Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-06, 09:55 PM   #1
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
Final Destination 3 死神來了3

http://asp.mov3.com/trailer/index.as...id=2008&ver=B5

3月就上
呢套應該會睇~
唔知同上集有冇關係呢 ?

舊 02-05-06, 10:17 PM   #2
摩亞~
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
又睇班友點死....
摩亞~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-06, 10:55 PM   #3
Akito86
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2003
死剩o個兩個....今集唔知會唔會出
但冇o左ali larter.....有d不開心..

舊 02-05-06, 11:06 PM   #4
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
第二集死埋第一集既女主角有少少脫力....

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 01:04 PM   #5
naco

註冊日期: Jan 2004
唔知玩完空難同大車禍,今次會有d乜呢?

舊 02-06-06, 01:09 PM   #6
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
我好鐘意佢個種似有還無既風格
話就話係死神作怪,但係由頭到尾都未見過佢真面目
成日有d神秘力量係到作怪,比起其他連環兇殺片吸引得多
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 02:49 PM   #7
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: naco
唔知玩完空難同大車禍,今次會有d乜呢?
今次係過山車意外~

大乱闘X
舊 02-06-06, 04:04 PM   #8
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
必睇,好鬼鍾意頭兩集
比起德州電鋸大屠殺之類高好多
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 05:53 PM   #9
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
佩服班編劇
咁多千奇百怪o既意外都諗到
第二集個air bag意外睇到我都覺痛

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 05:59 PM   #10
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: boss
我好鐘意佢個種似有還無既風格
話就話係死神作怪,但係由頭到尾都未見過佢真面目
成日有d神秘力量係到作怪,比起其他連環兇殺片吸引得多
我覺得所謂ge神, o係世界外主宰一切, 唔會比你見到/你冇可能見到

我覺得哩個系列d意外有時太花巧, 少左d真實感

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 06:40 PM   #11
麥芽糖
Senior Gamer
好味既麥芽糖\

註冊日期: Aug 2005
正野丫..
頭2集我都睇到打冷鎮
另類恐怖感
必睇
麥芽糖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-06, 06:43 PM   #12
boss

引用:
作者: 真!DC
我覺得所謂ge神, o係世界外主宰一切, 唔會比你見到/你冇可能見到

我覺得哩個系列d意外有時太花巧, 少左d真實感
就係因為次次死人都咁巧合,令我想知道事件背後既真相
舊 02-07-06, 09:05 PM   #13
Akito86

引用:
作者: boss
就係因為次次死人都咁巧合,令我想知道事件背後既真相
背後ge真相...我覺得係應死唔死而家要追命, 閻王要你三更死, 你過唔到五更
其實想問....兩集都有個死人化妝師好似識好多o野...咩人來??

舊 02-07-06, 09:11 PM   #14
boss

引用:
作者: Akito86
背後ge真相...我覺得係應死唔死而家要追命, 閻王要你三更死, 你過唔到五更
其實想問....兩集都有個死人化妝師好似識好多o野...咩人來??
個條友成日教d人點樣逃離死神魔掌
可能係佢既死對頭--救世者
舊 02-08-06, 08:04 PM   #15
候鳥
Crazy Gamer

一集比一集血腥...
第2集單車禍都好已經震撼
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-06, 08:30 PM   #16
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Metal Gear NT
佩服班編劇
咁多千奇百怪o既意外都諗到
第二集個air bag意外睇到我都覺痛
個人覺得air bag應該冇咁大力~

第一集個miss已經俾刀插住, 跟住仲俾椅背........
呢下我覺得都好痛.......

大乱闘X
舊 02-08-06, 09:07 PM   #17
Teru
Junior Member

註冊日期: Mar 2003
Who is the Director--James Wong ? A Chinese?
Teru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-06, 09:26 PM   #18
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: Teru
Who is the Director--James Wong ? A Chinese?
呢個??
第一集導演o黎o架

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-06, 10:00 PM   #19
候鳥
Crazy Gamer

引用:
作者: 小恐
個人覺得air bag應該冇咁大力~

第一集個miss已經俾刀插住, 跟住仲俾椅背........
呢下我覺得都好痛.......
airbag果到我直情覺得d消防員冇腦添...
舊 02-08-06, 11:25 PM   #20
Akito86

原來第一集個導演係中國人...唔怪得d內容講生死講到咁複雜
第2集大麻友死得仲o咀....俾鐵線搞掂...

舊 02-09-06, 07:04 PM   #21
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
第2集個細路先死得可怕...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-06, 07:33 PM   #22
boss

引用:
作者: yeah yeah
變埋肉醬,仲要冇全屍...
舊 02-10-06, 04:46 PM   #23
候鳥
Crazy Gamer

引用:
作者: yeah yeah
我覺得果到高空搬運大型物件冇理由唔封鎖地面?
舊 03-02-06, 09:47 AM   #24
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
之前仲諗住佢唔會再有第3集.
希望快d出dvd

舊 03-02-06, 01:13 PM   #25
Kami
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
咦 你地講講下
我都有d興趣想睇喎

但想問一句....
套野血唔血腥ga...我驚我頂唔順...

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
VF4 Final Tuned正式發表! 神祕人1號 街機遊戲討論版 59 07-18-04 05:32 PM
[PSP]Final Fantasy at E3 ?? neo2046 手提遊戲機討論版 2 04-15-04 08:38 PM
[PS2]Final Fantasy XXL 發表!! neo2046 電視遊戲討論版 27 04-06-04 08:38 AM
[PS2]美版R-Type Final圖片,2/3發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 6 01-29-04 08:18 AM
[ETC]Final Fantasy History Teaser neo2046 電視遊戲討論版 0 01-03-04 08:28 PM

現在的時間是 05:02 PM

手機版 | APP版