Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 11-15-06, 10:23 PM   #1
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
Adlib 最新Polka Zip up 訂購優惠~ENDED!! Thx 大家!

上次因為個人理由令Stussy Group Order 無法進行~
真係好對唔住大家!
所以今次加推番這個小小的優惠出來....看看有冇版友有用吧

Adlib Polka Zip up~
其實可能有不少版友已經有這VIP~
Anyway, 小弟今次share張VIP discount 出來!
供大家可以VIP price 入購上面新出件dot dot Zip up~

我會約實一日去買....你可以到時一齊黎, 或者send $ 去我bank account~
我幫你買後寄給你, 當然shipping 另計吧~

是次活動我只安排上面件zip up order only~
除非你可以到時一齊黎, 否則other adlib 既items 我不會幫手訂!

最後,活動亦需有超過5人會購買才進行的~ 如有不當, 敬請原諒!

版主上!

www.hkprokicker.com

此篇文章於 11-15-06 10:25 PM 被 HuGo_達之礦工 編輯。
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-06, 10:31 PM   #2
alexc
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: HuGo_達之礦工
上次因為個人理由令Stussy Group Order 無法進行~
真係好對唔住大家!
所以今次加推番這個小小的優惠出來....看看有冇版友有用-skip-

版主上!
版主有無黑色 zip up 幅圖睇睇
之前去潮流特區佢話無黑色
alexc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-06, 10:33 PM   #3
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: alexc
版主有無黑色 zip up 幅圖睇睇
之前去潮流特區佢話無黑色
無圖ar...我估黑色未到貨掛

舊 11-15-06, 10:55 PM   #4
景*
Crazy Gamer
..........

註冊日期: Sep 2005
如果有黑色既話,我有啲興趣呀....

舊 11-15-06, 11:02 PM   #5
FOKKIT
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
價錢都OK wo

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-06, 11:06 PM   #6
寂靜山丘
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code5155 3643 7013
XBox Live GamertagSilent Hill X
黑同紫色都有興趣呢...

舊 11-15-06, 11:23 PM   #7
牛牛牛牛牛
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
幾時行動呀??
我要睇睇o岩唔o岩時間一齊去買呀!!!
我要黑色呀!!!!
牛牛牛牛牛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 12:03 AM   #8
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

我預定下星期行動!
我打個電話問下有冇黑色吧

舊 11-16-06, 12:28 AM   #9
lonervor

註冊日期: Mar 2006
我去到...
我要灰色@@
lonervor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 12:53 AM   #10
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
我有興趣...
黑色或紫色都ok~
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 01:20 AM   #11
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

暫定next wednesday 6pm

舊 11-16-06, 01:30 AM   #12
FOKKIT
Banned

M Size大約幾大件?
thx

Dexter
舊 11-16-06, 01:46 AM   #13
~零~
Insane Gamer
鑽石級潛水員

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDRaM0810
個look都幾好~有興趣

後悔只會令自己更軟弱
~零~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 04:12 AM   #14
realpeople
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
我都去!!~~~~預埋我~~^^

舊 11-16-06, 08:39 AM   #15
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

confirm next wednesday 6pm
TST or MK Adlib 是但一間~
邊個去既留 message !

舊 11-16-06, 08:54 AM   #16
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: FOKKIT
thx
x2
我都想知

舊 11-16-06, 08:58 AM   #17
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
睇圖幾正咁,搵日自己親身睇下先
預埋我去買~
不過應該會撞得幾利害

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 11:52 AM   #18
牛牛牛牛牛

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: HuGo_達之礦工
我預定下星期行動!
我打個電話問下有冇黑色吧
我下星期要去北京出差呀......
我入錢去你account.....你幫我買o左先啦....ok??
我應該著L碼.....因為我BAPE都係穿L碼.....
有冇e-mail或其它方法聯絡你呀......
牛牛牛牛牛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 09:22 PM   #19
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

我已問了有Black!

舊 11-16-06, 09:22 PM   #20
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: 牛牛牛牛牛
我下星期要去北京出差呀......
我入錢去你account.....你幫我買o左先啦....ok??
我應該著L碼.....因為我BAPE都係穿L碼.....
有冇e-mail或其它方法聯絡你呀......
你PM me la~

舊 11-16-06, 09:27 PM   #21
景*
Crazy Gamer
..........

註冊日期: Sep 2005
我想要Black,不過可否買左寄俾我

因為個日唔得閒

舊 11-16-06, 09:28 PM   #22
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: 景*
我想要Black,不過可否買左寄俾我

因為個日唔得閒
PM me 傾吧~

舊 11-16-06, 10:03 PM   #23
FOKKIT
Banned

引用:
thx
push

Dexter
舊 11-16-06, 10:05 PM   #24
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
thx
this one really need 你地去看下先知了

舊 11-16-06, 11:54 PM   #25
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

如果要我買後寄給你! 暫定收$40 掛號

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
zip改成rar msz006 手機資訊/電腦軟硬討論 7 01-19-04 02:50 PM

現在的時間是 06:09 AM

手機版 | APP版