Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
Thaws 03:27 PM 04-03-14
我覺得係sb射角縮細左變轉身槍你先覺得慢左
由手機版發出
GUSTAV 03:57 PM 04-03-14
流石多佬科士
石原夏織 04:03 PM 04-03-14
横ab快左? 未用過
後ab尼
我横sb
多謝
Thaws 04:07 PM 04-03-14
比FB快左咋,唔好妄想番去EX到.....
後ab無變過, 另外叉a明顯係耐左 (3.5秒?)

整體TG3肯定係上調左
由手機版發出
石原夏織 05:08 PM 04-03-14
咁距離尼?
前格都好似慢左?
叉a我唔常用 無留意
但我mb好似試到 後ab入到n/横
咁依家sb連槍咪要睇距離用前/後sb?
Thaws 05:44 PM 04-03-14
有ノイン用ノイン駁無ノイン推方向拍特格變bd駁

sb槍本身有修正(3槍得百六, 香港180左右掛?), 而且好燒行boost
淨係追人(前)/散水(後)用已經好夠用
由手機版發出
Thaws 05:56 PM 04-03-14
仲有用TG3盡量唔好諗入格, 回報唔大
快快手槍→BD格→微Delay→前格/後SUB散水已經拎2舊走人
由手機版發出
石原夏織 08:28 PM 04-03-14
槍 bd格 前 我真係無咩位比我出
Thx大大同埋大大用多三會唔會用唔到其他機?
Fb試下先
Thaws 08:43 PM 04-03-14
揀D完全唔同style o既機就唔會有問題
石原夏織 08:49 PM 04-03-14
了解…
真係一用同系列就
香港應該無咩多三player
武藤遊戲 04:57 PM 04-04-14
機動戦士ガンダム EXVS.MB ガンダムサバーニャ ※転載禁止 .
https://www.youtube.com/watch?v=Fi6ixbPd0TY
zzzdx 05:07 PM 04-04-14
作者: 武藤遊戲:
機動戦士ガンダム EXVS.MB ガンダムサバーニャ ※転載禁止 .
https://www.youtube.com/watch?v=Fi6ixbPd0TY
好似好惡咁,不過回彈應該唔會好快?
mihimaru GT 11:43 PM 04-04-14
其實玩vs conquest 是不是要edit機才可以打??
唔EDIT一定好易死???但我看到EDIT機要超多GP....
星仔~* 12:12 AM 04-05-14
其實EDIT完 係比人打先明顥
一般0改 同PARTNER識拉既話 其實唔難
u864999 12:49 AM 04-05-14
今晚係新之好歡樂
玩左場雙忍者,仲好彩咁嬴左4win
有場對面仲好配合咁玩左場4隻忍者
呆王 01:43 AM 04-05-14
作者: u864999:
今晚係新之好歡樂
玩左場雙忍者,仲好彩咁嬴左4win
有場對面仲好配合咁玩左場4隻忍者
其中一件忍者/

難得見有人雙忍者我都好開心
u864999 02:05 AM 04-05-14
作者: 呆王:
其中一件忍者/

難得見有人雙忍者我都好開心
原來係版友黎
btw 忍者真係好少人用
忍者 03:04 AM 04-05-14
作者: u864999:
原來係版友黎
btw 忍者真係好少人用
我唔知你係邊隻啦,有隻都用得唔錯
呢度都有版友打FB用忍者而且都好勁

P.S.我唔識用忍者

今日下晝到夜晚都係新之
我覺得佢應該將其中一台team free轉做shuffle
因為新之多街客
team free一邊坐左兩個識O既,另一邊唔係冇人就係有人但冇PARTNER冇得落(起碼我成個下晝就係咁)
兩個唔識O既夾硬坐低又係輸多贏少
SHUFFLE就冇交嗌
岩晒D一條友落黎打又想挑機O既人

夜晚十點半我輸左俾某某人之後已經冇人再落(最少我走之前都係冇人落)
隔離係唔知點解D人見到KAM大隻W0勁到咁O既地步重個個爭住落
就算不論輸贏....其實打黎打去都係不出O個十幾條友
但係明明就N咁多人企左係O個度

同埋宜家入面煙味問題真係勁左好多
頭先出返黎個身好似當年去完超群咁
u864999 03:45 AM 04-05-14
我哽係無咁勁果隻忍者...
我FD隻忍者勁我好多,
同埋玩落mb隻忍者硬係怪怪地,入力唔係咁順
自已係屋企明明都係用街機制

目前仲練緊1500修羅隊..
暫時係新之應該得我會用佢

仲有入面D煙味真係好勁,最慘我仲係鼻敏感重症,
真係好辛苦..
神風@AMD 05:39 AM 04-05-14
我覺得,MB 入力時間唔同 FB,CANCEL接技同入力間隔都係,仲有出手速度
一般MS可能唔覺,某幾部我覺得明顯D
怪盜小G 05:58 AM 04-05-14
所以用FB速度AAA有時會變AA
神風@AMD 06:36 AM 04-05-14
作者: 怪盜小G:
所以用FB速度AAA有時會變AA
除左忍者,d判定時間我覺得用紅渣同exs都會喊出黎
mario0606 09:32 AM 04-05-14
我覺得可能係制既問題
由手機版發出
神風@AMD 02:12 PM 04-05-14
作者: mario0606:
我覺得可能係制既問題
由手機版發出
玩過幾間都係咁
廢人 12:53 AM 04-06-14
阿呆,神風你地今日咁早走既
定係係第2個場打完黎?
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54  ... 最後

返回主題版面