Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
DQGUNDAM 07:53 AM 02-01-13
作者: Sar8:
Nu又再版
F91再版得仲多
Sar8 09:09 AM 02-01-13
作者: DQGUNDAM:
F91再版得仲多
咁呢個我又唔知
我都係岩岩先開始玩
赤兵尉SETH 09:59 AM 02-01-13
咁呢個我又唔知
我都係岩岩先開始玩
唔知關唔關重田智事,
F91之前的ROBOT魂 MS一向作畫崩壞咁...

尋日都入左隻aegis,真心覺得seed頭5部機設計好過後繼堆大龍鳳好多....

Sar8 03:52 PM 02-01-13
咦,買左Strike

3月全武裝仲駛唔駛買多次?
Gundam MK-2 03:54 PM 02-01-13
點解香港暈濕唔出宇宙型利奧
GN00508771 06:54 PM 02-01-13
咦,買左Strike

睇你想唔想完美
因為依家strike+劍炮裝 要玩P西有d勉強
最少巨劍同大炮一定要拎住冇得掛住
Sar8 07:29 PM 02-01-13
作者: GN00508771:
睇你想唔想完美
因為依家strike+劍炮裝 要玩P西有d勉強
最少巨劍同大炮一定要拎住冇得掛住
我冇買
知道佢三月又出

不過聽講舊P西要全武裝就要拆左A西裝兩把劍果個位先至完美裝到P西
GN00508771 07:32 PM 02-01-13
我冇買
知道佢三月又出

不過聽講舊P西要全武裝就要拆左A西裝兩把劍果個位先至完美裝到P西
竟然可以咁樣

不過依然少左火箭炮+四舊電
mario0606 07:33 PM 02-01-13
作者: DQGUNDAM:
F91再版得仲多
Nu同F91好似都係各2次
Sar8 08:15 PM 02-01-13
竟然可以咁樣

不過依然少左火箭炮+四舊電
其實果4舊電望落去有條尾咁都OK
希望佢隻strike有改返少少野
GN00508771 09:35 PM 02-01-13
其實果4舊電望落去有條尾咁都OK
希望佢隻strike有改返少少野
根據官方說法 strike本體係會改d野
赤兵尉SETH 10:26 PM 02-01-13
咦,買左Strike

唔會,唔覺得全武裝好睇
留錢買T1同OZ飛行兵好過

話說UC堆新規武裝唔屈人買多隻NT-D mode,而放響一角mode度出呢下真係佛心

小晶晶 11:47 PM 02-01-13
作者: 赤兵尉SETH:
唔會,唔覺得全武裝好睇

話說UC堆新規武裝唔屈人買多隻NT-D mode,而放響一角mode度出呢下真係佛心
No
you can't plug in the leg's missile part in the current destroy mode
GN00508771 11:56 PM 02-01-13
唔會,唔覺得全武裝好睇

一陣佢同你講呢隻FA既武裝唔可以裝係NTD上

之後出多隻真正既FAUC(即係綠色NTD+FA武裝)

你會有咩感想
ゆり 12:02 AM 02-02-13

你會有咩感想
唔洗呀

個盾都唔變得型

綠色點會唔出
Sar8 12:10 AM 02-02-13
唔會,唔覺得全武裝好睇

咁唔駛裝哂
剩係裝劍裝炮裝又得
赤兵尉SETH 12:20 AM 02-02-13

你會有咩感想
本來就對綠色NTD+FA武裝冇興趣,剩係想要一角mode
咁似乎得一角女妖武裝同開爪可以比NTD玩
>個盾都唔變得型
睇相似變得,不過感應框係灰色

依家感想係買一角mode屈住食貴武裝....

フルアーマーユニコーンガンダム(ユニコーンモード) 5,775
バンシィ・ノルン(ユニコーンモード) 3,990円

另外,之前好似話會再將現有幾隻NTD腿關節強化出多次?
GN00508771 12:29 AM 02-02-13
本來就對綠色NTD+FA武裝冇興趣,剩係想要一角mode
咁似乎得一角女妖武裝同開爪可以比NTD玩

依家感想買一角mode屈住食貴武裝....

フルアーマーユニコーンガンダム(ユニコーンモード) 5,775
バンシィ・ノルン(ユニコーンモード) 3,990円

另外,之前好似話會再將現有幾隻NTD腿關節強化出多次?
依家出既已經係強化版了
赤兵尉SETH 12:44 AM 02-02-13
依家出既已經係強化版了
係喎...冇留意個名
之前魂展2012整壇咁既野以為又再強化

GN00508771 01:15 AM 02-02-13
我成日覺得 佢戈陣專登分少少地方出來說明什麼係FULL ACTION

未來應該會幫D舊野重出FULL ACTION
赤兵尉SETH 02:06 AM 02-02-13
我成日覺得 佢戈陣專登分少少地方出來說明什麼係FULL ACTION

未來應該會幫D舊野重出FULL ACTION
比起可動性,造形監修緊要d
未改良前的Unicorn作畫崩壞咁真係搵鬼買...

不過想佢再出過隻∀,呢隻本身出得唔差,但同其他MS企埋一齊就出事

怪盜小G 12:27 PM 02-02-13
係F91大隻左姐
Sar8 01:08 PM 02-02-13
D size好似不嬲都唔岩...

mikemike 01:41 PM 02-02-13
ROBOT魂從來無標1:XXX
AnTeD 02:40 PM 02-02-13
ROBOT魂係最近唔知點解越做越大隻
原本同HCM PRO差唔多都係隻隻16cm高左右唔分比例
標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71  ... 最後

返回主題版面