Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 02-06-07, 10:12 AM   #1
wai
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
請問邊度有愛護牌咖啡奶賣?

幾鍾意呢款奶味!
wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-07, 08:35 AM   #2
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: wai 查看文章
幾鍾意呢款奶味!
你指大快活用果隻牌子?

好似無零售過.........................
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-07, 05:48 PM   #3
赤青焚風
Senior Gamer
Dante

註冊日期: Dec 2006
以前有間鋪做批發既響灣仔, 後黎搬左好似馬鞍山....
唔好意思, 再問下人先
我好多fd都鐘意呢隻"工業用"coffee cream, 真係好正
但次次買親都要買好多, 所以一定要同人夾份先得

赤青焚風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-07, 07:31 PM   #4
wai
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 赤青焚風 查看文章
唔好意思, 再問下人先
我好多fd都鐘意呢隻"工業用"coffee cream, 真係好正
原來有同好, 因為見a-1d奶荼都係用呢隻奶沖, 而自己又幾鍾意飲, 所以想搵黎試試!
wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-07, 08:01 PM   #5
heehaa
Junior Member

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 赤青焚風 查看文章
唔好意思, 再問下人先
EuroTreat 有愛護牌咖啡奶独立装卖。 每盒$45

Euro Treat Limited
Tel: (852) 2537 0207
Fax: (852) 2537 0210
Address: 17B Old Bailey Street, G/F
E-mail: etreat@netvigator.com
heehaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-07, 09:30 AM   #6
daimonster
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: wai 查看文章
原來有同好, 因為見a-1d奶荼都係用呢隻奶沖, 而自己又幾鍾意飲, 所以想搵黎試試!
Pokka Cafe also....
daimonster 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:35 PM

手機版 | APP版