Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-04-13, 11:57 AM   #376
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
幫你補圖

ガンダムNT-1/アレックス
ガンダムNT-1/アレックス(ガトリング展開)
ケンプファー(ジャイアント・バズ装備)
ケンプファー(チェーン・マイン装備)
V2ガンダム
ゴトラタン
???

冇量產機有d dry. nt1就咁打開格林炮就算? 普通ver送把劍好嘛

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 12:37 PM   #377
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
nt1 仲以為有隻係有甲...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 12:56 PM   #378
Fio

註冊日期: Dec 2001
係都整部nt-1 fa啦...
有埋魔蟹E仲正
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-13, 11:24 PM   #379
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
信和見到騎士unicorn出左

相薄
舊 11-22-13, 07:21 PM   #380
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

SDX Crown Knight Gundam
價格: HK$ 620.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000905/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 11:36 AM   #381
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
之前驚條line頂唔住,但有新模出既時候又冇乜興趣添...
唔同要當為隻白金卿分期供款咁貢獻比笨大
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 09:37 PM   #382
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

出呢隻之前就唔好出皇二世啦....冇晒性趣

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 09:58 PM   #383
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

388...

http://bandai-hobby.net/site/BB/388.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-23-13, 10:17 PM   #384
小嘉
The One

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
出呢隻之前就唔好出皇二世啦....冇晒性趣
甲都唔同

唔會無興趣

快D出晒所有圓桌騎士啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-13, 08:59 AM   #385
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

竟然有裂角貼紙....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-24-13 12:56 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-24-13, 11:45 AM   #386
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
竟然有裂角貼紙....

盾同個頭盔要大執之外, 其他算OK
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-13, 09:59 PM   #387
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

點解唔商品化呢?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-25-13, 08:28 PM   #388
大覺屋師真
The One

NEXT Premium 2到著, 同之前d AOZ機體合照

其實next果班友都幾鐘意AOZ架喎
不過今次唔會幫全部補齊色喇, 咁多部, aoz d設定又有夠複雜,補色補死人

引用:
點解唔商品化呢?
型到爆

相薄
舊 11-25-13, 08:52 PM   #389
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
NEXT Premium 2到著, 同之前d AOZ機體合照

其實next果班友都幾鐘意AOZ架喎
不過今次唔會幫全部補齊色喇, 咁多部, aoz d設定又有夠複雜,補色補死人

型到爆
問題只是價錢而已....
如果是有MG的話我寧可用這價錢買TR5/TR6的MG...

舊 11-26-13, 09:53 AM   #390
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: knight-philip 查看文章
個價買 HG 組小隊都得...
記得最平o個時 AOZ o的款都係 $100 到

BTW, 今次多唔多環保件?

舊 11-28-13, 03:51 PM   #391
大覺屋師真
The One

NEXT18 secret係フェニックスガンダム(冇圖). 算係驚喜吧
http://soraoasis.blog.fc2.com/blog-entry-87.html

為左圓桌全員既可能性,繼續供會啦. 不過得7隻,都再加50yen,每次點都要加少少先安落架死笨大

引用:
作者: knight-philip 查看文章
引用:
作者: martinnitram 查看文章
個價買 HG 組小隊都得...
記得最平o個時 AOZ o的款都係 $100 到

BTW, 今次多唔多環保件?
冇計,對住sd next吾知點解中晒招,可能係補償番細個冇玩sd蛋

aoz本身有幾部都係環保設計,一定多環保件

相薄

此篇文章於 11-28-13 05:24 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-28-13, 09:02 PM   #392
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

SAGA 03 D圖睇左幾耐...而家先開訂

===========================

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-28-13 09:12 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-28-13, 09:15 PM   #393
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
本身想放哂..SAGA1,2...
而家又出3...搞到又想買埋
如果出下D平民會仲好玩

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 09:19 PM   #394
小嘉
The One

引用:
SAGA 03 D圖睇左幾耐...而家先開訂

===========================

レジェンドBBフルアーマー騎士ガンダム
舊 11-28-13, 09:20 PM   #395
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

要甩手就快.....之後只會越來越毒

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-28-13, 09:22 PM   #396
小嘉
The One

引用:
要甩手就快.....之後只會越來越毒
我都係買SDX算架啦

SAGA D 質素有無圖果D咁好?
舊 11-28-13, 09:23 PM   #397
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

sdx太大盒....冇位放

saga質素...我覺得唔好得過扭旦版本太多....

都係o個句....點解唔出d第2d顏色關節

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-28-13 09:26 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-28-13, 09:24 PM   #398
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我都係買SDX算架啦

SAGA D 質素有無圖果D咁好?
我買返黎無開過...
但我睇人地D圖都唔差

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 09:29 PM   #399
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
我買返黎無開過...
但我睇人地D圖都唔差
我都冇開因為是為了圓桌而分期供款沒法

不過呢set 03開始黎料....到手應該都會開來玩

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-28-13, 09:38 PM   #400
小嘉
The One

引用:
我都冇開因為是為了圓桌而分期供款沒法

不過呢set 03開始黎料....到手應該都會開來玩
SDX都有圓桌騎士

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 10:15 AM

手機版 | APP版