Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 69 109 159  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
莎月美希 12:41 PM 11-08-13
作者: 小晶晶:
荃灣藍豐店已訂
乜人都冇...
剛開鋪時有人排隊架
由手機版發出
alvink 12:43 PM 11-08-13
係 HMV online 訂左無雙 pack, 其他都冇啦 唔使不停F5 reload SOny 個預訂 PAGE
txl 12:44 PM 11-08-13
hmv邊度見到?成個hmv網搵過曬都唔見
qwe 12:45 PM 11-08-13
旺角荷李活藍店已訂連Cam版
暫時貨量充足亦無乜人訂4版本都有貨
Full pay乜都唔使食,但無跟Game送保養
pet3 12:45 PM 11-08-13
好像單機 之後拿機再買game最抵
alvink 12:45 PM 11-08-13
txl: "hmv邊度見到?成個hmv網搵過曬都唔見 "

自己係 Search 到打 Playstation 4 就有架啦
HIM 12:46 PM 11-08-13
作者: tylau:
利申,上次psv首日hmv即取
我上次都係, 估唔到今次都係幫襯hmv
littlesweet 12:46 PM 11-08-13
作者: Hello MiMi:
我禮拜一到日都會去德福
佢17 號有機拎
我連車都唔洗楂
放工順路拎埋
的士都唔洗搭
我就一至五都去kowloon bay, 所以比較方便
放工都要返屋企臭囡, 所以唔出其他藍店搵了, 我怕唔夠d後生仔快.................
Kain 12:47 PM 11-08-13
作者: pet3:
好像單機 之後拿機再買game最抵
唔係送一年咩?
J.kidd 12:47 PM 11-08-13
我禮拜一到日都會去德福
佢17 號有機拎
我連車都唔洗楂
放工順路拎埋
的士都唔洗搭
PS3/ 360 部部都重到癲
今次唔知仲會重幾多
所以揀間近自己屋企既最著數
小晶晶 12:47 PM 11-08-13
作者: 莎月美希:
剛開鋪時有人排隊架
由手機版發出
好彩
頭先專程係葵興蛇出黎
tylau 12:52 PM 11-08-13
剛好換哂全套喇吧amp, hdmi, 電源處理、電視等等
快到十二月十七啦
( ゚ω゚)? 12:53 PM 11-08-13
攪咩,罪大滔天個網咁耐都未開賣
Hello MiMi 12:54 PM 11-08-13
作者: J.kidd:
PS3/ 360 部部都重到癲
今次唔知仲會重幾多
所以揀間近自己屋企既最著數
之前未買車, 的士算啦

少少 history

PS3 個陣硬食左三game 兩制 set , 成 5 k 幾, 仲要第三輪先買到
個野就真係重到爆

Vita 去唔切訂, 信和 , hmv 排幾十人
度度都訂唔到 , 最後上yahoo bid 左張 UNCHARTED PACK 單, 4 定 5 k 幾

PS4 其實開賣前我已經死左心, 打算到時出188 用炒價買 (budget : 6-7k 連 1-2 games)
今日訂到, SEND 張單比老婆睇
佢話點解 3688 仲有隻GAME 咁平

今次真係非常喜出望外
tylau 12:54 PM 11-08-13
今次呢度真係皆大歡喜咁

索尼今次暫時well done
Kain 12:55 PM 11-08-13
之前未買車, 的士算啦

少少 history

PS3 個陣硬食左三game 兩制 set , 成 5 k 幾, 仲要第三輪先買到

Vita 去唔切訂, 信和 , hmv 排幾十人
度度都訂唔到 , 最後上yahoo bid 左張 UNCHARTED PACK 單, 4 定 5 k 幾

PS4 其實開賣前我已經死左心, 打算到時出188 用炒價買 (budget : 6-7k 連 1-2 games)
今日訂到, SEND 張單比老婆睇
佢話點解 3688 仲有隻GAME 咁平

今次真係非常喜出望外
同我講呀嘛,5K賣俾你
小晶晶 12:56 PM 11-08-13
算數吧啦
我唔想㩒F5㩒到聖誕
nami_tamaki999 12:57 PM 11-08-13
作者: tylau:
今次呢度真係皆大歡喜咁

索尼今次暫時well done
哩度只係限出到去HMV/P Ship既版友渣, 我地仲F5緊架....
Hello MiMi 12:58 PM 11-08-13
作者: Kain:
同我講呀嘛,5K賣俾你
個陣我係比某君呃左 HMV 大量QUOTA
去茜廊食埋個靚早餐
行到去 HMV 方知中伏

再急急腳楂車落信和,點知已經截晒龍

先谷_氣上Y 拍bid ,唔想再煩
alvink 12:59 PM 11-08-13
作者: nami_tamaki999:
哩度只係限出到去HMV/P Ship既版友渣, 我地仲F5緊架....

上 HMV online 訂啦, 唔使等
nami_tamaki999 01:00 PM 11-08-13
去茜廊食埋個靚早餐

已過去的...

今次PS4補返你上次D怒氣
tinemail 01:00 PM 11-08-13
去茜廊食埋個靚早餐

你講起先記得0個時係gaf有人放大量"新資訊"
仲話hmv有野送
最後冇樣中
好彩我都係hmv訂到
nami_tamaki999 01:01 PM 11-08-13
作者: alvink:
謝關心

不過我想係SONY訂ja ma...為埋個一年保養extend
不過今晚放工仲未有就唔係咁講喇...
alvink 01:02 PM 11-08-13
最新情報: HMV online PS4 Pack 全數賣哂
Alpha 01:02 PM 11-08-13
作者: alvink:
上過啦,乜版都有,淨係無眼仔版訂
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 69 109 159  ... 最後

返回主題版面