Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
亍 ◣ 11:00 AM 07-09-13
作者: martinnitram:
係貓店 FB 見到話有賣, 但出o左一日就唔見o左張圖...
骨 0 ??船貨應該早幾日番左,賊船賣88....
lunn 11:21 AM 07-09-13
7 月熱血硬派

想問問依一套邊度會有得抽OR買呀??? THX A LOT!!
亍 ◣ 01:13 PM 07-09-13
作者: :
想問問依一套邊度會有得抽OR買呀??? THX A LOT!!
利街有呢套,,,幾時出就唔知........
martinnitram 01:39 PM 07-09-13
作者: 亍 ◣:
骨 0 ??船貨應該早幾日番左,賊船賣88....
係, 睇貓店話有貨番, 但過o左一日 FB 就唔搵唔番

btw, 見貓店話入o左高達咖哩杯麵, 原價係唔係要成 600 yen?
martinnitram 01:39 PM 07-09-13
利街有呢套,,,幾時出就唔知........
利佳 website 話 7 月
亍 ◣ 02:30 PM 07-09-13
係, 睇貓店話有貨番, 但過o左一日 FB 就唔搵唔番

btw, 見貓店話入o左高達咖哩杯麵, 原價係唔係要成 600 yen?
阿馬神做緊折??

http://www.amazon.co.jp/%E3%82%AB%E3.../dp/B00CW61YPA
martinnitram 02:24 PM 07-10-13
阿馬神做緊折??

http://www.amazon.co.jp/%E3%82%AB%E3.../dp/B00CW61YPA
http://shop.nissinfoods.co.jp/info/i_box_gundam.html

原價 3500 yen / 6 杯?
martinnitram 10:17 PM 07-11-13
熱血硬派 已出, 200 yen 賣 $15 好似係到賣回憶咁...
亍 ◣ 11:15 AM 07-14-13
AK3....

問題:ex3究竟會係咩?
貨櫃??彩虹異端戰隊???
mario0606 08:27 PM 07-14-13
睇圖D上色真係好sad
martinnitram 04:44 PM 07-17-13
AK3....

問題:ex3究竟會係咩?
貨櫃??彩虹異端戰隊???
o的 post 好頹....
真係富不過三代
亍 ◣ 09:58 PM 07-17-13
好想要旦殼同美腿版......扭左成百蚊就是扭唔到呢兩隻
有冇人有?
可以用其他交換

大覺屋師真 02:53 PM 07-18-13
作者: mario0606:
睇圖D上色真係好sad
比業界睇姐, 用手拎住擺明係hea影, 到時官圖實加晒料整到靚一靚嘅.

另一張圖見原來個座台係流星左右兩支炮嘅樣, [發夢]會唔會EX3係流星(/剩餘)本體?
mario0606 08:03 PM 07-19-13
買左AK2隻MK2,上色以咁既size黎講真係超班
大覺屋師真 09:31 PM 07-19-13
買左AK2隻MK2,上色以咁既size黎講真係超班
隻mk2係依set最靚, 唔知點解笨大咁好死. 其餘果3隻就"正常"質素
mario0606 04:00 AM 07-20-13
作者: 大覺屋師真:
隻mk2係依set最靚, 唔知點解笨大咁好死. 其餘果3隻就"正常"質素
見過實物,紅渣都幾好
另外2隻就真係...
martinnitram 04:58 PM 07-20-13
"正常"質素 即係?
大覺屋師真 03:41 PM 07-21-13
"正常"質素 即係?
唔會好似隻mk2咁手腳關節都上埋色
如果隻隻都咁正就好啦
martinnitram 04:54 PM 07-23-13
消息兩則:

SD Gundam SP01 已番出, 睇貓店似 6 隻無 AB SET
Assault Kingdom 3 孤兒仔可能係 freedom (仲以為會自組彩虹戰隊)
大覺屋師真 05:19 PM 07-23-13
消息兩則:

SD Gundam SP01 已番出, 睇貓店似 6 隻無 AB SET
Assault Kingdom 3 孤兒仔可能係 freedom (仲以為會自組彩虹戰隊)
仲有
1.NEXT 16有稿圖了. 最後果隻竟然係にせガンダム
2.NEXT プレミア 2有部份原型公開, 好鬼正d造形. 雖然唔係特別鐘意aoz, 但如無意外都係會入
mario0606 05:21 PM 07-23-13
Assault Kingdom 3四隻我都like,有無邊度平D?
J+1 07:38 PM 07-23-13
AK3 有排都未出,咁快問咩
由手機版發出
大覺屋師真 02:43 PM 07-24-13
Assault Kingdom 3四隻我都like,有無邊度平D?
10月先出, 到時9月尾去附近嘅零食物語留電話留貨啦

補圖

martinnitram 03:06 PM 07-24-13
作者: J+1:
AK3 有排都未出,咁快問咩
由手機版發出
Y 拍人有開訂, 個價仲平過零食
martinnitram 03:07 PM 07-24-13
仲有
1.NEXT 16有稿圖了. 最後果隻竟然係にせガンダム
2.NEXT プレミア 2有部份原型公開, 好鬼正d造形. 雖然唔係特別鐘意aoz, 但如無意外都係會入
1. Next 16 應該會多人爆機? 係得隻 假高達/にせガンダム 同 雷射大炮 蟹蟹地

2. AOZ o的機 SD 化o左唔知會點...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後

返回主題版面