Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96 146  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
taikin0901 07:57 PM 11-22-13
作者: 賈圖:
定啲黎一部機咁多件貨未scan到姐
老婆想去波蘭,而家Xbox one 幫佢達成
大覺屋師真 08:02 PM 11-22-13
作者: taikin0901:
可能我部流落波蘭
雖然我最後見到status仲係離開波蘭,不過頭先打去ups約時間, 佢仲係預計聽日,所以應該ok
taikin0901 08:08 PM 11-22-13
作者: 大覺屋師真:
雖然我最後見到status仲係離開波蘭,不過頭先打去ups約時間, 佢仲係預計聽日,所以應該ok
可以打去約時間架?可唔可以改地址架?
賈圖 08:13 PM 11-22-13
起188行左兩個圈都唔見有x1既game
賈圖 08:15 PM 11-22-13
改地址應該得但應該會叫你填from,一係自取最快
大覺屋師真 08:23 PM 11-22-13
頭先聽語音,改地址叫你網上搞.
睇order果頁有個更改派送既button,你可試下
taikin0901 08:26 PM 11-22-13
改地址應該得但應該會叫你填from,一係自取最快
都係唔好攪咁多野

另外有無ching會買download版 dead rising 3 , forza 5 , NBA 2K14 ? 頭先手痕撳入美國store睇見佢顯示----The downloadable version of this game supports English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese, Dutch, Russian, Japanese, Korean, Chinese.
taikin0901 08:28 PM 11-22-13
頭先聽語音,改地址叫你網上搞.
睇order果頁有個更改派送既button,你可試下
啱啱撳黎睇話請注意: 在第一次派送嘗試以前,請讓寄件人在派送指示中要求變更或直接修改您的派送地址。
我都係問吓
賈圖 08:30 PM 11-22-13
都係唔好攪咁多野

另外有無ching會買download版 dead rising 3 , forza 5 , NBA 2K14 ? 頭先手痕撳入美國store睇見佢顯示----The downloadable version of this game supports English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese, Dutch, Russian, Japanese, Korean, Chinese.
美版dr3幾錢先?
taikin0901 08:34 PM 11-22-13
美版dr3幾錢先?
USD59.99
taikin0901 08:36 PM 11-22-13
部美版一陣送到.........我好想玩呀
賈圖 09:18 PM 11-22-13
依家殺岀mk買bf4先希望仲有

後悔前日無買到依家又要特登岀去
Takushi 09:20 PM 11-22-13
Still havent say it arrive Hk ..
ahleung 09:22 PM 11-22-13
起188行左兩個圈都唔見有x1既game
我嚮頂樓一上樓梯左面果間(X源?)見到 CODG.
除非佢擺D吉盒嚮道做宣傳.
大覺屋師真 09:52 PM 11-22-13
都係唔好攪咁多野

吾記得睇台灣定強國論壇都講過, forza有中文,但因為主機語言冇中文未必整到出來(除非game內明得獨立轉語言)
賈圖 09:53 PM 11-22-13
好彩去到得返last一隻

有無版友一齊co op下
大覺屋師真 09:56 PM 11-22-13
好彩去到得返last一隻

有無版友一齊co op下
到時搵你coop
D-Joe 10:00 PM 11-22-13
想問問訂左意大利amazon而又已經起碼成功開始發貨既,係幾號訂的?
taikin0901 10:08 PM 11-22-13
吾記得睇台灣定強國論壇都講過, forza有中文,但因為主機語言冇中文未必整到出來(除非game內明得獨立轉語言)
如果無記錯以前美版FORZA都係無中文 , 希望而家無分區會有齊啦 , 不過都要等到華人地區開賣先會知真相 , 到時又要打多次DR3 .
BESTBUY買嘅機就一陣到 , 反而早兩日寄出嘅GAME就要12月2號先到.好彩訂左歐版.
taikin0901 10:09 PM 11-22-13
作者: D-Joe:
想問問訂左意大利amazon而又已經起碼成功開始發貨既,係幾號訂的?
我11月3
賈圖 10:13 PM 11-22-13
11月9號
D-Joe 10:14 PM 11-22-13
11月9號
搞錯我11月4訂都遲過你起碼一日機
賈圖 10:21 PM 11-22-13
搞錯我11月4訂都遲過你起碼一日機
你預星期一先有啦,星期日好似休息
大覺屋師真 10:27 PM 11-22-13
你預星期一先有啦,星期日好似休息
我驚我都要星期一,依家仲未理處我件貨,一陣如果聽朝都未處理就未必趕得切派貨喇
taikin0901 10:34 PM 11-22-13
我驚我都要星期一,依家仲未理處我件貨,一陣如果聽朝都未處理就未必趕得切派貨喇
SAME HERE
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 56 96 146  ... 最後

返回主題版面