Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-15-04, 12:54 AM   #1
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
1 GB SD card問題?

係咪所有相機都support到o架?
會唔會有o的機用唔到呀?

奸仔:「
煉獄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-04, 03:48 PM   #2
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 煉獄
係咪所有相機都support到o架?
會唔會有o的機用唔到呀?
基本上不大過2GB的不會有大問題(FAT16的上限)
保險起見, 打電話問原廠CS最好

Rice

舊 12-15-04, 05:50 PM   #3
sigma
God of Gamer
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
有D機唔support SD card既咪用唔到~
好似Sony D機用佢既貴貴MS,Canon又有d機只support CF,Olympus既又會用xD

網上女性權益守護神

此篇文章於 12-15-04 05:52 PM 被 sigma 編輯。
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 12:56 AM   #4
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

引用:
作者: riceking

Rice
thx,我打去問o下丫.

舊 12-16-04, 12:58 AM   #5
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

引用:
作者: Bleach@sigma
有D機唔support SD card既咪用唔到~
好似Sony D機用佢既貴貴MS,Canon又有d機只support CF,Olympus既又會用xD
係喎,support ms, cf, xd既機咪用唔到囉.
真係唔該喎.

舊 12-16-04, 11:48 PM   #6
Minga
Je T'aime

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 煉獄
係喎,support ms, cf, xd既機咪用唔到囉.
真係唔該喎.
你原本係咪想用-> <-尼個表情架 a

舊 12-17-04, 09:24 PM   #7
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Minga
我都知.........

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-04, 01:23 AM   #8
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

引用:
作者: Minga
唔係呀,我用 ,係指佢咁好o野,咁都諗到咋.

舊 12-22-04, 01:07 AM   #9
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

引用:
作者: riceking

Rice
打o左電話問,佢答我官方答案.
即係佢答,唔知喎,官方個資料係512mb,不過可能1gb都得.
即係乜,即係冇答過囉.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
《 RagnarokOnline討論區》第二十八話 當死城不停暴走時 SherMan PC電腦遊戲討論版 1010 12-16-04 03:48 PM
[轉貼自巴哈]名偵探柯南的死者名單 小17 日本動漫畫討論版 14 08-19-04 12:27 AM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
SOUL CALIBUR2 攻略交流區 neo2046 攻略及心得交流區 577 10-28-03 12:31 AM

現在的時間是 06:01 AM

手機版 | APP版