Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-21-08, 05:21 PM   #1
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
2008買咩聖誕禮物

仲有1個月多d,就到聖誕。為左促進經濟繁榮,令人人有工開,大家決定左今年買咩俾 情人/朋友/家人做聖誕禮物?分享下,大家互攞靈感?

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 05:43 PM   #2
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
織頸巾~~~ 聖誕不嬲都唔駛諗~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 05:52 PM   #3
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 基路亞 查看文章
織頸巾~~~ 聖誕不嬲都唔駛諗~
我情人節已經做左

不過我完全冇諗頭,真係幾大鑊/_\
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 05:54 PM   #4
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
毒物NDSI
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 04:32 PM   #5
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我情人節已經做左

不過我完全冇諗頭,真係幾大鑊/_\
咁倒返轉~ 聖誕節整朱古力~~~

整到的買個hot pot 返屋企玩朱古力邊爐~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 06:19 PM   #6
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
無諗過... 我聖誕考試 根本無得一齊過

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 07:27 PM   #7
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
我都煩惱緊...
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 09:08 PM   #8
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
死 完全唔記得左禮物呢回事

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 10:53 PM   #9
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
死 完全唔記得左禮物呢回事
我都無想過要送乜
一齊過便行了

此篇文章於 11-21-08 10:55 PM 被 管家婆 編輯。
管家婆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-08, 10:49 PM   #10
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
\ 我都想黎囉靈感........
潤水膏得唔得架?我覺得都幾需要

舊 11-21-08, 11:08 PM   #11
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
冇需要

舊 11-22-08, 01:04 AM   #12
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
我同fd都煩緊呢個問題

我地諗住自製吊飾做聖誕禮物

不過仲未搵到咩門路整

舊 11-22-08, 01:49 AM   #13
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
我同fd都煩緊呢個問題

我地諗住自製吊飾做聖誕禮物

不過仲未搵到咩門路整
深水步幫到你,認真

舊 11-22-08, 01:43 AM   #14
Diana

今年大家都甘窮,都唔知買什麼... ...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 01:47 AM   #15
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
係呢個時候最經濟又lum 既就係同愛人/家人講一句我愛你
我既愛就係最好既禮物

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 10:46 AM   #16
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: singsingjai 查看文章
我既愛就係最好既禮物
跟對方說一句 : 我好掛住你

舊 11-24-08, 02:24 AM   #17
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: loser 查看文章
跟對方說一句 : 我好掛住你
慳皮

舊 11-24-08, 10:39 AM   #18
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
古古力 <--超行

驚喜,自已諗下囉

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 01:28 PM   #19
Ryokoryoko
師奶陳

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
古古力 <--超行

驚喜,自已諗下囉
銅鑼灣新開左間“Awfully Chocolate”,專賣朱古力蛋糕,但係得3只味,同兩個size (無切餅)。我食過Chocolate, 同Chocolate Banana,兩個味都唔錯。我個friend話,cheery味無咁好。俾你參考下。

My Apps
舊 11-24-08, 12:49 PM   #20
Kami
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
引用:
作者: singsingjai 查看文章
我既愛就係最好既禮物
人地一定記住一世

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 01:23 PM   #21
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
旅行...

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 01:09 AM   #22
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK

買左人地都唔會收

舊 11-24-08, 02:17 AM   #23
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
頸巾

舊 11-24-08, 02:17 AM   #24
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
= ='' 我下個月都窮到買唔起禮品..
但..我聖誕想收到個2門雪櫃 或者大衣櫃

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 01:22 PM   #25
Ryokoryoko
師奶陳

大家都有情飲水飽

我諗緊如果同kui講“我買左聖誕禮物俾你,你估下係咩?”,kui答既第一樣嘢,就應該係kui最想要既嘢。不過,呢招對有太多嘢想要,或無慾無求既人無效。

Still thinking……

My Apps

論壇跳轉

現在的時間是 01:45 AM

手機版 | APP版