Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-06-03, 06:04 PM   #1
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
「陰陽路」

係唔係出到19集
第1集係最好睇 (有蔡少芬)
後尾果d真係 死......果套什麼"回到武俠時代"...簡直..............................

舊 11-06-03, 06:08 PM   #2
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
你講真定假呀19集.

收手把啦.拍到爛啦

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-03, 06:15 PM   #3
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
好收得嫁咩?
係咁拍

舊 11-06-03, 06:22 PM   #4
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by Bigwater :
好收得嫁咩?
係咁拍
戲院一定唔收得~~
呢 d 戲拍出黎根本就係為左賣比影片商做 vcd 同賣埠
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-03, 06:30 PM   #5
咭咭王子(一V一)p

陰陽路19 之 我對眼見倒野
又係有羅籣姐

舊 11-06-03, 06:31 PM   #6
Zaku
The One

引用:
Originally posted by card_captor :
又係有羅籣姐
羅蘭姐穩膽黎嘛~~
點可以冇佢
舊 11-06-03, 07:32 PM   #7
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
第一集戲院果度搞笑

吳大雄扮華DEE
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-03, 08:19 PM   #8
爽神

註冊日期: Jun 2002
19集........出得咁鬼快既....
中間d集數勁多冇睇過...

舊 11-06-03, 08:21 PM   #9
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
ONLY睇左頭幾集,愈拍愈差

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-03, 08:55 PM   #10
咭咭王子(一V一)p

我想睇麥家琪果集
不過唔知由第幾集開始係搵咩"中大電影發行有限公司"做…愈來愈不知所謂…

舊 11-06-03, 08:55 PM   #11
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
Originally posted by card_captor :
又係有羅籣姐
跟本集集陰陽路都有羅籣,分別只在於出鏡多與少

舊 11-06-03, 11:11 PM   #12
冬winter
Junior Member

註冊日期: Nov 2003
個人覺得愈黎愈唔好睇呀
冬winter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-03, 11:41 PM   #13
細己沒天使
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
爛片之王

舊 11-06-03, 11:50 PM   #14
Haken Kreuz
Insane Gamer

極無聊
但係我屋企人鐘意睇

作為免費消遣亦不壞
我差唔多睇哂

武俠時代果集真係啤啤聲
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-03, 12:49 AM   #15
ULTRASEVEN
Insane Gamer


引用:
Originally posted by Zaku :

羅蘭姐穩膽黎嘛~~
點可以冇佢
咁雷宇揚係咪男方代表?
ULTRASEVEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-03, 12:55 AM   #16
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :
咁雷宇揚係咪男方代表?
我真係好喜歡睇佢o家

引用:
Originally posted by Sell my Soul :
極無聊
但係我屋企人鐘意睇

作為免費消遣亦不壞
我差唔多睇哂

武俠時代果集真係啤啤聲
我睇完之後都覺得浪費o左我時間,第1次覺得睇港片會浪費我時間!
我個妹睇到開場十幾min就sleep o左

舊 11-07-03, 12:57 AM   #17
咭咭王子(一V一)p

陰陽路19 - 我對眼見到野

故事内容:

畢仁陪阿柯往小梅沙旅遊,享受陽光海灘。阿柯無意中拾獲鑲有鑽石的太陽眼鏡,就此招惹邪靈纏身。畢仁馬上把太陽眼鏡丟棄,與阿柯回港。回港後,阿柯發現眼鏡仍在旅行袋,以為畢仁大意沒有丟掉,兩口子為此吵架。阿柯入睡後,戴上眼鏡、穿上泳衣在大廳游泳,醒來時告訴龍娣在夢中目睹少女在沙灘被殺。阿柯把眼鏡帶回海中,不幸遇溺,迷糊間看到兇案過程.........

.......................

舊 11-07-03, 01:03 AM   #18
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

乜出到19喇?
勁呀...

舊 11-07-03, 01:32 AM   #19
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
最"可怕"的系列作........唔知有冇人儲齊?

舊 11-07-03, 10:43 AM   #20
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :
咁雷宇揚係咪男方代表?
唔係

引用:
Originally posted by kofire :
最"可怕"的系列作........唔知有冇人儲齊?
我有哂

舊 11-07-03, 10:48 AM   #21
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 龍格堡 :
我有哂
你果然係忠實fans
我都係斷斷續續咁睇吓,仲係唔係買VCD ( ),所以中間有啲咩"陰陽路[幾多] 之 XXXXX"我都唔知叫咩名

麥家琪果集索唔索
正的話我買VCD

舊 11-07-03, 10:52 AM   #22
Zaku
The One

引用:
Originally posted by 龍格堡 :

唔係

我有哂
唔係雷宇楊.... 唔通古天樂

竟然有晒 19 集!!!
神呀!!!
舊 11-07-03, 10:56 AM   #23
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by Zaku :

唔係雷宇楊.... 唔通古天樂

竟然有晒 19 集!!!
神呀!!!
我都覺得佢係神人
之前幾集係唔係都有張柏芝個細佬?

舊 11-07-03, 11:00 AM   #24
Zaku
The One

引用:
我都覺得佢係神人
張豪龍??
印象中好似係有份演過
舊 11-07-03, 11:15 AM   #25
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
我都覺得佢係神人
張柏芝細佬叫張毫龍
陰陽路近幾集d演員已基本上定哂,因為都係講畢氐一家人
基本演員:羅蘭,陳穎妍,張毫龍,唐家輝,九紋龍,鬼塚

仲有,我不是神人

論壇跳轉

現在的時間是 11:16 AM

手機版 | APP版