Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-14, 08:24 PM   #1
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
在孤仔訂嘢,不用等他們電話的,直接拿張單去取貨就得!
因為我在188附近上班,所以差不多每日都去188打個轉;我咁多年在孤仔訂嘢,都係一見佢到貨便拿張單去取貨,冇等佢電話!
今次唔同,佢信和果邊講明分兩批到,
早訂先拎第一批貨,遲訂第二批,
排得後,我相信前兩日你會拎唔到。

所以我比較建議排得後嘅巴打,唔好直衝信和,
除非行開信和,否則打個電話畀菇仔問下拎得未比較穩陣。

此篇文章於 02-05-14 08:36 PM 被 ゆうたろう 編輯。
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 08:39 PM   #2
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 薑餅人Lobo 查看文章
今次唔同,佢信和果邊講明分兩批到,
早訂先拎第一批貨,遲訂第二批,
排得後,我相信前兩日你會拎唔到。
Yes,其實佢地d遊戲規則我都清楚,都訂過好多次野
不過今次就係188哥哥問清楚我係旺角訂驚唔夠貨比人所以唔比我攞所以先問下
平時我都係近邊頭係邊間分店攞都無問題
不過聽日會經信和再睇下(平日返工唔係日日要過海)
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 08:45 PM   #3
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
冇訂到$398入手
之前買落的HT素體終於用得著

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 10:38 PM   #4
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
隻三笠真係恐怖……旺角3,4,5字頭都有,差距咁大,o的奸商真係當人唔識格價咁"

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 11:58 PM   #5
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
精品兩隻小褲褲戰隊都$188

買左黑騎麗

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 10:18 PM   #6
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
好想訂隻島風連特典,請問邊度仲可以訂?
如果唔方便可以pm, thanks

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-14, 10:01 AM   #7
櫻太郎
Junior Member

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: bomber 查看文章
好想訂隻島風連特典,請問邊度仲可以訂?
如果唔方便可以pm, thanks
岩岩收到yesasia e-mail,話我隻特典島風冇貨要撻我訂......
櫻太郎 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
figma 討論區 vol.9 mikemike 收藏品討論版 1016 09-07-13 08:17 AM
yahoo mobage 討論區 VOL.10 okabe PC電腦遊戲討論版 1010 12-22-12 10:10 PM
yahoo mobage 討論區 VOL.9 okabe PC電腦遊戲討論版 1018 11-27-12 02:18 PM
yahoo mobage 討論區 VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 07-10-12 03:29 AM

現在的時間是 04:35 PM

手機版 | APP版