Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
whassupbun 11:11 AM 07-06-13
作者: SHCEHUK:
有沒有人知道怎樣入碟,是開蓋放入碟嗎?
你睇上面套片, 佢有講前面UBS Port旁邊有個slot入碟
SHCEHUK 12:11 PM 07-06-13
作者: whassupbun:
你睇上面套片, 佢有講前面UBS Port旁邊有個slot入碟
初期只看片沒有聽聲,
條片再聽多次就聽到了
hinasaki 01:50 PM 07-06-13
PS2手掣有Converter插PS3
相信到時都會有
王小虎 01:51 PM 07-06-13
吸碟式吧,要開蓋我諗要等兩三年後slim版為左減成本先會有。

其實吸碟有唔好處,我壞機時就會好掛住隻碟(都幾好笑,壞機隨時要買過部新,反而擔心幾百蚊的碟)。仲有我試過部機唔識eject碟,要大力拍部機一吓先eject。
wutoms 06:21 PM 07-06-13
作者: whassupbun:

嗯,大圖都睇到個入口
Lure 11:31 PM 07-06-13
USB 位好似好窄,唔知會唔會好難插!
Griffon05 12:50 AM 07-07-13
作者: Lure:
USB 位好似好窄,唔知會唔會好難插!
係, 重要凹左入去, 厚少少嘅USB drive都應該插唔入
普通人一個 01:36 AM 07-07-13
作者: Griffon05:
係, 重要凹左入去, 厚少少嘅USB drive都應該插唔入
感覺上直頭要平時好似一塊野個種usb先插得入...............
草薙さん 12:22 PM 07-07-13
作者: hinasaki:
PS2手掣有Converter插PS3
相信到時都會有
一個firmware update就可以block晒
同埋DS4有touch panel 之前既都無
rorimoe 03:22 PM 07-07-13
作者: 草薙さん:
一個firmware update就可以block晒
同埋DS4有touch panel 之前既都無
PS3有block
我個PS2->PS3 adapter 仲用到
SHCEHUK 03:29 PM 07-07-13
有個凹位PS4個樣是好一點,但講實際的話,我令願PS4平滑地沒有凹位,
因個凹位積塵的話會好煩
安安 05:40 PM 07-07-13
http://www.vg247.com/2013/07/06/sony...ation-tv-again
Sony trademarks PlayStation TV (again)
Lure 12:14 AM 07-08-13
之前都有問過呢個問題...可惜...現在有答案了!

每台Xbox One須向Sony交授權費

業界分析師Michael Pachter透露,Blu-Ray成本在25美元,而Sony將可從每台Xbox One上獲得2~3美元的授權費用。根據2009年Sony官網的介紹,一台BD播放器授權費用為9.5美元,一台BD錄像機授權費用為14美元,不過這是向BD管理團體支付的總費用。
taikin0901 12:25 AM 07-08-13
之前都有問過呢個問題...可惜...現在有答案了!

每台Xbox One須向Sony交授權費

業界分析師Michael Pachter透露,Blu-Ray成本在25美元,而Sony將可從每台Xbox One上獲得2~3美元的授權費用。根據2009年Sony官網的介紹,一台BD播放器授權費用為9.5美元,一台BD錄像機授權費用為14美元,不過這是向BD管理團體支付的總費用。
其實個標題同內容都唔同啦,一個話比錢Sony,一個就比BD管理團隊..............
Lure 12:42 AM 07-08-13
作者: 普通人一個:
感覺上直頭要平時好似一塊野個種usb先插得入...............
如果真係難插~我稔會好快有土炮出 USB hub for PS4
仲要係外形襯到絕,分分鐘靚過官方出…
Lure 12:46 AM 07-08-13
作者: taikin0901:
其實個標題同內容都唔同啦,一個話比錢Sony,一個就比BD管理團隊..............
我估係 xbox one 要比9.5美元BD管理團體,而sony 就從中可得獲得2~3美元
now_loading 01:58 AM 07-08-13
DVD, hdmi 受權, Sony 都有份,不過少好多
taikin0901 09:19 AM 07-08-13
我估係 xbox one 要比9.5美元BD管理團體,而sony 就從中可得獲得2~3美元
就算Sony真係分到2-3蚊都唔夠佢比MS嘅有關ANDROID專利費,間間公司關係都千絲萬縷
草薙さん 09:21 AM 07-08-13
作者: rorimoe:
PS3有block
我個PS2->PS3 adapter 仲用到
之前firmware update有堆制用唔返...
Lure 11:49 AM 07-08-13
就算Sony真係分到2-3蚊都唔夠佢比MS嘅有關ANDROID專利費,間間公司關係都千絲萬縷
可以講多啲嗎?
唔係好知你岩乜!
android唔係ms的,
ms 的 xxglass仲要比錢 google 同 apple
taikin0901 11:57 AM 07-08-13
可以講多啲嗎?
唔係好知你岩乜!
android唔係ms的,
ms 的 xxglass仲要比錢 google 同 apple
http://www.android-hk.com/news/micro...oid-13-5-2013/

Microsoft 的 Windows Phone 有多「成功」,相信不用多說大家也會知道。如果 Microsoft 希望靠 Windows Phone 來賺取更大的收益,相信還有一段很長的距離,不過,其實 Microsoft 是不是很在意呢?其實早在 Android 系統推出開始,微軟就一直在向每部 Android 手機收取 $5 至 $15 美元的專利費用...........
Lure 12:16 PM 07-08-13
http://www.android-hk.com/news/micro...oid-13-5-2013/

Microsoft 的 Windows Phone 有多「成功」,相信不用多說大家也會知道。如果 Microsoft 希望靠 Windows Phone 來賺取更大的收益,相信還有一段很長的距離,不過,其實 Microsoft 是不是很在意呢?其實早在 Android 系統推出開始,微軟就一直在向每部 Android 手機收取 $5 至 $15 美元的專利費用...........
哦~你講了去手機
MS 一向都牟取暴利嫁啦!
佢個 OS 仲跨張~都唔知整死幾多公司~
taikin0901 12:25 PM 07-08-13
哦~你講了去手機
我意思係每間公司都有呢啲野,對佢地黎講根本唔係咩一會事,況且其實我都唔相信Sony 可以袋咁多,其實bluray聯盟有好多間公司合組
Rez 12:27 PM 07-08-13
哦~你講了去手機
你估SONY收權利金收得少呀
強化人間ですの~★ 12:27 PM 07-08-13
唔講手機啦
每台VAIO須向MICROSOFT交授權費
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後

返回主題版面