Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-06-03, 10:39 PM   #1
Oh-Yes
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
GBA會出越南戰爭嗎?

看過惡魔城同牧場物語,crazy taxi畫面
GBA的性能接近小型ps
唔知GBA會不會出越南戰爭?
我勁~喜歡玩他們的系列

Oh-Yes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-03, 10:40 PM   #2
機神GBA
God of Gamer
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
我覺得出只係遲早o既問題.
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-03, 10:43 PM   #3
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
me2...ging like..
but 我唔太鐘意NGPC那隻..
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-03, 10:43 PM   #4
thom
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
kof都有,有呢個唔出奇丫

不過就算真係出到,操作絕比不上昔日的ngpc..(GCplayer另計)
thom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-03, 10:59 PM   #5
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
但係在gba出,開發一定唔係同一班人
判定始終同街機有一定既距離,好似以前出果隻kof就以經好好架啦

舊 05-07-03, 12:14 AM   #6
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
係咪即係Metal Slug?
已經話o左會出

--> SNK vs CAPCOM,新KOF,Metal Slug登陸GBA! <--

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-03, 01:14 AM   #7
八仙果
youtube 頻道

Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
This message has been deleted by 八仙果.

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 05-07-03 01:17 AM 被 八仙果 編輯。
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-03, 01:20 AM   #8
機神GBA
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
希望佢出番街機個種玩法la.

好唔鍾意NGPC個種玩法.
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-03, 01:21 AM   #9
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

XBox Live Gamertaggoldensteven
引用:
Originally posted by 機神GBA :
希望佢出番街機個種玩法la.

好唔鍾意NGPC個種玩法.
me2
有血的
舊 05-07-03, 06:43 AM   #10
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
但係耐玩性會唔會好低.....
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-03, 12:14 PM   #11
Oh-Yes

註冊日期: Feb 2003
7月出~正!!

Oh-Yes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-03, 12:15 PM   #12
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
如果畫面唔差我一定買!

舊 05-07-03, 12:17 PM   #13
chammi
強化超(獸)人

註冊日期: Jan 2003
PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
有得出就最好啦!!

off:咁多集始終鍾意第一集~~個ending勁正!!

舊 05-07-03, 12:30 PM   #14
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

我覺得GBA版一定唔會出到好似街機及家用機版咁難.....
可能真係會用NGPC有血系統......
舊 05-07-03, 01:13 PM   #15
迪仔
Game Master

註冊日期: Jul 2002
有都正既
但呢D咁快玩完既GAME我一定唔買
迪仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-03, 08:59 PM   #16
Ψ★HYSKOA★Ψ
一★獵人

註冊日期: Apr 2003
引用:
Originally posted by 最強幻象 :
但係在gba出,開發一定唔係同一班人
判定始終同街機有一定既距離,好似以前出果隻kof就以經好好架啦

咪係law~
牧{都轉o左VICTOR出,
都唔知係乜廠o黎ge~~
Ψ★HYSKOA★Ψ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-03, 09:00 PM   #17
MΛkubeX
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2003
遲早o問題...

有出就最好~!!!
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-03, 07:24 PM   #18
佐治

註冊日期: Sep 2002
Smile

引用:
Originally posted by 黃金之太陽 :
我覺得GBA版一定唔會出到好似街機及家用機版咁難.....
可能真係會用NGPC有血系統......
我覺得NGPC 果隻2nd mission 非常好玩, 又耐玩(以手提機而言)(要儲齊100個人質, 故事性又強).... 血系統比"一擊必殺" 親切, 始終在手提機o吾應該太難...
如果lee 次再加強NGPC個模式同玩法就好了...

舊 05-12-03, 04:26 PM   #19
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
NGPC我爆到無得再爆=.=
條血爆到滿哂,無敵人又囉到手

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-03, 09:20 PM   #20
佐治

註冊日期: Sep 2002
wonder

引用:
Originally posted by 麒麟勿用 :
NGPC我爆到無得再爆=.=
條血爆到滿哂,無敵人又囉到手
o甘你ms 2nd mission 又係o米打齊o丙D 人質先??

論壇跳轉

現在的時間是 09:07 PM

手機版 | APP版