Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 35 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 55 95 145  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
Akira 明 04:43 PM 11-07-13
作者: Pandahahaha:
週邊應該好多唔用得,好似話因為就手制用就格式
舊個d 用唔到
唔係都係USB咩?

PSN個D我算啦,
但玩唔返PS3 GAME同用唔到舊周邊就真係
kcf1201 04:47 PM 11-07-13
作者: GN00508771:
嚴格來說都有D錯

因為真係唔知有剩機買--
邊有可能無剩機賣架
板友你提供到同梱裝個價已經非常感謝
HI_Ricky 04:48 PM 11-07-13
作者: 風萌翔:
見到FB都有人篤左啦
但係又唔想講比佢地知
雖然自己未必篤
車,今晚當面問咪知law
kcf1201 04:50 PM 11-07-13
作者: Akira 明:
是次報名由香港時間2013年11月8日凌晨12時開始至2013年11月24日晚上11時59分截止,一切時間以SCEH伺服器接收為準。

明天先開始呀
中伏添
今晚再入過
普通人一個 04:50 PM 11-07-13
放心喎,我唔信你現在submit左佢會cancel你資格,反正最後都係要抽
kcf1201 04:54 PM 11-07-13
作者: 普通人一個:
放心喎,我唔信你現在submit左佢會cancel你資格,反正最後都係要抽
唔驚+1
同埋真係cancel到資格咩?得名、電話、email要入
香港地同名同姓既好多,再唔係咪比你入哂繁體、簡體、英文入去
之後電話同email又真係咁難用第二個咩?
Pandahahaha 04:59 PM 11-07-13
唔係都係USB咩?

PSN個D我算啦,
但玩唔返PS3 GAME同用唔到舊周邊就真係
之前有post 話新制用數碼格式,比前幾代返應更快

詳細你要追返post
Kain 05:04 PM 11-07-13
買左番去都係放響度供奉...

抽到加兩舊賣俾你地
普通人一個 05:10 PM 11-07-13
作者: Kain:
買左番去都係放響度供奉...

抽到加兩舊賣俾你地
咁多謝呀
rapperjohnny 05:10 PM 11-07-13
無人有興趣訂CAM個SET?
我諗問10個人,都唔知有無3個會訂
我會係3個入面既其中一個
kcf1201 05:11 PM 11-07-13
咁多謝呀
呢d板友真係對大家好
pet3 05:24 PM 11-07-13
作者: kcf1201:
呢d板友真係對大家好
無錯

無4000我都唔賣0.0/
nami_tamaki999 05:24 PM 11-07-13
午夜活動:

PlayStation HK: 大家好,現在登記的都會計算在內,多謝大家支持PS4!!
GN00508771 05:29 PM 11-07-13
作者: kcf1201:
邊有可能無剩機賣架
板友你提供到同梱裝個價已經非常感謝
PSV 行貨首發者表示:..............

-------------------------

各位版友真係加油了 等睇報告係XO 定 OX....我就要係日本回來後先買了
pet3 05:35 PM 11-07-13
作者: GN00508771:
PSV 行貨首發者表示:..............

-------------------------

各位版友真係加油了 等睇報告係XO 定 OX....我就要係日本回來後先買了
其實
點解
你們唔係菲死不可道問一下? (我無帳號的)
強化人間ですの~★ 05:36 PM 11-07-13
作者: pet3:
其實
點解
你們唔係菲死不可道問一下? (我無帳號的)
以前問過無人應...........
pet3 05:37 PM 11-07-13
作者: 強化人間ですの~★:
以前問過無人應...........
咁今晚出活動的人現場問呢
強化人間ですの~★ 05:37 PM 11-07-13
作者: pet3:
咁今晚出活動的人現場問呢
我去
一陣試下
oldletter 05:41 PM 11-07-13
你好~首賣會是給網上預先登記成功購買主機的100位顧客

即係個首賣會係要用Sony style買左再登記埋個活動先有機會抽到?
URA 05:43 PM 11-07-13
指定預購地點

from PCM facebook

草薙さん 05:46 PM 11-07-13
作者: oldletter:
你好~首賣會是給網上預先登記成功購買主機的100位顧客

即係個首賣會係要用Sony style買左再登記埋個活動先有機會抽到?
登記 -> 抽中 -> 指定時間去東角Sony比錢 -> 首賣活動當日只需拎機 無任何金錢交易
KUTAR# 05:51 PM 11-07-13
以前玩日本遊戲為主, O確定X取消的確很重要

但近年玩美歐GAME的機會更多
反而成日出事
例如畫面顯示O, 但其實要按X,
或是program出錯, O X 沒有分開, map埋一齊
所以跟美歐我就沒什麼所謂

但最好Sony在這一代統一標準啦

作者: URA:
指定預購地點

from PCM facebook

Lucky star是那一家?
曉豐?雙子星?
pet3 05:57 PM 11-07-13
作者: KUTAR#:
以前玩日本遊戲為主, O確定X取消的確很重要

但近年玩美歐GAME的機會更多
反而成日出事
例如畫面顯示O, 但其實要按X,
或是program出錯, O X 沒有分開, map埋一齊
所以跟美歐我就沒什麼所謂

但最好Sony在這一代統一標準啦

Lucky star是那一家?
曉豐?雙子星?
如果能自由設定就完全

唔得的話請跟日本
oldletter 06:10 PM 11-07-13
作者: 草薙さん:
登記 -> 抽中 -> 指定時間去東角Sony比錢 -> 首賣活動當日只需拎機 無任何金錢交易

THANK YOU
GN00508771 06:14 PM 11-07-13
作者: 強化人間ですの~★:
我去
一陣試下
等你報告
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
第一 ... 35 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 55 95 145  ... 最後

返回主題版面