Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
ZlWS 11:22 AM 10-03-13
作者: funnyfun:
Iphone有靚mon真係唔怕傷眼喎
你要去驗眼就真
一年一次驗眼,左右都只係1幾度^^
ONE & LG更加靚mon

好多apple fans想大返少少4.3-4.7囉

作者: ZlWS:
iOS7.0 +ipad4 死cookie setting

唯有用chrome....

up左7.0.2 冇解決
keyboard 大lag中
另外,我部ipad4中左招? 唔想restore過
Metal Gear NT 11:40 AM 10-03-13
其實呢度有Android同iOS兩個區…各有各做啦大家
Chris Redfield 11:42 AM 10-03-13
想問大家iPad有咩播片app好用?
之前用緊ECplayer,但up左iOS7後佢未更新,唔可以打橫放黎睇
想放電腦片入去iPad度出街睇
ZlWS 11:42 AM 10-03-13
作者: Metal Gear NT:
其實呢度有Android同iOS兩個區…各有各做啦大家
討論下iphone6會否出4.7&5.7"啦
pet3 11:49 AM 10-03-13
作者: Chris Redfield:
想問大家iPad有咩播片app好用?
之前用緊ECplayer,但up左iOS7後佢未更新,唔可以打橫放黎睇
想放電腦片入去iPad度出街睇
我是用rushplayer
Metal Gear NT 12:01 PM 10-03-13
VLC player
其實function上好似有其他app更多
不過電腦上都用開
而且要用嘅功能都有
Chris Redfield 12:14 PM 10-03-13
謝兩位回應,DL黎試下先
貓太部 04:57 PM 10-03-13
可能係粒M7關係,靜止時嘅電量消耗明顯降低,由其是70-40%電量時,以前無外置充電時,出門使用至70%電時,已經唔敢再扯到咁盡,即刻收埋,但待機電量都流失得明顯,而家唔用部機收返落袋就好似止到電咁,我習慣wifi一直長開,試過一晚夜晚1:00至第二朝7:00,100%冇少過電,可能咁啱又無咩whatsapp同email收過~
pet3 08:25 AM 10-04-13
http://hk.dv.nextmedia.com/actionnew...49787/20025166

唔怪得
成日明明邊好lag,慢
但果分都很高咁 (笑
X&Y 10:21 AM 10-04-13
自iPhone 2G之後再次用返iPhone

以前好多唔人性化既地方都改善左
依家上拉就可以set wifi, rotation lock.

touch ID真係無得彈 按一下home制wake up部機, 順道就detect埋指紋
連埋按制成個過程1秒就用得
超期待新既ipad都有得玩

一直都覺得ios原本既icon set很土氣, 很不漂亮, 所以ios7既icon set相比之下靚返好多.

今代個鏡頭質素都很高..

唯一唔滿意既係用慣AN個邊超方便既輸入法
覺得ios個輸入法唔夠實用..
kingtin1 12:39 PM 10-05-13
想問問個"提醒事項"其實係咪無得Set Alarm咖?同埋喺"通知中心"入面既"今天"度顯示唔倒既....
定係我唔識用呢......
Metal Gear NT 03:35 PM 10-05-13
作者: kingtin1:
想問問個"提醒事項"其實係咪無得Set Alarm咖?同埋喺"通知中心"入面既"今天"度顯示唔倒既....
定係我唔識用呢......
即係reminder?
有,點一點個事項,點i去edit detail
有time, location alarm
小昭Teddy 05:45 PM 10-05-13
作者: ZlWS:
iOS7.0 +ipad4 死cookie setting

唯有用chrome....

up左7.0.2 冇解決
keyboard 大lag中
唔係, 係我自己唔小心按左 private browsing唔知, 不停搵setting入面有乜set錯, 無啦啦發覺原來一入safari已經係底果度有得set....
initial 02:04 AM 10-06-13
Ios7 用一隻手指從底向上掃就出setting好唔慣。 成日掃緊網頁時就掃左個setting 出黎。
凍檸茶 11:49 AM 10-07-13
第一日上網訂咗部,
几時會送貨

我部NOKIA已經打打地柴, 頂唔得耐
由手機版發出
DC 97 10:11 AM 10-08-13
岩岩5C入手~好多年冇用IPHONE
有D APP唔同左擺位,唔太慣
WHATSAPP都唔唔識SEND ICON
小昭Teddy 01:18 PM 10-08-13
作者: initial:
Ios7 用一隻手指從底向上掃就出setting好唔慣。 成日掃緊網頁時就掃左個setting 出黎。
可以set係app入面唔會出現control center, 剩係係home screen先會有

作者: 凍檸茶:
第一日上網訂咗部,
几時會送貨

我部NOKIA已經打打地柴, 頂唔得耐
由手機版發出

凍檸茶 09:34 AM 10-12-13
15 有機\/
2009 03:58 AM 10-13-13
開個人熱點又會開埋藍牙
Metal Gear NT 09:58 AM 10-13-13
作者: 2009:
開個人熱點又會開埋藍牙
可以用Bluetooth發射hotspot signal嘛
不過你turn on hotspot佢會問你WIFi/USB or Bluetooth
揀WiFi/USB咪唔會著BT囉
KUTAR# 10:06 AM 10-13-13
作者: DC 97:
岩岩5C入手~好多年冇用IPHONE
有D APP唔同左擺位,唔太慣
WHATSAPP都唔唔識SEND ICON
鍵盤設定未新增表情符號鍵盤?
凍檸茶 10:16 AM 10-15-13
新機到手, 第一次使唔使先叉電先??????
由手機版發出
Metal Gear NT 08:49 PM 10-15-13
作者: 凍檸茶:
新機到手, 第一次使唔使先叉電先??????
由手機版發出
應該有一半電
正常用就得
凍檸茶 12:27 PM 10-16-13
尋晚照叉了, 去埋先達貼MON,要搵個殼比佢用
由手機版發出
凍檸茶 02:00 PM 10-16-13
好唔慣
搞梗連絡人,
點樣set 電量用% 顯示??
我見我d fd 都係用%, 但而家我得粒電池,
由手機版發出
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面