Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
ShinDou 11:08 PM 06-03-16
原來5月改左3萬位之內先有10%莫古,我每日打5場就算得3至5萬位得5%莫古,要勤力D打鬥雞場先得了
jackiecyho 02:17 AM 06-04-16
兩券中左劍聖, 開心死
ShinDou 08:24 AM 06-04-16
點解你咁易抽既﹖我咁耐得5次虹晶,多數垃圾

今次堅係劍士PICKUP,中左6隻,公主就2隻,抽左11連+16張飛+每日半價

諗諗下我D莫古都係唔好用住,等FF9 EVENT PICKUP抽斯丹算
ShinDou 09:40 AM 06-04-16
鬥雞場第1次輸左

打 奶挺 + 2隻 EXDEATH + ACE + 千鶴

1開波我郁先,秒左ACE同千鶴

點知之後佢連郁2次,每次都用晒全體999招,奶挺2次 EXDEATH 1次,每次俾佢打4千,根本咩陣都死
jackiecyho 03:08 PM 06-04-16
作者: ShinDou:
點解你咁易抽既﹖我咁耐得5次虹晶,多數垃圾

今次堅係劍士PICKUP,中左6隻,公主就2隻,抽左11連+16張飛+每日半價

諗諗下我D莫古都係唔好用住,等FF9 EVENT PICKUP抽斯丹算

平時伏左好多少呻啫, 我今次都課左10000 yen 加抽晒之前d 券架, 係今次event 搵D 券返黎有回饋先咁開心
ShinDou 08:52 PM 06-04-16
鬥雞場玩石化睡眠仲正,穩陣好多,最勁始終係2刀流,不過我1隻都冇,連引換卷都冇
ShinDou 07:01 PM 06-05-16
有個超重課fd之前見佢掛近6百魔ace or 近6百攻奶挺

尋日見佢抽到雷神升爆都係4百幾攻

岩岩1睇佢而家923攻

裝左源氏小手,大劍save the queen,刀櫻吹雪,黑頭巾,brave suit,3個刀極意1個純真力

真係超誇張,相差太遠,唔知幾時會delete我

佢rank 101

無雙盜妻凸每hit 萬幾兩萬

性光爆裂破每hit 兩3萬

仲要2刀流,真係超屈
jackiecyho 09:36 PM 06-05-16
有個超重課fd之前見佢掛近6百魔ace or 近6百攻奶挺

尋日見佢抽到雷神升爆都係4百幾攻

岩岩1睇佢而家923攻

裝左源氏小手,大劍save the queen,刀櫻吹雪,黑頭巾,brave suit,3個刀極意1個純真力

真係超誇張,相差太遠,唔知幾時會delete我

佢rank 101

無雙盜妻凸每hit 萬幾兩萬

性光爆裂破每hit 兩3萬

仲要2刀流,真係超屈
刀女裝四個刀極,源氏小手, 櫻吹雪都過千攻
ShinDou 10:32 PM 06-05-16
作者: jackiecyho:
刀女裝四個刀極,源氏小手, 櫻吹雪都過千攻
你已經4個刀極意﹖
ShinDou 07:03 AM 06-06-16
LUNA多到食左廿隻拎左個4連打了

莫古換埋,而家有9.5隻,幾時先俾2刀流/刀極意我﹖又唔想用黎食兩手持

行番新主線執下石算
jackiecyho 09:41 AM 06-06-16
你已經4個刀極意﹖
7 個了, 不過我冇源氏小手
ShinDou 10:24 AM 06-06-16
咁快7個咁多?你係7隻刷神殿定每隻食廿隻?

諗諗下trust master最好都係源氏小手,另外仲可以4個兩手持or2刀流

不過gilgamesh上次allin左3次11連都唔中
jackiecyho 01:33 PM 06-06-16
咁快7個咁多?你係7隻刷神殿定每隻食廿隻?

諗諗下trust master最好都係源氏小手,另外仲可以4個兩手持or2刀流

不過gilgamesh上次allin左3次11連都唔中

主要刷土神殿, 基加米修我抽左50000 yen都冇啦
ShinDou 01:41 PM 06-06-16
5萬yen即係幾多次11連?

真係3日1隻刀極意咁快?
jackiecyho 02:09 PM 06-06-16
5萬yen即係幾多次11連?

真係3日1隻刀極意咁快?
15 個11 連, 如果3日自己完全唔玩就差不多由0 升到100, 不過有event 我就通常會用體力去打event 唔練住
ShinDou 02:17 PM 06-06-16
作者: jackiecyho:
15 個11 連, 如果3日自己完全唔玩就差不多由0 升到100, 不過有event 我就通常會用體力去打event 唔練住
15次11連都唔中,原來咁難抽,咁我唔中都正常

平時你抽d 2刀流人,刀極意要幾多先中?
jackiecyho 02:53 PM 06-06-16
15次11連都唔中,原來咁難抽,咁我唔中都正常

平時你抽d 2刀流人,刀極意要幾多先中?

通常係抽6星既副產品, 有特別去計
ShinDou 06:01 PM 06-06-16
挑戰之間而家d mission 1粒石都唔派,營運姑寒左好多喎,好心佢啦,d pool咁伏仲咁姑寒

主線咁快又衝完,刷下神殿先,3個兩手持2把大劍
jackiecyho 03:36 PM 06-08-16
到FF2 強化, 有皇帝抽
ShinDou 03:45 PM 06-08-16
未中過ff2主角,唔知勁唔勁,不過之前解6星隻隻都勁

瑪利亞之前多到就黎master

唔知果堆新抽角勁唔勁,睇定d先決定抽唔抽11連
jackiecyho 04:42 PM 06-08-16
未中過ff2主角,唔知勁唔勁,不過之前解6星隻隻都勁

瑪利亞之前多到就黎master

唔知果堆新抽角勁唔勁,睇定d先決定抽唔抽11連
ff2 主角響未nerf drain 劍時係一代霸王, 而家只係倉管
wang2009hk 05:27 PM 06-08-16
恭喜虹石新增一名地雷...瑪麗亞...
ShinDou 05:43 PM 06-08-16
吸劍削左我先開始打隻game,不過暗雲5星都好廢,係6星先勁,我諗ff2主角唔會太差,應該有高攻全體招

覺醒5星之前出既都ok勁,得隻5星騎廢
jackiecyho 01:48 PM 06-10-16
出左資料:

皇帝: https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/wiki/units/443

Firion: https://www.reddit.com/r/FFBraveExvius/wiki/units/140

皇帝唔吸引, Firion 主要係多左D 加stat 既武器極意同種族killer
ShinDou 01:55 PM 06-10-16
皇帝超勁喎,5TURN加100%魔,有W黑魔,應該係最大力法師,又有3TURN全體STOP,暫時好似冇怪有STOP耐性﹖

QUEEN加100%攻要用EXDEATH幫佢,皇帝自己出就得,仲有得吸自己友HP補MP,每TURN補10%MP

FF2主角就要有2刀流開2個極意加攻先勁,同GILGAMESH1樣,不過招廢D

隻5星LEONHEART都好神喎,兩下160%全體物理招,戰之才覺劍加30%攻20%防,TRUST MASTER又係相同效果

6星瑪利有連續魔,不過本身冇回復魔法,裝個中回俾佢應該都用得下

今次真係要ALLIN抽,不過我ALLIN都係得2次11連,希望是但中到隻
標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129  ... 最後

返回主題版面