Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-01-13, 06:17 PM   #426
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: J+1 查看文章
今日咪12月1囉 /
由手機版發出
月中囉
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-13, 10:07 AM   #427
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
一番くじ SDガンダム Gジェネレーション

2014年01月25日開催予定
A賞 ミネバ・ザビ フィギュア 全1種
B賞 ハロ&サイコハロクッション 全1種
C賞 ユニコーンガンダム デストロイモード フィギュア 全1種
D賞 バンシィ デストロイモード フィギュア 全1種
E賞 ウィングガンダムゼロカスタム フィギュア 全1種
F賞 ストライクフリーダムガンダム フィギュア 全1種
G賞 ゴッドガンダム ハイパーモード フィギュア 全1種
H賞 ガンダムエクシア フィギュア 全1種
I賞 ぬいぐるみ携帯スタンド 全3種
J賞 ストラップ 全3種
K賞 マグネットプレート 全3種
L賞 コレクトフィギュア 全5+シークレット1種
ラストワン賞 ユニコーンガンダム デストロイモード フィギュア ~覚醒仕様Ver.~

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-13, 12:33 PM   #428
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
Next 17 彩圖

http://www.gashapon.jp/gundam/item/d...4&prodid=14026

舊 12-03-13, 08:37 PM   #429
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

=========================================

EX01青椒出了.........

http://hk.gundam.info/topics/white/2...l&cat=&bigcat=

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-03-13 08:54 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-13, 09:12 PM   #430
地獄黑仔王

gundam converge ex01 補價錢: 孤扭 $128 零食 $150

舊 12-04-13, 10:27 AM   #431
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: martinnitram 查看文章
Next 17
http://www.toy-people.com/?p=23974
蛋機紙左下,全8種(均一),即係點? 之前好似冇咁寫過.又除吾盡. may be next15咁ab set以外全部相同數? スターゲイザー 係AB set吧

最緊要你比我量產到透明base就得喇

相薄
舊 12-04-13, 01:01 PM   #432
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
http://www.toy-people.com/?p=23974
蛋機紙左下,全8種(均一),即係點? 之前好似冇咁寫過.又除吾盡. may be next15咁ab set以外全部相同數? スターゲイザー 係AB set吧

最緊要你比我量產到透明base就得喇
仲以為今 set 分唔到 AB set, 估你唔到隻觀星者(係唔係o甘叫)o甘樣分 AB...
隻大蛋有什麼隱藏版? 唔係雙 AB 吧. 但 full set 成 8 隻又成 set seed 系好雞肋

BTW, next 16 隻藍蟹比率唔係高啲咩? 散扭o左十幾隻都中唔到, 反而紅蟹大魔都抽到...

舊 12-04-13, 01:33 PM   #433
大覺屋師真
The One

引用:
仲以為今 set 分唔到 AB set, 估你唔到隻觀星者(係唔係o甘叫)o甘樣分 AB...
隻大蛋有什麼隱藏版? 唔係雙 AB 吧. 但 full set 成 8 隻又成 set seed 系好雞肋

BTW, next 16 隻藍蟹比率唔係高啲咩? 散扭o左十幾隻都中唔到, 反而紅蟹大魔都抽到...
開頭都吾知觀星者原來分兩隻,明明之前張業界用圖都冇寫.記得週圍d日本網購都寫全7種.
笨大慣例一向每set最後公佈果隻都叫secret.吾係話大蛋再有隱藏款.

藍蟹比率係高過紅蟹,運氣問題吧 所以d量產機我都係直接買算

話時話,strike背包d翼好細塊....

相薄

此篇文章於 12-04-13 01:41 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 12-05-13, 10:04 AM   #434
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
開頭都吾知觀星者原來分兩隻,明明之前張業界用圖都冇寫.記得週圍d日本網購都寫全7種.
笨大慣例一向每set最後公佈果隻都叫secret.吾係話大蛋再有隱藏款.

