Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
<<繼續談情>>>100 days
ZlWS 01:32 AM 04-16-12

無論覺得甜定酸的你
在初初的追求,或穩定的, 小小的心思
對方一定會好開心,甜在心頭
你的不 ,她一定會忘記

雖然初初幾天就可以搞定 (FD底先決)
日後間中畀些心思, 大家都開心

============================
曾經有一個故事

王子愛上一位公主
公主告訴他
如果他願意連續100個晚上守在她的陽台下
她就接受他
於是王子照做了
他等了一天,兩天,三天......直到第九十九天
王子離開了
為什麼王子不再堅持最後一天?

愛情不能只是一個人單方面的付出。
王子用99天證明愛,用第100天證明尊嚴

100日的承諾,交織出獨男的哀歌。

JOUR 301 - 2012
基路亞 08:37 AM 04-16-12
現實中應該係bad end 多 lol
irismong 11:06 AM 04-16-12
well, 一開始個女仔已經有興趣一齊咯~
咁男既又唔係唔take action真係落手落腳做野, 未必會bad end既~
某F 12:15 PM 04-16-12
有興趣還好...無興趣就...
ZlWS 01:39 PM 04-16-12
作者: 某F:
有興趣還好...無興趣就...
無興趣 就唔收野>>> 反感

去100days ,係lum死了
HI_Ricky 02:43 PM 04-16-12
車, 大路野,100唔100日,片入面D事成日有, 好心拍番套女追男,個男仔身邊有個女性朋友, 睇下條女忍唔忍到99日~ haha
某F 04:55 PM 04-16-12
作者: HI_Ricky:
車, 大路野,100唔100日,片入面D事成日有, 好心拍番套女追男,個男仔身邊有個女性朋友, 睇下條女忍唔忍到99日~ haha
片入邊個女仔既條件都唔錯,合理的
ZlWS 09:36 PM 04-16-12
作者: 某F:
片入邊個女仔既條件都唔錯,合理的
社會上係咁吧, 好多人都朋友 慢慢成戀人那種
片中係現實加戲劇上的明追
不是低LV的,一識人就 畀100日我丫
sgouki 11:10 PM 04-16-12
敍述手法似藉著雨點說愛你
基路亞 11:56 PM 04-16-12
作者: HI_Ricky:
跟住原來個女係les 的?
ZlWS 08:51 AM 04-17-12
作者: 基路亞:
跟住原來個女係les 的?
我地做兄弟啦
irismong 09:13 AM 04-17-12
作者: B|WINS:
社會上係咁吧, 好多人都朋友 慢慢成戀人那種
片中係現實加戲劇上的明追
不是低LV的,一識人就 畀100日我丫
家陣係要以45度角
ZlWS 12:19 PM 04-17-12