Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>尋晚玩玩下GC突然hang?, 跟手出?髐j段英文...
wai 10:45 AM 11-17-05
類似話部機有問題, 要你熄?鼳\然後睇睇用戶手冊或聯絡dealer......
請問係唔係部機就快打柴既先兆? thx!
square-enix 10:57 AM 11-17-05
作者: wai:
類似話部機有問題, 要你熄?鼳\然後睇睇用戶手冊或聯絡dealer......
請問係唔係部機就快打柴既先兆? thx!
係咪玩bio時??
taichu2 11:00 AM 11-17-05
咁恐怖...

咁依家玩唔玩到?!
wai 11:10 AM 11-17-05
作者: square-enix:
係咪玩bio時??
咦!? 你點知架? 偷睇我打機???
wai 11:11 AM 11-17-05
作者: taichu2:
咁恐怖...

咁依家玩唔玩到?!
勉強都OK既......不過有陣時開門既時候有機會load到hang......
square-enix 11:22 AM 11-17-05
因為我玩bio1/0/4都試過, 由其是轉了disk 2時, "噠"一聲就去在個叫我熄機畫面.............不過玩第2d game未試過.
square-enix 11:25 AM 11-17-05
勉強都OK既......不過有陣時開門既時候有機會load到hang......
情況一樣, 玩玩下時開門好似讀唔到碟咁, 有時"噠"一聲無事, 一時就玩完 ~.~
GP03D 11:40 AM 11-17-05
i've never had any problem wor...
i finished BH 0/1/2/4
TOOT 12:28 PM 11-17-05
作者: square-enix:
因為我玩bio1/0/4都試過, 由其是轉了disk 2時, "噠"一聲就去在個叫我熄機畫面.............不過玩第2d game未試過.
我都試過
Ginkan 12:36 PM 11-17-05
我都無問題wor
wongja0708 12:49 PM 11-17-05
我未試過, 可能因為美版機玩美版碟...
我用freeloader 玩VJ , FFCC 等日版GAME 都無乜問題
KIM 03:43 PM 11-17-05
我玩bio 4時, 都曾經試過~~~
大約玩15次, hang一次!
八仙果 01:48 AM 11-18-05
我玩 Bio 0 時試過一次。
武-到 01:57 AM 11-18-05
咁有趣, 我玩bio4 (美版)及bio remake(日) 都未試過。
[KIT] 01:57 AM 11-18-05
我買二手機.. 我仲以為得我係咁添

我既經驗係:
有時突然間load 耐左
就最好開一開蓋比佢load多次

由得佢load唔到就會彈個黑畫面叫你熄機
武-到 02:01 AM 11-18-05
作者: [KIT]:
我買二手機.. 我仲以為得我係咁添

我既經驗係:
有時突然間load 耐左
就最好開一開蓋比佢load多次

由得佢load唔到就會彈個黑畫面叫你熄機
load得太耐唔理會傷頭的, ps2都建議出現黑畫面load都到要盡快熄機。

好似都未有高手解答樓主的問題。
八仙果 02:06 AM 11-18-05
我的主機改過玩美版,
可能因此而有問題罷?!
wai 02:32 AM 11-18-05
作者: 武-到:
load得太耐唔理會傷頭的, ps2都建議出現黑畫面load都到要盡快熄機。

好似都未有高手解答樓主的問題。
其實小問題, 頭先玩?鬫角T粒鐘都無事!
7GHK 04:04 AM 11-18-05
http://modthatcube.pxn-os.com/content/pot.htm
都係時候較一較喇.
nick 08:36 AM 11-18-05
玩mp2試過,按L+R+B就冇事
wai 09:45 AM 11-18-05
作者: 7GHK:
http://modthatcube.pxn-os.com/content/pot.htm
都係時候較一較喇.
唔該晒你D資料!!!
啤梨王子 10:09 AM 11-18-05
原來會有d咁既事架??
我打bh remake/0/4都冇事喎
KTN 11:55 AM 11-18-05
美版mp1,2
日版,隻陽光瑪利奧

試過ERROR...美版MP1,2最多...
hkyc 12:42 PM 11-18-05
我玩bio remake 美版 一睇得map多就會無啦啦error架啦~

返回主題版面