Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 61 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 81 121 171  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
ahleung 09:26 AM 12-07-13
作者: 希望號:
我想問下FORZA 5, DR3 同 NBA2K14 而家出面賣緊幾錢?
擒日行黃金, 見好多都 $42X-$45X
RS 200 10:49 AM 12-07-13
作者: Nerd:
Amazon US have stock again !! Bros go get it !!
又冇晒了
ahleung 11:13 AM 12-07-13
擒日睇過D火牛我有D後悔了. 我知大舊, 但我唔知咁重, 雖然屋企係有位擺, 但都係麻煩.

俾我再揀, 我會認真考慮買歐版, 寧願無得睇港版BR而唔駛火牛..........
tylau 12:54 PM 12-07-13
作者: 大覺屋師真:
如果繼續狂爆粗之後演變成打球証/互毆就好喇
可以kinect 樹中指仲正
tommy_2012 02:11 PM 12-07-13
作者: Nerd:
Amazon US have stock again !! Bros go get it !!
有冇方法一有貨會通知我?
之前睇過好似話留EMAIL既話有貨會通知
但唔見邊到有得留
taikin0901 02:44 PM 12-07-13
作者: tommy_2012:
有冇方法一有貨會通知我?
之前睇過好似話留EMAIL既話有貨會通知
但唔見邊到有得留
如果想買美版可以去nowinstock登記,一有貨就會通知你架啦
tylau 02:49 PM 12-07-13
今日黃金細舖見$5250。 美版
tommy_2012 02:54 PM 12-07-13
作者: taikin0901:
如果想買美版可以去nowinstock登記,一有貨就會通知你架啦
邊度? 點解我搵唔到既
仁魂 03:03 PM 12-07-13
作者: tommy_2012:
邊度? 點解我搵唔到既
應該在說nowinstock.net吧!?
不過買美版的話,連運費與現在街價52xx差不多吧
harakuma 03:23 PM 12-07-13
作者: 仁魂:
點會呢, 今早ORDER的話, 連運費$4316, 有多的錢可以買多兩隻GAME, 不過

唔知點解FROZA 5唔可以送HK
tommy_2012 03:25 PM 12-07-13
作者: 仁魂:
THANK YOU 岩岩申請左了
AMAZON美版連運費4300左右
都差成1千蚊
仁魂 03:56 PM 12-07-13
作者: kakajit:
CUT走個HDMI IN 其實慳唔到幾多 , 仲要改條生產線 ,
KINECT 比人CUT左就好多功能都無左
當然你話淨係打機咩都唔做就CUT晒兩樣野都得...
起碼...無Kinect無Auto-login...
開多兩次機,我死死氣開Kinect Login, 次次Manual Login原來都幾煩
一一 06:04 PM 12-07-13
作者: 大覺屋師真:
如果繼續狂爆粗之後演變成打球証/互毆就好喇
和哥?
nds 06:10 PM 12-07-13
無game 吸引
taikin0901 06:58 PM 12-07-13
作者: nds:
無game 吸引
哦,咁.......點呢
rokuna 10:09 PM 12-07-13
作者: nds:
無game 吸引
Nds吸引 d
D-Joe 12:01 AM 12-08-13
作者: ahleung:
擒日睇過D火牛我有D後悔了. 我知大舊, 但我唔知咁重, 雖然屋企係有位擺, 但都係麻煩.

俾我再揀, 我會認真考慮買歐版, 寧願無得睇港版BR而唔駛火牛..........
唔考慮買個歐版XB1火牛咪得
now_loading 12:42 AM 12-08-13
淘寶有XB1 220V 牛賣, HK$100 左右, 當然有風險..
oldletter 12:54 AM 12-08-13
作者: now_loading:
淘寶有XB1 220V 牛賣, HK$100 左右, 當然有風險..
a9已經有人中招
山寨牛唔足火推
ZEROBO 12:05 PM 12-08-13
主機打直放散熱會不好嗎?
Shinjyo 12:35 PM 12-08-13
Xbox one 官方講明橫放only...
HAKAIDER 03:11 PM 12-08-13
作者: ZEROBO:
主機打直放散熱會不好嗎?
碟版設計問題唔可以橫放............
andychan26675 05:55 PM 12-08-13
作者: ahleung:

我用歐版機都睇到港版BR喎......
rokuna 06:15 PM 12-08-13
作者: andychan26675:
我用歐版機都睇到港版BR喎......
咁正無鎖區???

雖則我都唔會用黎睇br.

行貨前 無借口降價。
nookie 06:25 PM 12-08-13
作者: oldletter:
a9已經有人中招
山寨牛唔足火推
與其用山寨牛不如買個360 slim版牛? 插口一樣, 起碼質素有保證.
第一 ... 21 61 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 81 121 171  ... 最後

返回主題版面