Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>「GUNDAM VERSUS」 | 発売中
安安 03:29 PM 09-13-16
http://g-versus.ggame.jp/
最新作「GUNDAM VERSUS」をPS4®向けに開発中

https://www.youtube.com/watch?v=X5QaPe6YDFo ティザーPV(シリーズ15周年記念Ver.)

阿星~ 03:36 PM 09-13-16
條片2分4秒, 但只係由1分07秒至1分25秒叫做貼題,咁即係點呀...............
zero22 03:42 PM 09-13-16
通常都係咁 介紹返 咁多以黎既作品
同埋開發中 有D片睇下都算好
holsety 03:53 PM 09-13-16
又話唔出家機ge
wing 03:51 PM 09-13-16
終於等到~~
Hunter 03:53 PM 09-13-16
仲幻想TGS 2016公布MAXI BOOST, 無希望啦
整隻好似PSV FORCE俾大家(hea)玩?
wing 03:55 PM 09-13-16
作者: Hunter:
仲幻想TGS 2016公布MAXI BOOST, 無希望啦
整隻好似PSV FORCE俾大家(hea)玩?
唔理喇, 話得15週年新作, 就算只係舊作集大成, 我都收貨. 最緊厘快D出.

15週年....唔通真係2016年內?
jeffyen83 04:06 PM 09-13-16
唔識玩vs既我,絕對會為巴巴托斯而入
T.K. 03:54 PM 09-13-16
唔出街機既家用版
阿星~ 04:10 PM 09-13-16
作者: T.K.:
唔出街機既家用版
一陣如果又出隻類似FORCE咁o既閹割野又大爆死就好笑 (希望唔會啦.......)
強化人間ですの~★ 04:16 PM 09-13-16
冇前前凳同GN煙灰缸
GP03D 04:26 PM 09-13-16
希望慢番少少....SEED D已經係我呢D老人家既極限,新個D EXTREME系列真係 CANCEL到我手指"Y曲"都控制唔掂....
會唔會有埋G之復國同MSV 個D呢?
hell & heaven 05:02 PM 09-13-16
又黎掛VS名出垃圾FORCE 2...
BAMDIE打手召喚~
大覺屋師真 05:09 PM 09-13-16
如果好似force咁無誠意就算喇
希望只係笨大比自己一個好嘅下台階, 改個名當依隻唔係街機移植,實質內容一樣, 重點要有網上對戰
如果係咁為左佢買ps4又點話
holsety 05:09 PM 09-13-16
翻出隻元祖gvg 聯邦對自護dx HD/remaster/remake/4k etc 俾人玩住先都得掛orz
我都係鍾意玩慢動作,我唔係new type
teealpha 05:18 PM 09-13-16
作者: holsety:
返出隻元祖gvg 聯邦對自護dx HD/remaster/remake/4k etc 俾人玩住先都得掛orz
舊根佢翻出落PS4仲要可以連線對戰的話我一定會買先
可惜呢個願望似乎唔會實現(因為果時係CAPCOM?)

隻新作我都係強烈覺得只會係FORCE 2
wing 06:06 PM 09-13-16
作者: teealpha:
舊根佢翻出落PS4仲要可以連線對戰的話我一定會買先
可惜呢個願望似乎唔會實現(因為果時係CAPCOM?)

隻新作我都係強烈覺得只會係FORCE 2
冇關係, 版權一路在bandai自己手上, capcom只係代工
tao 05:29 PM 09-13-16
作者: holsety:
返出隻元祖gvg 聯邦對自護dx HD/remaster/remake/4k etc 俾人玩住先都得掛orz
希望是舊作remaster+網戰功能搭載
(冇期望就唔會失望
ngcry 05:15 PM 09-13-16
終於肯出PS4版本, 等左幾年了
pet3 05:15 PM 09-13-16
可以當過關遊戲玩我先買
Amuro0093 05:29 PM 09-13-16
正可以CronusMAX PLUS/Titan macro 出招.
ゆり 05:31 PM 09-13-16
佢出force2既話第2個馬場都會唔掂
神龍 05:52 PM 09-13-16
作者: ゆり:
佢出force2既話第2個馬場都會唔掂
無問題丫
force 1賣得好好
DevilElvis 05:53 PM 09-13-16
Fantasy
teealpha 06:20 PM 09-13-16
作者: 神龍:
無問題丫