧。隨時俾人ban

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 06:42 PM   #321
keijoey
桐乃 x MIX

引用:
作者: GN00508771 查看文章
你Del番2500汽水貼戈句野吧。隨時俾人ban
冇所謂
講得出唔怕ban

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
舊 03-14-14, 06:45 PM   #322
ouki
戸松控

已有人POST圖GSC買左每隻5-10隻
舊 03-14-14, 08:05 PM   #323
ruud1009
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
Love live福袋有d乜?
由手機版發出
ruud1009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 08:54 PM   #324
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
已經有人排緊隊
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-14, 09:03 PM   #325
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: kcf1201 查看文章
已經有人排緊隊
5、6個啫(暫時)
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「C3 in HongKong 2014」開催決定 | 声優アイドル來港決定 Vol.4 brunhild 日本動漫畫討論版 1105 05-05-14 07:22 PM
朋友買後不要 現出售出售全新 HK C3 2014 Good Smile 商品 zxvt0101 買賣專區 1 03-18-14 01:36 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定丨花澤香菜來港決定! Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1054 03-12-12 01:51 PM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM

現在的時間是 12:24 PM

手機版 | APP版