Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-06-13, 11:12 PM   #51
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: ammms 查看文章
上網 bid 吧

補圖:

有圖有真相

原來 7 月出呢隻仲正
已改 9 月? 見 蒸粉 FB 有預訂
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 07:14 AM   #52
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
9月沒錯

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 08:26 AM   #53
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
9月沒錯
呢 set 蛋唔分 AB 色
算係咁啦

舊 06-07-13, 08:50 AM   #54
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

9月500YEN旦......重點SIZE有幾大................

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-07-13, 10:43 AM   #55
地獄黑仔王

引用:
作者: ammms 查看文章
呢 set 蛋唔分 AB 色
算係咁啦
專玩 A/B Set 唔係 bandai? 睇新個 set 500 yen 蛋似有雙 A/B set
舊 06-07-13, 10:44 AM   #56
地獄黑仔王

引用:
9月500YEN旦......重點SIZE有幾大................

assualt kingdom 價但不可動, 即係賣塗裝?
舊 06-07-13, 10:53 AM   #57
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
之前都試過出賣動作線條,不過慘死出左兩代就完了,今次我唔知佢用咩心態出.....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 01:49 PM   #58
地獄黑仔王

就o甘睇個樣就幾似 sog...
舊 06-07-13, 02:41 PM   #59
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
短腳肥仔渣古....

舊 06-07-13, 03:19 PM   #60
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
淨係想要自護號…
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-13, 10:10 PM   #61
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

SHODO Dragon Ball Z -Ultimate Spark Ver.-
價格: HK$ 200.00
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop...0000511/?TOP_B
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-13, 01:08 AM   #62
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

200除3,差唔多$70一隻......我覺得佢遲下會出盒旦........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-09-13, 10:12 AM   #63
地獄黑仔王

見 7 仔好似有賣 (又係叫掌動), $55.9 一隻. 係唔係同系列?
舊 06-09-13, 10:34 AM   #64
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: martinnitram 查看文章
見 7 仔好似有賣 (又係叫掌動), $55.9 一隻. 係唔係同系列?
呢款??出口轉內銷???之前唔多覺眼...
http://www.amazon.co.jp/%E9%A3%9F%E7...pd_sim_sbs_t_1

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-09-13 10:40 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 06-09-13, 04:04 PM   #65
地獄黑仔王

引用:
呢款??出口轉內銷???之前唔多覺眼...
http://www.amazon.co.jp/%E9%A3%9F%E7...pd_sim_sbs_t_1
睇個樣似係 (包裝同一套三款), 但平過 yen 價又早o左出?
都見成個星期了
舊 06-09-13, 08:16 PM   #66
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
激死...
我去屋企附近間零食留電話留貨時, 見佢乜都唔知咁款, 都估冇幫人留開貨.
今日先記得去望下, 果然無幫我留....貨架又冇左紅渣唔夠一set.....

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-13, 10:30 PM   #67
popstars
Game Master

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
激死...
我去屋企附近間零食留電話留貨時, 見佢乜都唔知咁款, 都估冇幫人留開貨.
今日先記得去望下, 果然無幫我留....貨架又冇左紅渣唔夠一set.....
起元朗美其,買$139一set,唔知仲有冇貨
現時點到有一間有散買,$50-60到
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-13, 11:44 PM   #68
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
激死...
係唔係講緊assault kingdom 2???

零食今日返左貨???

我今日、琴日同前日都未見有

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 09:40 AM   #69
地獄黑仔王

已出

利佳出o左隻相似, 主打香港漁業, 不過就成 $20 (主體) +$10 (發光燈座)

此篇文章於 06-19-13 11:16 PM 被 martinnitram 編輯。
舊 06-10-13, 09:42 AM   #70
地獄黑仔王

引用:
作者: 普通人一個 查看文章

零食今日返左貨???

+1, 行過幾間都唔見, 仲諗住 8 號有的話就有 8 折

btw, 零食間間o的服務水平都有分別, 最好都係影埋相, 一套幾隻去問
舊 06-10-13, 09:45 AM   #71
地獄黑仔王

引用:
作者: popstars 查看文章
又係紅渣? 仲以為今 set 無咩人想要突款...
舊 06-10-13, 09:46 AM   #72
地獄黑仔王

引用:
激死...
拎起盒貨話再留吧, 第一水應該有貨o瓜
舊 06-10-13, 11:03 AM   #73
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: popstars 查看文章
元朗就費事去了,如果最後真係冇惟有去附近模型鋪17x一set

引用:
作者: 普通人一個 查看文章
零食今日返左貨???
yes, 上水大前日都未返.尋日就冇晒紅渣了...

引用:
作者: martinnitram 查看文章
拎起盒貨話再留吧, 第一水應該有貨o瓜
尋日已留多次,不過我對果位懞懞下既阿姐真係冇咩信心

相薄

此篇文章於 06-10-13 11:28 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 02:10 PM   #74
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
assault kingdom 2想買,但留意左好一排零食物語都唔覺有

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 06:36 PM   #75
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
荃灣新之賣乜呢刻仲見兩隻散款仲有賣...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 957 03-12-24 04:17 PM
出書情報? randy 日本動漫畫討論版 2 09-12-06 07:46 PM
NEW:TGS2004情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 09-02-04 08:29 PM
出書情報? kotoko 日本動漫畫討論版 2 03-15-04 08:59 PM

現在的時間是 06:46 PM

手機版 | APP版