Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
照相館>昨天看到一件優異的設計
KTN 01:24 PM 01-21-08
同金家一齊看其他展時所見/\

KIM 01:35 PM 01-21-08
最底死就是~
金仔 : [等我影比女麻女麻睇先!](昨天成日用了金夫人部機仔周圍影!)
金 : [做咩影呢d比佢睇?]
金仔 : [影比佢睇, 嚇死佢先!!!](金太歲是不吸煙的!)
金 : [.........]
ビスケット 09:40 PM 01-21-08
叫人想起讀書時D同學仔的功課~

ruri0926 11:58 AM 01-22-08
句野真係唔錯!有創意!
平仄押韻、十字真言。

作者: ビスケット:
叫人想起讀書時D同學仔的功課~
我反而是想起中學時,跟同學仔作果d無聊野~

Ruri
C@T 02:33 PM 01-22-08
掂wor XDDD
但邊個夠膽咁玩法
KTN 07:54 PM 01-22-08
金爺,金仔影個張呢,他都有影
仲話叫我SEND返張比他

不知,見到有就影了XDD

作者: C@T:
掂wor XDDD
但邊個夠膽咁玩法
其實是給某人看,要注意下健康\/
KIM 01:26 AM 01-23-08
作者: KTN:
金爺,金仔影個張呢,他都有影
仲話叫我SEND返張比他

不知,見到有就影了XDD

其實是給某人看,要注意下健康\/

金仔作品~合格麼?
仲有....佢影左一張女仔相應該是比你的!

我地有人食架咩? 唔好啦~又吸毒又食煙! 加快死亡!!!
riceking 08:46 AM 01-23-08
作者: KIM:
某人聽到未呀~~ 你睇我地幾關心你~~

Rice
KTN 01:13 PM 01-23-08
你講神臺前我問你個一張,個張好像不關我事喎
他一入到去就停低自己影,果然虎父無犬子

某人啊~

作者: KIM:

金仔作品~合格麼?
仲有....佢影左一張女仔相應該是比你的!

KKH 01:54 PM 01-23-08
基本上有打工仔的地方就有工作壓力, 有工作壓力的地方就會有尼古丁.
鬼唔知吸煙危害健康咩! 一係生 cancer, 一係卜街, 你揀邊樣? 我揀生 cancer.
如果你不用作這樣的選擇, 我可以告訴你, 你十分幸福, 你有一份十分照顧你的工作.

再講講這件作品.
給我的感覺只有搞笑, 沒有深層意義, 沒有激發想像.
這只是十分低檔的東西, 實在不能把它當藝術, 最多只可以說是中學生勞作.
香港政府在煙盒上的警告, 藝術層次高得多, 感染力強得多.
如果這都叫藝術, 哼, ... 果然是文化沙漠.
KIM 02:29 PM 01-23-08
作者: KKH:
基本上有打工仔的地方就有工作壓力, 有工作壓力的地方就會有尼古丁.
鬼唔知吸煙危害健康咩! 一係生 cancer, 一係卜街, 你揀邊樣? 我揀生 cancer.
如果你不用作這樣的選擇, 我可以告訴你, 你十分幸福, 你有一份十分照顧你的工作.

再講講這件作品.
這只是十分低檔的東西, 實在不能把它當藝術, 最多只可以說是中學生勞作.
每人都有自己決定的生活, 大家只是交流交流!

作品.....不用談了!
KTN 02:55 PM 01-23-08
相不算重點~我們幾關心你\/
House 04:53 PM 01-23-08

再講講這件作品.
做乜講粗口..= =
ruri0926 05:54 PM 01-23-08
KK 可能工作壓力太大,需要找渠道舒緩一下

Ruri
KKH 11:58 PM 01-23-08
金爺, 哥哥, 謙哥, 我講o個件作品, 唔係o的相~ 不過, 多謝關心~
ビスケット 06:43 PM 01-24-08
即係咁......
K大幾時有試過點著支鴉片同你o地Share?
夠尊重你o地了沒有?

明明沒影響到別人卻要被圍剿....有冇搞錯?
當然我不是鼓勵人抽鴉片呀,K大可以抽少兩支就最好啦~
/\
nestal 12:01 AM 01-25-08
我揀卜街
apache 02:31 PM 01-25-08
作者: nestal:
我揀卜街
好大膽

返回主題版面