Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

查看投票結果: AC米蘭 對 巴塞隆拿
AC米蘭 Win 22 36.07%
巴塞隆拿 Win 25 40.98%
打和 14 22.95%
投票者: 61. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 10-18-04, 03:18 PM   #1
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
AC米蘭 對 巴塞隆拿

10月21 日(星期四)
歐聯 02:45 AC米蘭巴塞隆拿 亞視本港台

舊 10-18-04, 03:22 PM   #2
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
比較鐘意巴塞~
雖則作客..... 等我第一個投佢先~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 03:27 PM   #3
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: Zaku
比較鐘意巴塞~
雖則作客..... 等我第一個投佢先~
有冇諗過呢場可能係本屆歐聯最強戲碼,如果其他強隊唔生性的話

此篇文章於 10-18-04 08:17 PM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 03:28 PM   #4
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
直播定轉播?

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 03:28 PM   #5
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: 不死game神
直播定轉播?
亞視本港台直播

舊 10-18-04, 03:29 PM   #6
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

註冊日期: Aug 2003
和味濃~~
garuda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 03:33 PM   #7
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 龍寶寶
有冇諗過呢場係本屆歐聯最強戲碼,如果其他強隊唔生性的話
相信都係~
但如果講好睇... 我會揀阿記 vs 巴塞....... 假如阿記能夠打得番英超水準的話
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 03:35 PM   #8
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
我係巴塞fans, 所以投咗巴塞, 但要作客, 而且傷兵又多, 情況唔係咁樂觀
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 03:36 PM   #9
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
AC會嬴的\

最好舒夫,大恩同細哨每人兩球

舊 10-18-04, 03:40 PM   #10
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: Zaku
相信都係~
但如果講好睇... 我會揀阿記 vs 巴塞....... 假如阿記能夠打得番英超水準的話
我都希望可以睇到阿記 vs 巴塞
神呀~你要實現球迷們的夢想,比我地睇到阿記 vs 巴塞

舊 10-18-04, 04:02 PM   #11
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
AC主場+生棻十字軍多
應該和波

舊 10-18-04, 04:04 PM   #12
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 龍寶寶
我都希望可以睇到阿記 vs 巴塞
神呀~你要實現球迷們的夢想,比我地睇到阿記 vs 巴塞
我唔要
我要阿記分組賽出局,然後ban龍寶寶一星期作為慶祝

舊 10-18-04, 06:07 PM   #13
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
巴塞同ac都喜~~和波最好

舊 10-18-04, 06:22 PM   #14
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
巴賽後備兵源唔多
而且到時又唔知古利出唔出到
覺得三線實力比較平均既ac會坐和望贏
我係baca fans都係咁話

舊 10-18-04, 06:25 PM   #15
蒲公英
God of Gamer
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
巴塞雖強~但呢幾場明顯睇到傷疲盡起~AC近況亦唔見得好好
之前兩場同ac一樣經已有6分係手~攜手出線機會好大
駛乜同你攻~一人一分好過啦
和波!!

舊 10-18-04, 06:27 PM   #16
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
我係支持a米,係估波度我估和,家下想a米嬴埋

阿記鬥巴塞,最好係十六強來個了斷

舊 10-18-04, 06:45 PM   #17
奧汀
Senior Gamer

始終都覺得呢場係和波
奧汀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 07:11 PM   #18
cccc
Crazy Gamer

XBox Live Gamertagsteplcy
引用:
作者: 奧汀
始終都覺得呢場係和波
我都係咁話..........

點睇呢場都係一場好波~~~~~

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!

此篇文章於 10-18-04 07:20 PM 被 cccc 編輯。
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 07:18 PM   #19
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
支持A米~~\/
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 10:39 PM   #20
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: SamTse
支持A米~~\/
有顛佬唔贏就奇

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 11:20 PM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
半斤百兩...和~~~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 11:24 PM   #22
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Gundam MK-2
AC主場+生棻十字軍多
應該和波
AC...後防積弱...
巴塞...傷兵多...
打個~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 11:26 PM   #23
tonyyeung
Game Master

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDNightghostTony
2隊都鍾意, 打和算啦
tonyyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 11:36 PM   #24
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
AC米蘭 Win

AC米蘭面對的將是與巴塞隆拿之戰了,安察洛堤說道:“實際上,我們本賽季4場作客比賽取得了全勝的結果,而在主場,我們做的確沒有那麼好,不過在接下來的比賽中,我們要爭取在主場打兩場漂亮仗,巴塞隆拿將在那天來到聖西路,下週末與國際米蘭的比賽也是在這裏進行,此後我們還將面對很多的硬仗,想得太多沒有好處,現在我們的腦子裏應該只有巴塞隆拿。”
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 11:37 PM   #25
偉樂
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
我想知兩隊各有咩傷兵?
偉樂 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
團 圓 飯恐懼症---幫手唸下計 小吉吉 ~清談館~ 20 09-25-04 04:56 PM
今期壹週~~大班自爆與李嘉誠關係 森爺 ~清談館~ 9 09-19-04 12:55 PM
轉載: 一 個 國 家 的 輝 煌 成 就 , 竟 然 是 另 一 方 辛 酸 的 血 靈格斯 學術文化綜合研討區 10 05-24-04 12:45 PM
皇家馬德里 對 巴塞隆拿 龍寶寶 體育版 73 04-28-04 07:57 AM
開 倉 減 價 湧 埋 身 由 頭 到 腳 $270 搞 掂 凍檸茶 體育版 2 06-20-03 12:31 AM

現在的時間是 07:15 AM

手機版 | APP版