Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンクエスト XI 過ぎ去りし時を求めて (Dragon Quest 11) | 已售
陸奧 貴志 10:33 PM 02-06-18
下集好大機會係3巨頭既最後一集(杉山年紀....)
aquarius 11:15 PM 02-06-18
作者: 陸奧 貴志:
下集好大機會係3巨頭既最後一集(杉山年紀....)
呢個都係DQ嘅隱憂之一
如果人設唔係鳥山明(或者已經唔係..?)
相信都唔會再係DQ
yuhon 05:45 PM 02-10-18
勇者靠血統去救世遮
唔怪得要出只勇者別太囂張
Kain 05:57 PM 02-10-18
作者: yuhon:
勇者靠血統去救世遮
唔怪得要出只勇者別太囂張
DQ不嬲都靠血統
但係好明顯同伴同勇者比會有同等或以上實力
由手機版發出
yuhon 06:10 PM 02-10-18
作者: Kain:
DQ不嬲都靠血統
但係好明顯同伴同勇者比會有同等或以上實力
由手機版發出
埋到堆起碼係大賢者,英雄後代
不過勇者之劍係得勇者掂得
排他性好強
yuhon 06:13 PM 02-10-18
記得4代皮薩羅後尾有得用
勁勇者好多好多
ccfa 10:16 PM 02-17-18
請問黃金城 boss 有乜策略打,打了好多次也過唔倒
Eddie Lau 06:07 AM 03-29-18
英文PS4及電腦steam版於2018年9月4日推出,會加入英語配音、困難模式、快速走動及第一身視點。
Switch版本應該不會在本年上市。
3DS版本不會在日本以外地方上市。

http://www.ign.com/articles/2018/03/...no-3ds-version
charcsc2000 11:37 AM 03-29-18
作者: Eddie Lau:
英文PS4及電腦steam版於2018年9月4日推出,會加入英語配音、困難模式、快速走動及第一身視點。
Switch版本應該不會在本年上市。
3DS版本不會在日本以外地方上市。

http://www.ign.com/articles/2018/03/...no-3ds-version
下...SWITCH版仲要等...個冷飯要等咁耐???
Leong 11:44 AM 03-29-18
作者: charcsc2000:
我覺得唔係純移植, 應該有加新嘢, 好似3DS隻DQ VIII咁, 如新可用角色, 敵人, 故事或地圖等等
Jockey 12:00 PM 03-29-18
Downgrade簡化出係switch應該好快就出到, 只係SE唔肯做同步
aquarius 04:50 PM 04-04-18
出得switch版應該會有齊PS4 3DS畫面喺一隻game先係賣點

Sent from my iPad using Gaforum
charcsc2000 05:29 PM 04-04-18
作者: aquarius:
出得switch版應該會有齊PS4 3DS畫面喺一隻game先係賣點

Sent from my iPad using Gaforum
ps4版和3ds版係兩隻game來喎....點樣做到一張卡搞掂???
charcsc2000 05:30 PM 04-04-18
作者: Jockey:
Downgrade簡化出係switch應該好快就出到, 只係SE唔肯做同步
都預左...唔明點解不是同步...就算不同步都沒理遲咁多...
怪不得switch版被人叫冷飯...
Jockey 05:42 PM 04-11-18

https://dragonquest.com/xi/en-us/

DRAGON QUEST® XI: Echoes of an Elusive Age™ follows the perilous journey of a hunted Hero who must uncover the mystery of his fate with the aid of a charismatic cast of supporting characters. They embark on a quest taking them across continents and over vast oceans as they learn of an ominous threat facing the world.
swatty 06:14 PM 04-11-18
多個妹妹同公主結局係SWITCH 就唔買唔得了
neo2046 09:05 PM 04-11-18
可能係SONY唔俾SWITCH版同步
^^波子^^ 09:22 PM 04-11-18
作者: neo2046:
可能係SONY唔俾SWITCH版同步
http://www.gamespot.com/articles/her.../1100-6458028/
charcsc2000 10:49 AM 04-12-18
點解ps4美版有語音....
日中版會不會有update???
Eddie Lau 12:29 PM 04-12-18
之前 DQ8 都是日版沒語音,歐美版就有。

IDGAF 01:11 PM 04-12-18
作者: Eddie Lau:
之前 DQ8 都是日版沒語音,歐美版就有。
我都係剛剛打到去聖地咋⋯

希望行貨中文版有機會跟美版追加返英文語音啦。

日版要維持返傳統吧?
但網上有一個講法係佢個劇本其實改過幾次,趕唔切進度所以唔配音,
但我覺得可信性比較低。
1515 03:58 PM 04-12-18
作者: LEGOCAPTOR:
但網上有一個講法係佢個劇本其實改過幾次,趕唔切進度所以唔配音,
但我覺得可信性比較低。
可信度較低卻成為事實
charcsc2000 05:14 PM 04-12-18
我都係剛剛打到去聖地咋⋯

希望行貨中文版有機會跟美版追加返英文語音啦。

日版要維持返傳統吧?
但我覺得可信性比較低。
傳聞switch係終極版, 會有日文語音喎...
IDGAF 12:50 PM 04-13-18
我覺得呢個講法就算由官方自己講出嚟都好牽強囉。

睇返日系的薩爾達傳說 曠野之息,就算係唔係成隻遊戲做全語音,
都會幫其中幾段主要劇情及回憶去做返配音,
之後更有更新追加多國語音同字幕,
巫師3:狂獵都有類似的安排。

傳聞switch係終極版, 會有日文語音喎...
如果NS版有英或日語配音,再加中文化就不得了,
可能部又被以前玩過任系DQ老玩家炒返高!
charcsc2000 01:12 PM 04-13-18
如果NS版有英或日語配音,再加中文化就不得了,
可能部又被以前玩過任系DQ老玩家炒返高!

ns版一定沒中文版...放心...
因為係sony自己搞的...
標籤:Dragon Quest XI, ドラゴンクエスト XI
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  ... 最後

返回主題版面