Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 01-06-09, 10:50 AM   #1
Silver
Junior Member

註冊日期: Jan 2009
唔開心/唔知點既感覺

唔知大家有冇試過每次見完自己鐘意既異性

(非每日見面果類)

返到屋企都有個唔知點/唔開心/好down既feel?
Silver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 11:09 AM   #2
敗家一族

註冊日期: Apr 2008
見ex果時有小小既(岩岩分開不耐果時)

e家都無人比到d咁既感覺我OTL
123321911 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 05:30 PM   #3
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003

最慘係佢唔鐘意自己, 同時知道我鐘意佢 - -

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 05:49 PM   #4
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
吃不到的葡萄是酸的
得不到的戀人是酸的

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 01:35 AM   #5
Diana
Insane Gamer

點解我見完我D FD無呢個感覺ge...
但我都好中意我d fd...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 02:06 AM   #6
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
正常都會o既....
又掛住佢,又好難表達自己o既心聲俾佢聽
好似好難得先有一個見面機會,卻每次都好似白白地浪費了

回到家中,面對住4幅牆,無其他野俾你諗,當然就係諗你鐘意o既人啦...

唔hunt 有鬼.....

^^
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 02:43 AM   #7
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
點解我見完我D FD無呢個感覺ge...
但我都好中意我d fd...
那不是愛吧
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 11:11 AM   #8
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
有耶...
好嚴重既哽住哽住...

舊 01-08-09, 11:32 AM   #9
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
試過,俾呢種感覺纏繞做乜野都無癮...

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 06:20 PM   #10
Silver

其實想問一下 , 女仔冇feel 既, 個男仔做幾多野感動佢都冇用?
舊 01-08-09, 07:29 PM   #11
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
作者: Silver 查看文章
其實想問一下 , 女仔冇feel 既, 個男仔做幾多野感動佢都冇用?
個人認為一時的感動帶來的一刻感覺並不長久~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-09, 08:31 PM   #12
Silver

引用:
作者: GEESE 查看文章
個人認為一時的感動帶來的一刻感覺並不長久~~
咁其實真係要雙方都有feel先會長久....?
舊 01-08-09, 08:38 PM   #13
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
咁其實真係要雙方都有feel先會長久....?
再長久啲就唔係有feel, 係要有承諾同責任啦。

舊 01-08-09, 09:00 PM   #14
小蜜梨啦

註冊日期: Aug 2008
引用:
你又知佢冇feel?
小蜜梨啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 12:25 AM   #15
Diana

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
那不是愛吧
不是呀,都是很愛的架!!!見面攬攬抱抱同錫錫架!
舊 01-09-09, 02:34 AM   #16
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: singsingjai 查看文章

最慘係佢唔鐘意自己, 同時知道我鐘意佢 - -
有同感...
最難受係佢唔鐘意我, 但又成日俾好多希望我, 搞到我以為仲有机會

引用:
靜係知個男仔無feel的話 , 個女仔做幾多野都係感動唔到佢
(<---一個付出過金錢+時間+青春+心机都感動唔到個男仔既過來人 )

引用:
不是呀,都是很愛的架!!!見面攬攬抱抱同錫錫架!
可以攬攬抱抱錫錫, 咁應該唔係朋友咁簡單....
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 10:01 AM   #17
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: Ringo 查看文章
有同感...
最難受係佢唔鐘意我, 但又成日俾好多希望我, 搞到我以為仲有机會

靜係知個男仔無feel的話 , 個女仔做幾多野都係感動唔到佢
(<---一個付出過金錢+時間+青春+心机都感動唔到個男仔既過來人 )
x2....同你一樣 真係拎個心出黎對方就當你玩玩下
加上自己又樣衰..... 做十成既野都未必夠人地一成既感動..
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 10:47 AM   #18
Tseee

註冊日期: Dec 2002
引用:
唔知大家有冇試過每次見完自己鐘意既異性

(非每日見面果類)

返到屋企都有個唔知點/唔開心/好down既feel?
有呀..

明明以經開始忘記佢, 但係有時有 gathering 佢又係到 ..

傾返幾句, 之後我無野做個時又開始想起佢-_-

呢個時候...可以做d咩

舊 01-09-09, 01:50 PM   #19
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Tseee 查看文章
有呀..

明明以經開始忘記佢, 但係有時有 gathering 佢又係到 ..

無架.. 等到唔會再想起佢

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 02:44 PM   #20
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: Tseee 查看文章
有呀..

曾經愛上一個人,唔係話忘記就忘記到.....
由其接觸到佢喜歡既事物..佢喜愛既食物...
特別係你同佢之間獨有既回憶... 同佢行過既路...同佢做過既事情.......
當你做某些事情接觸到同佢有關既野....勾起依d回憶........自自然然又會想起佢......
唔想諗起佢...唯有搵d野去寄託......分下心......e.g.打機,煲劇.....去抑壓自己愛佢既感覺囉...
或者搵另一個新對象去沖淡愛佢既感覺.........
不過好似我咁天真痴情執著既話....我會選擇繼續佢去想念佢囉.....

你想徹徹底底忘記一個人.....唯一辦法係撞牆失憶.....或者你等mib用支閃光棒照一照你吧
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-09, 04:53 PM   #21
Tseee

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
曾經愛上一個人,唔係話忘記就忘記到.....
由其接觸到佢喜歡既事物..佢喜愛既食物...
特別係你同佢之間獨有既回憶... 同佢行過既路...同佢做過既事情.......
當你做某些事情接觸到同佢有關既野....勾起依d回憶........自自然然又會想起佢......
唔想諗起佢...唯有搵d野去寄託......分下心......e.g.打機,煲劇.....去抑壓自己愛佢既感覺囉...
或者搵另一個新對象去沖淡愛佢既感覺.........
不過好似我咁天真痴情執著既話....我會選擇繼續佢去想念佢囉.....

你想徹徹底底忘記一個人.....唯一辦法係撞牆失憶.....或者你等mib用支閃光棒照一照你吧
咁我想我都係無得救, 唯有等時間去慢慢洗左我d memory 吧~~

舊 01-09-09, 05:13 PM   #22
Diana

引用:
有同感...

可以攬攬抱抱錫錫, 咁應該唔係朋友咁簡單....
關係咪就係朋友咯!!
舊 01-09-09, 05:51 PM   #23
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
關係咪就係朋友咯!!
對方男定女先!?

我個人黎講....如對個女仔冇feel,的確對方做咩都唔會有用
只不過我唔會係會比假希望人果類人

引用:
有同感...

好多男仔都會喜歡拿著數.....所以有好多都會唔鍾意你但又唔想你走開

其實男仔如果對你有好感..其實你唔洗做咁多野....除非佢係超被動型

不過覺得男同女其實差不多....睇人

PS.我中學時期追一個女同學,第一次覺醒...佢唔鍾意你,做咩都好難

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 01-09-09 06:01 PM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 02:21 AM   #24
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: 吉村小音郎 查看文章
正常都會o既....
又掛住佢,又好難表達自己o既心聲俾佢聽
好似好難得先有一個見面機會,卻每次都好似白白地浪費了

回到家中,面對住4幅牆,無其他野俾你諗,當然就係諗你鐘意o既人啦...

唔hunt 有鬼.....

^^
不能同意更多

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-09, 08:18 AM   #25
GimGim

註冊日期: Jun 2002
when i was young i have the same feeling every time after a party
or
every Sunday evening (because the weekend is over... back to school again )

論壇跳轉

現在的時間是 11:26 PM

手機版 | APP版