Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
手機平板遊戲討論版>[SQEN] 新勇者鬥惡龍手遊--- 又一SQEN IP 破壞作? XDDDD
Eking 10:14 AM 01-12-23
https://twitter.com/DQ_NewSP

1月18日會有公佈~
Eking 06:07 PM 01-18-23
.....PVP 向...可以放棄~
J+1 06:27 PM 01-18-23
https://www.dragonquest.jp/dqteaser/
由手機版發出
亍 ◣ 08:33 PM 01-18-23

武藤遊戲 04:08 PM 05-27-23

你會信伊藤美來會玩
Eking 09:43 AM 06-15-23
GAME 已出, 有分PVP 同 STORY, STORY 一樣有大逃殺大會(不過係打NPC), 同WALK一樣要玩儲怪物COIN先角色能力/ 技能, PVP 要先打怪升能力, 如果唔係你裝幾好一樣死
武藤遊戲 02:15 PM 05-23-24
香了

Nanoha 04:00 PM 05-23-24
你沒諗住推文
不過當隻game沒到

武藤遊戲 04:04 PM 05-23-24
作者: Nanoha:
你沒諗住推文
不過當隻game沒到
這款老鬼有人識 等四位傢伙常常推貼走了算
今天生日給個關服答案
你唔係要打活動很閒
Nanoha 08:08 PM 05-23-24
作者: 武藤遊戲:
這款老鬼有人識 等四位傢伙常常推貼走了算
今天生日給個關服答案
你唔係要打活動很閒
看他以前貼子有アイドルマスター洗版你離開個陣時

你猜兩位夠膽開DQ主題 Neo版主忙碌返唔到來
武藤遊戲 09:04 PM 05-23-24
看他以前貼子有アイドルマスター洗版你離開個陣時

你猜兩位夠膽開DQ主題 Neo版主忙碌返唔到來
唉算兩人口啞,以前版主問我取vjump
但網絡發達我鬥唔過海外偷跑,我準備執屋又要買 很貴運費空郵一本
Nanoha 10:30 PM 05-23-24
唉算兩人口啞,以前版主問我取vjump
但網絡發達我鬥唔過海外偷跑,我準備執屋又要買 很貴運費空郵一本
不過下面收藏版某人沒問題 不想說
這裏會員潛水唔肯回文當自己大人

有時我都讓下先唔發貼...
這裏人還等任天堂和CS DQ新作
武藤遊戲 11:27 AM 05-24-24
不過下面收藏版某人沒問題 不想說
這裏會員潛水唔肯回文當自己大人

有時我都讓下先唔發貼...
這裏人還等任天堂和CS DQ新作
半夜咩貼了沒用情報剛看完
neo2046 唔同咩都貼
日本先行情報雜誌書都貼只是
本地書就免

不用看他貼子我知道什事
Nanoha 11:48 AM 05-24-24
半夜咩貼了沒用情報剛看完
neo2046 唔同咩都貼
日本先行情報雜誌書都貼只是
本地書就免

不用看他貼子我知道什事
噢又是他我真唔知點答你 如他識英雄傳說人物 地名 歷史背出來
算沒可能
武藤遊戲 04:54 PM 05-24-24
噢又是他我真唔知點答你 如他識英雄傳說人物 地名 歷史背出來
算沒可能
講真佢咁一天刷版
又買賣不如玩X版
勇者日, 12新消息佢重敢刷落去
武藤遊戲 02:38 PM 05-27-24
ps://ss.twimg.com/media/GOkNSBZaEAAHHyu?format=jpg

買了幾本不知有無DQ
Nanoha 08:34 PM 05-27-24
他唔發文奇怪日後應該刷版
來來去去都是幾位主動發文
Nanoha 12:09 AM 05-28-24
沙膽仔又重複貼都懶入去看
武藤遊戲 12:16 AM 05-28-24
沙膽仔又重複貼都懶入去看
是我沒貼堀井段文
最多咩又是貼中文新聞DQ12繼續開發沒畫面
Nanoha 07:10 AM 05-28-24
是我沒貼堀井段文
最多咩又是貼中文新聞DQ12繼續開發沒畫面
可能你唔欣賞他發文很慢唔夠neo版主勁或還是唔like tales 事件題了唔受你
唔去另一個主題發銷量貼
武藤遊戲 03:22 PM 05-28-24
可能你唔欣賞他發文很慢唔夠neo版主勁或還是唔like tales 事件題了唔受你
唔去另一個主題發銷量貼
看下他一定發

https://automaton-media.com/articles...240528-295120/
Nanoha 01:59 AM 05-29-24
看下他一定發

https://automaton-media.com/articles...240528-295120/
然後看到你不發發了三貼再去買賣區正如你這樣說
武藤遊戲 12:49 PM 05-29-24
然後看到你不發發了三貼再去買賣區正如你這樣說
走了DD2我知道貼什野
Nanoha 03:32 PM 05-29-24
走了DD2我知道貼什野
劫了個電視版,等有人回覆他文章先奇我用100句駡佢都得

這位小姐認識DQ不深和前Tales 手遊中伏很大
只是打份聲音工作,看過她們節目兩位任天堂信者 掛了一堆Amiibo如是裝出來...

武藤遊戲 05:33 PM 05-29-24
這位小姐認識DQ不深和前Tales 手遊中伏很大
只是打份聲音工作,看過她們節目兩位任天堂信者 掛了一堆Amiibo如是裝出來...
以前看bang dream 她打機水準我就知道很伏又要讀書上大學沒去 esport聲優部節目

HERD NORMAL 都唔知有無Full Combo
我打得很大便都取到完美
1 2 

返回主題版面