藍蟹比率係高過紅蟹,運氣問題吧 所以d量產機我都係直接買算

話時話,strike背包d翼好細塊....
以為隻藍蟹會平o的, 點知見到仲貴過隻劍大魔就收唔到手咁散扭...

舊 12-13-13, 03:07 PM   #435
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
孤扭打左來到了傳承卡
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 09:22 PM   #436
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
閃光的敗家仔已經到貨
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-13, 10:00 PM   #437
green232432
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
http://blog.goo.ne.jp/skp816/e/3a180...230cfdf635a078

(半off topic)
新200 Yen 蛋 關節跟番角色
第一彈有鮮紅色關節 / 藍色關節 / 深藍色關節 / 黑色關節

SD Gundam Next 都係咁就好啦
green232432 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-13, 10:05 PM   #438
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
想扭返隻喎

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-13, 10:22 PM   #439
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
繼續off,rider呢套好似仲正

Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-13, 11:59 AM   #440
地獄黑仔王

引用:
作者: Sito 查看文章
繼續off,rider呢套好似仲正

200 yen 同 400 yen 果然有分別, 不過計返成 30 幾蚊又好似好貴

舊 12-15-13, 11:59 AM   #441
地獄黑仔王

引用:
作者: green232432 查看文章
http://blog.goo.ne.jp/skp816/e/3a180...230cfdf635a078

(半off topic)
新200 Yen 蛋 關節跟番角色
第一彈有鮮紅色關節 / 藍色關節 / 深藍色關節 / 黑色關節

SD Gundam Next 都係咁就好啦
唔同關節有咩分別

舊 12-15-13, 12:47 PM   #442
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
唔同關節有咩分別
就是配番個身同手的顏色....唔係仲可以有咩作用

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-15-13, 02:11 PM   #443
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
想要dk堂

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-13, 03:03 PM   #444
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
關節可以咁郁法, OK喎
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 06:56 PM   #445
小嘉
The One

http://www.nicovideo.jp/watch/sm22226524

隻GAME有咁多新卡既

出晒實卡會買死人

有D真係未見過

此篇文章於 12-16-13 07:47 PM 被 小嘉 編輯。
舊 12-16-13, 10:23 PM   #446
bbdaishogun

註冊日期: Oct 2013
http://saviour.doorblog.jp/archives/35580444.html

好多正卡

暴君拿月影騎士把劍,隻X Soul 是TURN-X+渣古尼羅?又是闇の皇帝 ジークジオン?
B記又重製緊聖機兵+機甲神.難道是月球善惡之戰,令月光騎士和月影騎士要坐機甲神走佬的敵人?

此篇文章於 12-16-13 10:31 PM 被 bbdaishogun 編輯。
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 10:29 PM   #447
小嘉
The One

倒 A 應該係圓桌騎士一人黎架啦

睇佢入唔入埋DX 姐
舊 12-16-13, 10:40 PM   #448
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仲未拎套卡星期五冇拎單拎唔到

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-16-13, 10:47 PM   #449
小嘉
The One

其實我想知3世既圓桌騎士有咩人

睇住阿頭黑化全部唔知去晒邊
舊 12-16-13, 11:10 PM   #450
bbdaishogun

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 小嘉 查看文章
倒 A 應該係圓桌騎士一人黎架啦

睇佢入唔入埋DX 姐
召喚士エックス應該是DX+G獵鷹,應該不會多隻DX

引用:
作者: 小嘉 查看文章
其實我想知3世既圓桌騎士有咩人

睇住阿頭黑化全部唔知去晒邊
已知:
1.KING III(黑化)
2.Delta Plus
3.Astray
4.Cross Bone(新入)
5~7.F90Jr X3
8.Unicorn(客申)
9.新安州(奸?)

估計加入:
1.Banshee(綠MODE)
2~4.SEED Duel等3人(但好似係劍士Z他們那個騎士團)
5~6.量產F91+女友

好似不一定13人,I世都好似不是

此篇文章於 12-16-13 11:13 PM 被 bbdaishogun 編輯。
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 03:10 PM

手機版 | APP版