Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 今天, 03:50 AM   #151
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
本人對呢美帝兩條總統候選人點睇唔重複 -- 啲擁有「完善體制」嘅國家仲唔笑到翻肚,呢啲咁嘅貨式都浦出嚟做自由世界嘅領袖喎~ 分分鐘會懷疑呢啲係咪美帝最新型嘅心理武器嚟添。

另一邊,伊朗個總統補選,啲投票率低到離奇,留返畀老細講。

Nigel Farage 啲「黨友」又「多咀」惹禍,Farage 隨即「割蓆」,亦表明唔會過檔去保守黨,不過佢講嘅嘢,計住佢幾時會轉軚先。

肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 今天, 03:53 AM   #152
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
咁佢落注係法國人既理性,基本上正常人應該知極咩方向都係仆_架嘞,不過見到佢次次出黎都擺個「捨我其誰」衰樣,如果在下生於法國都可以投勒婆果邊…
法國國民議會選舉首輪投票 票站調查指國民聯盟得票率領先

法國國民議會選舉首輪投票結束。票站調查顯示,極右翼政黨國民聯盟以大約34%的得票率領先,左翼聯盟「新人民陣線」得票率約29%排名第二,總統馬克龍領導的中間派聯盟「在一起」得票率介乎20.5至23%,位居第三。

其中一個調查機構預計,國民聯盟及盟友在7月7日第二輪投票後,會贏得260至310個議會席位,另一個調查機構就預計國民聯盟會獲得230至280個席位。而要成為國民議會內的絕對多數派需要289席。

領導國民聯盟的瑪麗娜勒龐在首輪投票結束後強調,仍未贏得勝利,第二輪投票才是決定性,國民聯盟需要贏得絕對多數,以便黨魁巴爾德拉出任總理。

賭馬生會贏的賠率應該好好好高
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 今天, 04:08 AM   #153
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
馬生呢啲咪叫陸雲廷睇相囉,唔衰摞嚟衰。財散人安樂~

肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[影壇] 每週北美、香港同日本票房榜頭五位 (更新到 2024-06-23) 肉羊哩咖 電影版 245 06-26-24 02:28 PM
[西片] Deadpool & Wolverine (2024-07-26) 肉羊哩咖 電影版 26 05-31-24 12:44 AM
[西片] FURIOSA : A MAD MAX SAGA | May 22, 2024 Heaven 電影版 8 05-29-24 05:14 PM
[西片] MCU Fantastic Four (2025-07-25) 肉羊哩咖 電影版 10 02-15-24 03:16 AM
[西片] MCU The Thunderblots (2024-07-26) 肉羊哩咖 電影版 8 10-14-22 04:48 PM

現在的時間是 04:54 AM

手機版 | APP版